Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rendőrségi jelentés szerint betöréses lopással vádolták meg Ezra Millert, a Legendás állatok-széria, valamint a Flash sztárját.

  GettyImages-1061228826
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  A bejelentés szerint a 29 éves színész ellen azért emeltek vádat, mert állítólag még májusban alkoholos üvegeket lopott el egy lakatlan stamfordi lakóházból. A hatóságot május 1-jén értesítették a betöréses lopásról, a Stamfordban található County Road-on lakók jelentették be, hogy „több üveg alkoholt vittek el a lakóházukból, miközben a tulajdonosok nem tartózkodtak otthon”.

  A biztonsági felvételek és a vallomások átvizsgálását követően a rendőrség alapos okot talált arra, hogy férfi ellen vádat emeljen betöréses lopás bűntettével. A problémás színésznek az utóbbi időben számos váddal és ellentmondással kellett már szembenéznie. Millert az év elején többször is letartóztatták Hawaii-n, márciusban rendbontás és zaklatás vádjával, áprilisban pedig másodfokú testi sértés vádjával, amikor székkel dobott meg egy fiatal nőt.

  Az ígéretes karrier elé néző színész láthatóan komoly mentális nehézségeken mehet keresztül, egyre többen vélekednek úgy, hogy színészi pályájának villámgyorsan vége szakadhat, amennyiben továbbra is olyan képet mutat magáról a médiában, mintha teljesen elvesztette volna a kapcsolatot a valósággal.

  via (VanityFair)

 • A legendás színésznő augusztus 8-án távozott az élők sorából.

  Először akkor szerettem bele Olivia hangjába, amikor kislány voltam, és meghallottam az "I Honestly Love You-t." Az olyan dalok, mint a "Magic," "Suddenly" és a "Have You Never Been Mellow" megmutatták gyönyörű, légies hangszínét és jellegzetes hangját. Aztán ott volt a GREASE. Megszállott voltam

  – kezdte posztját Carey, kitérve arra, hogy ötödikes korában képes volt Sandy-nek öltözni Halloweenkor, és amikor ezt megtette, elhitte magáról, hogy ő a mindenség.

  Mariah Carey és Olivia Newton-John 2000. január 17-én
  Mariah Carey és Olivia Newton-John 2000. január 17-én
  Fotó: Vince Bucci / AFP

  Évekkel később, az egyetlen Olivia Newton-John tényleg kisétált a színpadomra Melbourne-ben, Ausztráliában, és együtt énekeltük a szívünket a "Hopelessly Devoted To You"-ra. Ezt a pillanatot soha nem fogom elfelejteni. Sok más alkalommal is volt szerencsém a jelenlétében lenni, és ő volt az egyik legkedvesebb, legnagylelkűbb és legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam. Hiányozni fog. Emlékezni fognak rá. Szeretni fogják. Olivia, őszintén szeretlek.

  – fejezte be. A teljes posztot alább tekintheti meg: 

 • Elmondása szerint ez kellett ahhoz, hogy megtarthassa munkáját.

  A 36 éves színésznő a Porter magazinnak adott részletesebb interjút, melyben természetesen kitértek színészi karrierjének korai állomásaira is. Bár Seyfried manapság egy megingathatatlan nő, fiatalkorában hozott olyan döntéseket, melyeket manapság már bán.

  19 évesen, alsónemű nélkül járkálni – viccelsz velem? Hogy hagyhattam, hogy ez megtörténjen? Ó, tudom miért: 19 éves voltam, és nem akartam senkit sem zavarni, és meg akartam tartani a munkámat. Ezért

  – mesélte a színésznő, aki a 2004-es Bajos Csajokban alakított szerepe után szerzett igazán hírnevet.

  (Forrás: Porter)

 • Előzetest kapott a „Do Revenge“ címre keresztelt alkotás.

  Bár manapság a Netflix sajátgyártású filmjeinek többségének kritikusi megítélése valahol a középszerű és a borzalmas között mozog, a streamingóriás nem adja fel a műfajt és sorra adja ki újabb és újabb alkotásait. 

  A legújabb ilyen a Maya Hawke és Camila Mendes főszereplésével készült Do Revenge című tinifilm, mely egy középiskolás lány életet követi végig miután vélhetően exbarátja elterjesztett róla egy szexvideót.

  A rendezők szerint egy „Hitchcocki sötét komédiára“ számíthatunk, az első hosszabb előzetest alább tekintheti meg: