Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meglehetősen sokáig várt az RTL Klub a bejelentéssel, a premierig azonban annál közelebb van!

  Megújult mentorcsapattal indul idén ősszel az X-Faktor 11. évada, melynek a napokban véget ért a forgatása – a versenyzők legközelebb már csak az élő műsorokban állnak a kamerák elé, ezek előtt azonban jópár válogatót és mentorházas adást végig kell néznünk. 

  Mint ismeretes, a mentorok között csere történt, Csobot Adél egy évad után kiszállt a versenyből, helyét a kárpátaljai énekesnő, Herceg Erika veszi át. Az, hogy az új felállás hogyan tud együttműködni szeptember 3-án, este nyolc órakor fog kiderülni, ekkor premierezik ugyanis az első adás.

  Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2022-ben Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett új női mentorral, Herceg Erikával tér vissza a képernyőre

  – posztolta Instagram-oldalára az RTL Magyarország.

  Ön nézni fogja az X-Faktor 11. évadát?

 • A betörők minden bizonnyal Carey Instagram-oldala alapján tudták beazonosítani, hogy mikor nincs otthon az énekesnő.

  A betörésre még múlt hónap végén került sör, az ügyet azonban nyilvánvaló okokból csak a napokban hozták nyilvánosságra. Mint kiderült, a rablók áldozatául esett ház az egyesült államokbeli Atlantában található, és nem kevesebb mint kilenc hálószobával, valamint tizenhárom fürdőszobával rendelkezik – de ezek mellett saját teniszpályája, játszótere és medencéje is van.

  A PageSix-nek a rendőrség megerősítette a betörésé tényét, azt azonban nem árulták el, hogy melyek azok az ingóságok, melyeket elvittek a házból, a nyomozás ugyanis még jelenleg is tart. A betörés ideje alatt Carey egyébként Olaszországban, Caprin nyaralt barátjával, Bryan Tanakával és két gyerekével, Moroccannel és Monroe-val.

 • Charlie, a szenegáli papagáj még 2015 októberében tűnt el, azonban 6 héttel ezelőtt a GSPCA állatmenhely egyik csapata befogta őt, mindenki legnagyobb meglepetésére pedig a madárka eredeti gazdája is jelentkezett, aki 7 éven át hiányolta szeretett házikedvencét.

  A madár, aki a Charlie mellett egyéb szavakat is képes kiejteni, az állatmenhely szerint kizárt, hogy a vadonban töltötte volna az elmúlt éveket, valószínű, hogy valaki vigyázott rá 2015 óta. 

  A szenegáli papagájokat 50 éve tartják az emberek házikedvencként, Charlie pedig egy kifejezetten kedves fickó, aki semmi mást nem szeretne, csak valaki vállán ácsorogni.

 • Ez a 23 éves őstörténeti szakértő saját otthonában nyitotta meg a maga kis kiállítását.

  James Hogg Londonban kezdte meg tanulmányait, később azonban visszatért szülővárosába, Sheffieldbe, ahol eldöntötte, megnyitja a saját természet tudományi múzeumát.

  A szenvedélyes fiatal szorgosan gyűjtötte a fosszíliákat a privát gyűjteményébe, ennek egyik ékessége egy 175 millió éves ichthyoszaurusz maradványa, de számos más érdekességgel lehet találkozni Hogg otthonában.