Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy buliban ismerkedtek meg egymással.

  Még a nyár közepén robbantott bulvár–bombát Marics Peti és Tóth Andi, amikor egy Instagram sztoriban közzétett videóval felvállalták szerelmüket. A két fiatal énekest korábban a Sztárban sztár című műsor egyik duettjében láthatták együtt a nézők, a kettejük kapcsolatáról szóló pletykák is ezt a produkciót követően kaptak szárnyra – most azonban kiderült, a páros jóval régebbről ismeri egymást.

  Nekem van egy vicces sztorim az Andival. Még hat évvel ezelőtt megláttam egy buliban, és azt mondtam, úristen, ki ez a csaj? Odamentem hozzá, ott ismertük meg egymást először, és ez mostanra bontakozott ki ennyire

  — mesélte a ValMar duó tagja a Tv2 riporterének, aki arról kérdezte őket, melyikük párjáról szól is leghíresebb slágerük, az Úristen.

 • Új helyszínen, de már dolgoznak az Amazon Prime Video Gyűrűk Ura sorozatának következő évadán.

  lotr
  Fotó: YouTube

  Még két epizód van hátra a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi első etapjából, de nincs megállás, ugyanis elkezdték időközben a következő szezon munkálatait.

  Érdekesség, hogy Új-Zélandról, ami sokak szerint maga Középfölde, a stáb Angliában folytatja a munkát, ami nyilvánvalóan költségtakarékosabb, illetve a Tolkien Estate szerint, A Gyűrűk Ura atyja, Tolkein látomásához közelebb áll a brit táj, hiszen ő maga is onnan merített ihletett annak idején.

  A Hatalom gyűrűi második évadában kapni fogunk egy új, nagyon fontos szereplőt, aki nem lesz ismeretlen a Tolkein rajongóknak: érkezik ugyanis az Első Korban született Círdan, aki a legöregebb és legbölcsebb tünde Középföldén, és később küzdött Morgoth ellen, valamint a tűz gyűrűjét ő maga adta át Gandalfnak.

 • Kuvait ad majd otthon a világ "legsétálhatóbb" és egyik legfenntarthatóbb városának, amiről friss és utópikus látványképek érkeztek. Egyelőre XZERO néven fut a projekt, amelynek eredményeként a tervek szerint egy olyan különleges közösség épül majd fel, ahol 100 ezer ember él a természettel egyensúlyban, szén-dioxid kibocsátás nélkül, többnyire öngazdálkodó módon. Ráadásul nem csak az élelmiszert, de az energiát is maga a környezetbarát város biztosítja majd a lakók számára.

  Az Egyesült Arab Emírségekből származó tervezők szerint a város virágalakú kialakítása is azt segíti, hogy könnyedén lehessen benne közlekedni bármiféle jármű nélkül, gyalogosan, így téve még zöldebbé a települést.

 • Biztos mindenki emlékszik még a Trónok Harca utolsó évadának arra az epizódjára, amiben gigászi csata zajlott és a The Longest Night címet viselte.

  Ez főként azért is lehet emlékezetes, mert mindenki ki volt akadva akkoriban, hogy az egész olyan sötétben játszódott, hogy hiába húztuk be a függönyt, néztük éjszaka, semmit sem láttunk Havas Jonék ütközetéből.

  hod
  Fotó: Instagram

  Azt az epizódot Miguel Sapochnik rendezte, aki a Sárkányok Háza 7. epizódját is összerakta, ami nemrég került fel az HBO Max kínálatába. A probléma csak annyi, hogy a rendező ismételten bejátszotta a totális sötétséget, így inkább tűnt a Driftmark című rész rádiójátéknak, mintsem tényleges tévésorozatnak.

  Ez sokakban megfogalmazódott, és jelezték is az HBO felé, hogy jó lenne korrigálni a dolgot, ám nem azt a választ kapták a rajongók, mint amit reméltek.

  "Üdv Stephen! Köszönjük, hogy jelezted, hogy a Sárkányok háza 7. részének éjszakai jelenete túlságosan sötét volt a képernyődön. Szándékos kreatív döntés volt a visszafogott világítás a jelenetben. A legjobbakat kívánjuk" - olvasható az HBO válaszában, de talán ideje lenne átgondolni azokat a kreatív döntéseket, ha Sapochnik kerül a rendezői székbe.