Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Emberségből jelesre vizsgáztak a tinnyei rendőrök.

  Egy tinnyei kislány, Liza, nemrég eltörte a karját, édesanyja pedig azzal kereste fel a helyi hatóságokat, hogy különleges emberek aláírását gyűjtik a gipszre, illetve kerestek egy konkrét rendőrt is, akit hamarosan meg is találtak.

  Mint kiderült, a „kedves rendőr bácsi”, egy bizonyos Huber András főtörzsőrmester, aki meglátogatta a családot, ahol nem csak aláírta Liza gipszét, de még egy rendőrautót is rajzolt neki, a plusz ajándékról már nem is beszélve, amit a kislányak és öccsének vitt.

 • A DreamWorks jóvoltából érkezik a Kung Fu Panda következő fejezete, amiben visszatér mindenki kedvenc pandája.

  A Kung Fu Panda még 2008-ban lopta be magát a nézők szívébe, és a három mozifilmen kívül még egy sorozatot is kapott, ám a stúdió bejelentette, hogy nyolc évvel az előző epizód után, megkapjuk a Sárkányharcos negyedik kalandját is.

  Az animációsfilm 2024. március 8-án érkezik a mozikba.

 •   A 32 éves modell és színésznő, Julia Fox, nem sokat bízott a képzeletünkre, legutóbbi szerelése ugyanis meglehetősen merészre sikerült.

  Azonban az emberek tetszését nem igazán nyerte el az öltözetével, többek szerint tökéletes példa arra, hogy pénzel nem lehet ízlést venni.

 • Nem kevesebb, mint 78 poszttal örvendeztette meg követőit Zalatnay Cini, aki nemrég regisztrált az Instagramra.

  cini
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő bemutatkozása így szól:

  "55 éve állok a színpadon, minden alkalommal élőben énekelve, melyre három generáció nőtt fel, akiknek dalaim jelentik a szabadságot mind a mai napig"
  Zalatnay egyébként nagyon stílusosan használja a platformot, ahová nem csak random posztolgat, hanem igényesen, elrendezve tölti fel a képeit, amikből bőven lehet válogatni.