Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az ínycsiklandó sajtsalátát háromféle sajt teszi izgalmassá.

  GettyImages-1470979546
  Fotó: Angelika Mostova / Getty Images Hungary

  A pompás sajtsaláta egyszerűen elkészíthető, ezért kezdők is bátran összedobhatják. Hogy minél ízletesebb legyen, házi majonézzel készítse, melyet saját szájíze szerint keverhet ki. Mivel a sajt a főszereplő, fontos, hogy kiváló minőségűvel dolgozzunk.

  A receptben háromféle sajt találkozik, a hármasuk teszi ellenállhatatlanná a hideg salátát. Az edami íze lágy, a goudáé intenzívebb, és ott van még a fokhagymás sajt, melyben kellemesen érződik az ízesítő. A sajtsalátát jól behűtve kínálja, hagyja, hogy az ízek összeérjenek. A részletes recept leírását ide kattintva találja meg. 

  További receptekért keresse fel a sobors.hu-t, ha pedig még többet szeretne megtudni a különböző sajtfajták felhasználásáról, itt bővebben olvasgathat tippeket és trükköket.

 • A művésznő az Inspiráló Nők Estje rendezvényen vett részt.

  Esztergályos Cecília nagyszerű formának örvend, pedig elmondása szerint már egyáltalán nem érdekli a külseje. A Kossuth-díjas színésznő a Blikknek adott interjút az Inspiráló Nők Estje rendezvényen, melynek jelölőbizottsági tagja volt. Mint mondta, örömmel vesz részt olyan projektekben, amelyek nem a női külsőségekről, hanem az értékekről szólnak.

  Nekem az élet fontos. Őszintén, már nem érdekel, mit látok a tükörben. Persze, amit kell, megteszek, de nem az a fontos, hogy simább legyen az arcom, nagyobb a mellem. Ami van, azt kell szeretni vagy legalább hozzászokni

  – jelentette ki Esztergályos, aki nem titkolta, hogy közel negyven évvel ezelőtt ő is igénybe vett szépészeti beavatkozást:

  Amikor a Nemzeti Színházból kikerültem, kellemetlenül éreztem magam, ezért 46 évesen bevállaltam, s nem is bántam meg. Azt nem árulom el, melyik testrészemet érintette, de mivel eddig senki nem vette észre, azt jelenti, jól dolgozott az orvos

  – mondta nevetve.

 • Első nyilvános eseményükön vettek részt a szerelmesek.

  Tóth Gabi közösségi oldalán osztotta meg első közös fotóját új szerelmével, a néptáncos Papp Máté Bencével, miután az énekesnő és férje, Krausz Gábor bejelentették válásukat. Az Instagram-bejegyzésben a szerelmesek az ugyancsak első nyilvános eseményükön láthatók, ugyanis szerdán az Inspiráló Nők Estjének díjátadó gáláján vettek részt, ahol az énekesnő elénekelte az Átkozott nyár című dalát. Néhány hete a pár egyébként már előadta Tóth Gabi új slágerét a Sztárban sztár leszek! színpadán, akkor egy csók is elcsattant közöttük.

 • Rendhagyó lett, az egyszer biztos.

  Harsányi Levente csütörtökön a közösségi oldalán számolt be róla, hogy megkérte barátnője, Obersovszky Lara kezét, akit idén februárban ismert meg. A műsorvezető még február elején ismerkedett meg a nála húsz évvel fiatalabb kedvesével. Szerelmük hamar szárba szökkent, ugyanis a tévés most eljegyezte párját. A Blikk érdeklődésére az is kiderült, hogyan történt a lánykérés, amelynek több módját is eltervezte Harsányi.

  Számos lehetőséget elterveztem, miként kérem meg a kezét: repülőn, ejtőernyőzés közben, a víz alatt, mert – mint minden férfi társam – én is azt szerettem volna, ha ez a pillanat örökre emlékezetes marad. Nos, az is marad, de persze semmi sem úgy zajlott, ahogyan azt elterveztük.

  A rádiós és kedvese egy romantikus utazáson volt, amikor a szállodai szobájukban egy szál fürdőköpenyben hangzott el a nagy kérdés.

  „Egy betegség ledöntött minket a lábunkról, ami miatt nem tudtuk tartani magunkat az eredeti programtervhez. Persze, a gyűrű már nálam várta, hogy előkapjam a megfelelő pillanatban, ami aztán egy szállodai szobában jött el. Úgyhogy egy szál fürdőköpenyben letérdeltem, majd feltettem a nagy kérdést, amire Lara igennel válaszolt. Végül elértem a célomat, mert ez az eljegyzés ettől lett egyedi, amit soha nem felejtünk el” – tette hozzá a műsorvezető.