Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy madár? Egy repülő? Nem, ő a Fülöp-szigeteki Superman!

  A divattervezőből szuperhőssé avanzsált Herbert Chavez nem mindennapi életet tudhat magának, ugyanis azon kívül, hogy ő birtokolj a a világ legnagyobb Superman tárgyakat képező gyűjteményt, önmagát is az Acélemberként definiálja.

  supisziget
  Fotó: YouTube

  A fiatal férfi annyira megszállottja a DC legerősebb szuperhősének, hogy 20 plasztikai beavatkozáson esett át, hogy minél jobban hasonlíthasson kedvencére.

  Az utóbbi években saját szupergúnyát húzott, amivel mindig mosolyt tud csalni a helyiek arcára, miközben jótékonykodik és az igazság, és egy szebb jövőért igyekszik küzdeni.

 • Nagyot nőtt Natalie Portman fia, a 11 éves Aleph. A színésznő és idősebbik gyermeke Párizsban járt a hétvégén, ők azonban (a legtöbb hírességgel ellentétben) most nem a divathéten tűntek fel, hanem a Parc des Princes stadionban, ahol a PSG–Nizza-mérkőzést tekintették meg.

  A róluk készült fotókon jól látszik, hogy mind a ketten izgatottan figyelték a meccset, a kisfiú Messi-meze alapján pedig nem nehéz kitalálni, kinek szurkolhattak. Bizonyára hatalmas volt az anya-fia páros öröme a játékidő leteltével, végül ugyanis a fővárosi együttes győzedelmeskedett 2–1-re.

 • 30 milliónál több követőt tudhat magának a YouTube-sztár Dream, aki főként Minecraft témájú videókat töltött fel eddig a csatornájára, de senki sem ismerte a valódi kilétét.

  dream
  Fotó: Bazsó Dávid

  Azonban Dream most úgy döntött, hogy felfedi az arcát és nevét a világ előtt:

  „Sziasztok, a nevem Clay, akit online csak úgy ismertek, hogy Dream. Sokan biztosan azon agyaltok, miért pont most mutattam meg az arcom, hiszen eddig nem tettem meg” – mondja a videóban Clay, aki elmagyarázta, hogy egy barátja Amerikába utazik, és videó fog készülni róla a reptéren, amiben Dream is szerepelni fog.

  „A célom az volt, hogy elkezdjek valamit, találkozzam más tartalomgyártókkal, végre köszönhessek igazából a barátaimnak. Ki akartam szabadulni a való világba, hogy igazi alkotó lehessek” – vallotta be Clay.

 • Mindenkit meglepett, amikor Barbie Ferreira bejelentette: nem tér vissza az HBO sikersorozatának harmadik évadában, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy összetűzésbe került az Eufória készítőjével.

  Barbi
  Fotó: Instagram

  Ennek ellenére Barbie jól láthatóan nem szomorú, legutóbb például a Flaunt Magazine címlapjára is felkerült, amit egy hatalmas partival ünnepelt meg Los Angelesben.

  Barbie az estére pedig ezt a szettet választotta: