Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Ehhez az évadhoz ütős zenei aláfestés dukál.

  Befutott a Rick és Morty hatodik szezonjának első előzetese, amiben annyi belsős poén és filmes referencia van, hogy nyugodtan lehet oda-vissza elemezni a szeptember 4-ei premierig.

  Addig is, mutatjuk a trailert.

 • Tom Cruise még a 2008-as Trópusi Viharban alakította az agresszív és trágár producert, Les Grossmant, akinek figuráját nehéz elfelejteni, elég csak a mára legendás telefonbeszélgetésre, vagy táncjelenetre gondolni.

  lesgrossman
  Fotó: youtube

  Cruise annyira szerette a figurát, hogy egy időben arról is volt szó, hogy saját filmet kaphat Grossman, azonban ebből végül nem lett semmi. A Top Gun sztárja viszont nemrég arról beszélt, hogy biztos abban, hogy láthatjuk még a szerepben.

  A Deadline ugyanis arról számolt be, hogy Cruise és Christoper McQuarrie számos új projekten dolgozik, amik közül az egyik egy akciófilm lesz, a másik pedig egy táncos musical lenne, a harmadik pedig egy Les Grossmanre fókuszáló mozifilm. Innen már csak annyi a dolgunk, hogy várunk a hivatalos bejelentésekre.

 • A következő Marilyn Monroeként emlegetik ezt a 23 éves lányt, akit az interneten kezdtek ki a trollok, és halálos fenyegetéseket is kapott már a megjelenése miatt.

  Leylah Dobinson, aki magát modellként, illetve tartalomgyártóként definiál, több mint 20 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, saját bevallása szerint pedig a szexszimbólum, Marilyn Monroe természetes szépsége, és személyisége inspirálja őt.

  Azonban a Monroe hasonmás kénytelen volt azzal is szembesülni, hogy sokan vannak a neten, akik elítélik őt, és "kamunak", vagy épp "nárcisztikusnak" nevezik, de az is előfordult már, hogy halálosan megfenyegették őt. Leylah ezzel szemben nem adja fel, mindig is modell akart lenni, és azt mondja, hogy az ilyen támadásokkal csak azt érik el, hogy még keményebben dolgozzon az álmaiért. 

 • Angus Cloud karaktere az egyik legnépszerűbb figura az Eufória rajongói között, azonban a színészt nagyon zavarja, hogy sokan azt gondolják, önmagát alakítja az HBO sorozatában, ennek pedig hangot is adott.

  "Zavar, amikor az emberek azt mondják, hogy milyen könnyű nekem, hiszen csak önmagamat kell adnom. Mégis miből gondolják ezt? Ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Nagyon sokat teszek bele a figurába. Gondoljon mindenkit amit akar, de semmi köze hozzám." - fakadt ki Angus, aki hamarosan visszatér Fez szerepében az Eufória harmadik évadában.