Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Talán táskából kapott a legtöbbet, de több százezres szandál is szerepel az ajándékok listáján.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, múlthéten ünnepelte 25. születésnapját a Kardashian-klán legifjabb tagja, Kylie Jenner, aki ennek ellenére a második legnépszerűbb tagja a családnak, egyedül csak Kim Kardashian tudja beelőzni őt. 

  A nagy napot természetesen egy hatalmas buli keretében kellett megünnepelni, ahová rengetegen voltak hivatalosak, néhányan pedig úgy szerettek volna kitűnni, hogy elképesztő értékű ajándékokkal lepik meg a kétgyerekes anyukát. A legdrágább ajándékok a következők voltak: 

  • Narancssárga Hermès szandál – 860 dollár, azaz kb. 330 ezer forint
  • Többszínű Hermès Birkin – 100 ezer dollár, azaz kb. 38,5 millió forint
  • Hermès Faubourg Birkin – 335 ezer dollár, azaz kb. 129 millió forint

  Mint látható, Kylie minden bizonnyal nagy rajongója a francia Hermés márkának, a termékek eredeti ára azonban a valóságban töredéke annak, amit az ajándékozóknak kellett kifizetniük. Limitált kiadásuk lévén ugyanis csak nagyon kevés darab készül belőlük, így azokat közvetlenül a cégtől legtöbbször be sem lehet szerezni, csupán a viszonteladóktól, akik nem kis hasznot termelnek egy-egy gyűjtői darab továbbadásán. 

  (Forrás: Just Jared)

 • Millie Bobby Brown nem akárkit talált maga mellé.

  A 18 éves színésznő és barátja, a 20 éves Jake Bongiovi (Jon Bon Jovi fia) a képek készültekor épp a New York-i Little Italy felé tartottak egy randira. A Stranger Things sztárja egy pár Tommy Hilfiger overallt viselt, mielőtt átöltözött egy sötét pulóverbe, egy melegítőbe és egy Fila tornacipőbe. 

  Millie és Jake kapcsolata még 2021-ben kezdett kibontakozni.

 • A fitneszlady végül csak elvitte magával táncpartnerét az Alakreform táborba.

  Augusztus elején leleplezték a TV2 táncos műsorának legújabb versenyzőit, melyek között Rubint Réka is ott lesz, a korai felkészülést azonban beárnyékolni látszott az a tényező, hogy a fitneszlady épp készül elutazni Balira, hogy megtartsa szokásos nyári Alakreform táborát.

  Rubint nagy dilemmában volt, hogy mit tegyen, végül azonban úgy döntött, hogy táncpartnerét, Andrei Mangrát is magával viszi az indonéz szigetre, hogy együtt gyakoroljanak a napsütötte tengerparton – minderről pedig most egy fotót is láthatunk.

  Nincs megállás 

  – írta a fotóhoz Rubint, melyen Mangra épp a magasba emeli, mindössze egy fekete fürdőnadrágot viselve.

 • Instagram-oldalára töltött fel egy több tízéves fotót a magyar rapper.

  Bár Széki Attila gyerekkorában még úgy gondolta, a futball lesz az igazi nagy szerelme, végül hamar rájött, hogy a rap az, amiben igazán kiteljesedhet – bár másik szenvedélyével sem hagyott fel, köztudott, hogy az egyik legnagyobb Újpest-drukkere között tarthatjuk számon. 

  Curtis most egy évekkel ezelőtt készült fotót osztott meg magáról, melyen sárga baseball sapkában és mikrofonnal a kezében rappel elképesztően fiatalon. A fotót alább veheti szemügyre: