Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő főleg a Marics Petit sirató tinilányoknak címezte bejelentkezését.

  Két hete már, hogy szinte felrobbantotta a magyar bulvársajtót Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatának híre. A két énekes egy Instagram sztoriba feltöltött csókolózós videóval tudatta a nagyvilággal, tényleg szerelmesek. A látottakat ugyan Andi követői meglepően jól fogadták, a Valmar duó rajongói azonban már kevésbé. Marics Petihez öngyilkosággal fenyegetőző üzenetek sora érkezett és érkezik azóta is, nemrég pedig arról kezdtek el pletykálni, a srác már félre is lépett. Az X-Faktor győztese nem tudta szó nélkül hagyni a dolgokat:

  „Sorba külditek a cikkeket meg a pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Megvédem magam, ha már más nem fog. Nem lehet megcsalni! Ha megcsalsz, taka van, ez ilyen egyszerű”–idézi a Life.hu az énekesnő Instagram bejelentkezését, aki ezek után kijelentette, ez az üzenet azoknak a 10-12 éves kislányoknak is szól, akik „otthon vagdossák az erüket, hogy elvette a jövendőbeli férjüket.”

  Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Ha veled megy, tied lehet

  —zárta rövidre mondandóját Andi.

 • Izgalmas összecsapások várhatóak ismét.

  20201213 sha l16 896
  Fotó: Netflix / Northfoto

  Sokak kedvenc harcművészeti drámája rövidesen visszatér a képernyőkre, és úgy tűnik ezúttal hatalmasat fog ütni. A nagysikerű Cobra Kai sorozatnak ugyanis heteken belül megjelenik az ötödik évadja, a Netflix jóvoltából pedig most betekintést nyerhetünk az új részek kulisszái mögé.

  A rajongók a széria negyedik évadának utolsó pillanata óta várhatták a zsarnokoskodó Mike Barnes visszatérését, amikor is Silver átvette az irányítást a dojo felett a Martin Kove által alakított John Kreese szenszei-től. Silver ezután azt állította, hogy „egy régi ismerősét” fogja felkérni, hogy segítsen neki a Cobra Kai irányításában, amiről sok rajongó azt feltételezte, hogy Barnes lesz az. Igazuk is lett, a Karate Kölyök III-ból visszatér a Sean Kanan által alakított Barnes, legalábbis a kedvcsináló fotósorozatból erre enged következtetni a következő évad. Egy biztos: izgalmas évad elébe néznek a fanok idén ősztől. A szeptember 9-én megjelenő ötödik évadnak a pillanatképeit itt tudja megtekinteni:

  via (Ladbible)

 • Az egykoron szeplős kislányból mára üzletasszony és kétgyermekes anyuka lett.

  kris
  Fotó: Instagram / @krisjenner

  Ma ünnepli születésnapját Kylie Jenner, aki már két gyermek édesanyja és a világ egyik leggazdagabb embere, de még mindig csak 25 éves.

  A nagy nap apropójából édesanyja, Kris Jenner egy szívhez szóló üzenetet írt legkisebb gyermekének, akiről kiskori fotókat is mutatott Instagram oldalán. A válogatás egy friss képpel zárul, amely még jobban szemlélteti, mennyit is változott Kylie az elmúlt években.

  „Kedves vagy, mérhetetlenül nagylelkű, okos, együttérző, jószívű, erős, kreatív, kívül-belül gyönyörű! Szeretlek nézni téged a gyerekeiddel… Te vagy a legcsodálatosabb anyuka, és nagyon büszke vagyok az összes teljesítményedre és a hihetetlen lendületedre. Te mindig is az én kicsi lányom leszel, és végtelenül büszke vagyok rád!” –fogalmazott Kris.

   

 • Házuk kerítésén keresztül dobhatták be a kutyához a mérgező falatot.

  Tokiót megmérgezték. De Tokió erős! A múlt hónapunk borzalmasan telt. Drága Tokiót egy ismeretlen elkövető megmérgezte. A kerítésen keresztül dobta be neki a mérgezett falatot. Kiskutyánk - aki idén 1 éves - 3 hétig küzdött az életéért, mire elkezdhettünk valóban reménykedni benne, hogy túléli

  – kezdte posztját a színész, aki hozzátette, szerencsére kutyájukat is olyan kemény fából faragták, mint őket. 

  Nem tudom, hogy lehet képes valaki ilyet tenni, egy ártatlan állatot bántani. Hálás köszönettel tartozunk az Állatorvostudományi Egyetem - University of Veterinary Medicine Budapest orvosainak és ápolóinak és mindenkinek, aki segített! Vigyázzatok szőrös barátaitokra!

  – fejezte be.