Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Levette az étlapról a vegán menüket egy étterem, miután megelégelték az "arrogáns vegánokat".

  A The Kitchen at London House egy Facebook posztban közölte a vendégeivel, hogy innentől kezdve nem lesznek vegán ételek náluk, ugyanis megelégelték azt a gyűlölet hullámot, amivel szembe kellett nézniük az utóbbi időben.

  Az étterem nemrég megosztotta a főfogásaikat felsorakoztató menüt, amiben volt borda, kacsacomb, csirke és mindenféle egyéb étel, ám a bejegyzést elárasztották a kommentek, mondván semmi vegánt nem kapni. A dolog hamar elmérgesedett, olyannyira, hogy az étterem bekeményített.

  Az étterem ezután újabb posztot közölt, amiben elnézést kértek, és ugyan a múltban számtalan választható étel közül válogathattak a vegán vendégek, mostanra megelégelték azt a fajta viselkedést, amit feléjük irányult, így innentől kezdve semmi húsmentes dolgot nem hajlandók felszolgálni.

  Mint írták, az, hogy valaki vegán életmódot folytat, az a saját döntése, nem pedig egy betegség, vagy olyan dolog, amihez mindenki másnak alkalmazkodnia kellene, csak azért, mert a illető önként lemondott a húsról.

  "Etikai kérdés, hogy ki vegán, nem pedig egy életstílus! A poszt miatt soha nem vagyok a pénzem nálatok költeni, eszem inkább máshol." - írta egy dühös kommentelő, akihez csatlakoztak még egy páran, sőt, olyan is akadt, aki szerint elég rossz üzleti döntés eltörölni a vegán menüt, miközben számtalan ilyen étterem nyílt az elmúlt években.

 • Talán táskából kapott a legtöbbet, de több százezres szandál is szerepel az ajándékok listáján.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, múlthéten ünnepelte 25. születésnapját a Kardashian-klán legifjabb tagja, Kylie Jenner, aki ennek ellenére a második legnépszerűbb tagja a családnak, egyedül csak Kim Kardashian tudja beelőzni őt. 

  A nagy napot természetesen egy hatalmas buli keretében kellett megünnepelni, ahová rengetegen voltak hivatalosak, néhányan pedig úgy szerettek volna kitűnni, hogy elképesztő értékű ajándékokkal lepik meg a kétgyerekes anyukát. A legdrágább ajándékok a következők voltak: 

  • Narancssárga Hermès szandál – 860 dollár, azaz kb. 330 ezer forint
  • Többszínű Hermès Birkin – 100 ezer dollár, azaz kb. 38,5 millió forint
  • Hermès Faubourg Birkin – 335 ezer dollár, azaz kb. 129 millió forint

  Mint látható, Kylie minden bizonnyal nagy rajongója a francia Hermés márkának, a termékek eredeti ára azonban a valóságban töredéke annak, amit az ajándékozóknak kellett kifizetniük. Limitált kiadásuk lévén ugyanis csak nagyon kevés darab készül belőlük, így azokat közvetlenül a cégtől legtöbbször be sem lehet szerezni, csupán a viszonteladóktól, akik nem kis hasznot termelnek egy-egy gyűjtői darab továbbadásán. 

  (Forrás: Just Jared)

 • Millie Bobby Brown nem akárkit talált maga mellé.

  A 18 éves színésznő és barátja, a 20 éves Jake Bongiovi (Jon Bon Jovi fia) a képek készültekor épp a New York-i Little Italy felé tartottak egy randira. A Stranger Things sztárja egy pár Tommy Hilfiger overallt viselt, mielőtt átöltözött egy sötét pulóverbe, egy melegítőbe és egy Fila tornacipőbe. 

  Millie és Jake kapcsolata még 2021-ben kezdett kibontakozni.

 • A fitneszlady végül csak elvitte magával táncpartnerét az Alakreform táborba.

  Augusztus elején leleplezték a TV2 táncos műsorának legújabb versenyzőit, melyek között Rubint Réka is ott lesz, a korai felkészülést azonban beárnyékolni látszott az a tényező, hogy a fitneszlady épp készül elutazni Balira, hogy megtartsa szokásos nyári Alakreform táborát.

  Rubint nagy dilemmában volt, hogy mit tegyen, végül azonban úgy döntött, hogy táncpartnerét, Andrei Mangrát is magával viszi az indonéz szigetre, hogy együtt gyakoroljanak a napsütötte tengerparton – minderről pedig most egy fotót is láthatunk.

  Nincs megállás 

  – írta a fotóhoz Rubint, melyen Mangra épp a magasba emeli, mindössze egy fekete fürdőnadrágot viselve.