Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A királynő egykori hivatalos skótdudása mostantól III. Károlynak fújja.

  Még egészen Viktória királynőig visszanyúlik az a hagyomány, hogy a brit uralkodónak saját skótdudása van. II. Erzsébetnél 70 éves uralkodása alatt 17 ilyen személy fordult meg, akik minden reggel pontban kilenckor zenélni kezdtek azt ablaka alatt. A skótdudások elkísérték őt birtokaira is, bár főhadiszállásuk a Buckingham–palota volt. 

  A királynő utolsó hivatalos zenésze, Paul Burnst most III. Károly szolgálatába áll, az új király ugyanis követni kívánja ezt a tradíciót, így felbérelte a férfit. Burnst szokás szerint reggel 9–kor fújja majd meg hangszerét, az uralkodó azonban nem erre fog ébredni, legalábbis úgy tudni, ennél azért korában kezdődnek a napjai.

  (via 24.hu)

 • Dwayne Johnson nemrégiben elárulta, hogy  régóta nem uralkodtak el rajta annyira az érzelmek, mint amikor autogramot adott egy rajongójának legutóbbi közönségtalálkozóján. A pankrátorból lett színész legújabb filmje, a Black Adam sajtókörútja kezdetekor a „Szikla″ a vörös szőnyeges premieren osztotta meg bensőséges pillanatait az új mozifilmjét türelmetlenül váró rajongókkal. 

  Johnson láthatóan szóhoz sem jutott, amikor egy rajongó átnyújtotta neki a WWE bajnoki övének replikáját. Amikor a színész az övre írta a monogramját, a rajongót láthatóan elöntötték az érzelmek, és könnybe lábadt szemmel köszönte meg a kedvencének. Még a tollát is elejtette, amikor a filmsztár visszaadta azt neki. 

  Johnson az Instagramon posztolta a felemelő pillanatot a képaláírással: „Egy érzelmes este. Sok örömkönny. Még az én hideg, sötét lelkem is elérzékenyül egy kicsit, amikor látom, hogy az emberek ennyire megilletődnek és sírni kezdenek. Ez egy gyönyörű dolog. Köszönöm, Mexikó, én is szeretlek titeket.”

    

   via (Ladbible)

 • A Camelfordban található Masons Arms nevű vendéglő igazán hangulatos hely. A kocsmaként is üzemelő Masons Arms ugyanis nem a megszokott módon várja vendégeit, ahol világításnak gyertyákat használnak a tulajdonosok, ezzel próbálják minimálisra csökkenteni az áram használatát, reménykedve az olcsóbb villanyszámlában.

  A hely ugyan viszonylag korán bezár, de így legalább képesek üzemelni, ami szükséges jelenleg, ugyanis elképesztően magas villanyszámlákat produkáltak az elmúlt időben. A hely tulaja, Kate Chawner-Woods az augusztusi számla után döntött úgy, hogy valamilyen alternatív megoldást kell találniuk a világításra, ugyanis a 2018-as 700 fontos számlához képest, idén 3000 fontál is többet kellett befizetniük, amit nem bírnak anyagilag.

 • Egy félelmet nem ismerő kétgyermekes nagypapa és egykori ejtőernyős 15 000 láb magasról ugrott le egy repülőgépről, hogy ezzel ünnepelje meg a 90. születésnapját. Frank Ward lenyűgöző felvételeken örökítette meg a földre ereszkedés pillanatát, amelyet egyszerre nevezett „felemelően csodálatosnak” és „félelmetesnek”.

  A volt marketingmenedzser, aki utoljára akkor ugrott ejtőernyővel, amikor 70 évvel ezelőtt az ejtőernyősezredben szolgált, a múlt héten egy másik volt katonai veteránnal együtt ugrott tandemben. Hőstettével több mint 2000 fontot gyűjtött össze, amelyet annak az idősotthonnak adományozott, ahol a 81 éves felesége, Margaret az elmúlt 18 hónapot töltötte. Frank azt állította, hogy egyáltalán nem volt ideges az ugrása előtt, de azért kicsit aggódott, hogy a szíve „túlórázni fog” a rendkívül gyors szabadesés során. A róla készült képeket itt tekintheti meg: