Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • De azzal nagyon.

  Mikes Anna birkatürelmű emberként ismerte a Dancing with the Stars című showműsorra való felkészülés során Krausz Gábort, aki maga sem tagadja, hogy elég nehéz kihozni őt a sodrából. A sztárséf azt mondja, csak néhány kivétel akad, amivel fel lehet idegesíteni őt, de a táncosnőnek ez még nem sikerült. Ez abból a videós interjúból derült ki, melyben Krauszékat arról faggatták a TV2-től, hogy mennyire ismerik egymást.

  „Gábor nagyon türelmes ember. Szóval szerintem tényleg valami nagy dolognak kellene történnie, amivel ki tudnálak akasztani. Erre még nem volt példa. Mondjuk én türelmetlen vagyok, és amikor türelmetlen vagyok, az neki nem tetszik. De mondjuk ebből nagyon nagy vita nem szokott lenni. Nagyon birkatürelme van” – mondta el táncpartneréről Mikes, mire Krausz átvette a szót.

  Mondjuk, ha a hajamba beletúrsz, vagy éppen a hajam elmegy, arra tudok morcos lenni. De amúgy másra nem

  – vallotta be a séf, aki a táncosnővel egészen a Dancing with the Stars döntőjéig menetelt.

 • Szerencsére kölcsönös az ellentét, Szabyest sincs jó véleménnyel csapattársairól.

  farmmmmvv
  Fotó: TV2

  Egyre jobban mélyül az ellentét a Farm VIP sárga csapatának két tagja között. Rékasi Károly az első perctől kezdve nincs kibékülve Szabyesttel, szerinte nem hasznos tagja csoportjuknak. 

  „Szabi szereti delegálni a munkát” – jelentette ki a színész, majd egy fokkal keményebb kritikát is megfogalmazott.

  Ez a pasas folyamatosan szerepelni akar. Szerepelni akar előttünk, túl gyakran játssza a mártírszerepet, hallatlanul nagy egoizmussal bír. Itt egy csapatversenyben ez kártékony.

  A jelek szerint Szabyest sem kifejezetten szívleli Rékasit.

  „Bármilyen stílusban hozzám szól, az már lekezelő, lealacsonyító” – árulta el az énekes, de nem csak vele, többi társával sincs teljesen kibékülve, kollektívan áskálódónak nevezte őket.

 • Pofonegyszerű elkészíteni.

  Immunrendszerünket többféleképpen erősíthetjük, a savanyú káposzta például remek választás, de egy házi, fűszeres teával is sokat tehetünk egészségünkért. Egy  ilyen forró italt nem is nehéz elkészíteni, hiszen hozzávalói könnyedén beszerezhetők. 

  Mindössze kurkumára, fahéjra, mézre, gyömbérre, vízre és egy kis citromra lesz szükség. A teljes receptből – amelyet ide kattintva olvashat – kiderül, hogy ez a finom tea részben azért is lesz egy igazi immunbomba, mert a gyömbér az egyik leghatásosabb gyulladáscsökkentő és vírusölő. 

  További receptek és tippek a sobors.hu-n.

 •  Azt vallja, nem akármilyen apa lenne belőle.

  Nősülni és babázni akar Nagy Alekosz. A ValóVilág negyedik szériájának győztese legalábbis, aki nemrég zárta le az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! című utazós realitybeli partnerével, Varsányi Rékával való kapcsolatát, arról beszélt a Kiskegyednek, hogy készen áll arra, hogy megállapodjon.

  A házasságkötésről és a gyereknevelésről is határozott elképzelései vannak.

  Nagyon el tudom képzelni abban a szerepben magam, és való is nekem, nagyon való, mert az én oktatási elképzelésem, oktatási rendszerem annyira jó, és szerintem én Nobel-díjas gyermekeket nevelnék. […] Én ebben biztos vagyok, egy zenében, intelligenciában, kultúrában egy egészen más kulturális holdudvar lenne

  – nyilatkozta a realitysztár, hozzátéve, a házasság számára szent dolog, s gyermeket is csak tudatosan vállalna. Azt elítéli, ha egy férfi és egy nő egy be nem tervezett gyermek miatt köt házasságot.

  Gyermeket is akkor szülünk, ha férjhez vagyunk menve, különben nem.

  „Akkor ő már a feleségem, akkor ő már hallgatná a hasban ezeket az előadóművészeket, és amikor a világra jönne, akkor is hallgatná, aztán utána játszaná is, kézbe venné a hangszert, hangszereket. […] Már mindjárt a születésénél ott szólna a Jimmy, a király, már egynapos korában tudná, hogy ki az a Zámbó Jimmy, a Presser-musicaleket is mind hallgatná, sőt már az anya hasában” – szögezte le az egykori valóságshow-szereplő.