Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy félelmet nem ismerő kétgyermekes nagypapa és egykori ejtőernyős 15 000 láb magasról ugrott le egy repülőgépről, hogy ezzel ünnepelje meg a 90. születésnapját. Frank Ward lenyűgöző felvételeken örökítette meg a földre ereszkedés pillanatát, amelyet egyszerre nevezett „felemelően csodálatosnak” és „félelmetesnek”.

  A volt marketingmenedzser, aki utoljára akkor ugrott ejtőernyővel, amikor 70 évvel ezelőtt az ejtőernyősezredben szolgált, a múlt héten egy másik volt katonai veteránnal együtt ugrott tandemben. Hőstettével több mint 2000 fontot gyűjtött össze, amelyet annak az idősotthonnak adományozott, ahol a 81 éves felesége, Margaret az elmúlt 18 hónapot töltötte. Frank azt állította, hogy egyáltalán nem volt ideges az ugrása előtt, de azért kicsit aggódott, hogy a szíve „túlórázni fog” a rendkívül gyors szabadesés során. A róla készült képeket itt tekintheti meg:

 • Párja helyett egy pohár sörrel állt be a virágkapu alá.

  SWNS MARRIED ALONE 01
  Fotó: Hazel Taylor / SWNS / Northfoto

  Keresztülhúzta Hazel Taylor és párja, Kareem Kowaitly számításait a brit belügyminisztérium. A brit nő és arab kedvese még Abu-Dzabiban ismerkedtek meg, amikor Taylor ott dolgozott, de jogi okok miatt úgy döntöttek, hivatalosan Georgiában (Grúziában) kötik össze életüket, míg a klasszikus esküvőt, ahol családjukkal, barátaikkal ünneplik meg szerelmüket, már Angliában tartják. El is kezdték a szervezést, a férfi pedig vízumot igényelt, hogy a helyszínre utazhasson. Teltek a hetek, hónapok, Kowaitly májusban beadott kérelme azonban egy jókora csúszás miatt feldolgozatlan maradt egészen a lagzi napjáig. Az adminisztrációs problémák miatt aztán nem is engedték fel az Angliába tartó repülőre, így Taylor kénytelen volt férje nélkül megtartani az esküvőt.

  „Édesapám átrepült Ausztráliából, mások pedig Európából utaztak ide, így csak buliztunk egy nagyot. Az esküvői tortából cupcake-et csináltam, a virágcsokorból virágkapu lett, és jó sok tequilát ittam. Próbáltam nem sírni, azt hiszem, csak kétszer pityeredtem el” – mesélte a nő, aki szerint bosszantó, mennyire tehetetlenek voltak a vízumra várva.

  „Egyszerűen nem fair. Csak azt szeretném, hogy engedjék be az országba. 12 hét alatt döntésnek kellett volna születnie, ehelyett megduplázták a várakozási időt, ami igazságtalanság” – mondta a feleség, aki párja helyett végül egy pohár sörrel pózolt a nagy napján.

  SWNS MARRIED ALONE 04
  Fotó: Hazel Taylor / SWNS / Northfoto
 • A GQ Magazine készített interjút az egykori Batmannel, aki ezúttal Gorr, az istenölő szerepében tűnt fel Taika Waititi Thor–filmjében. Azonban Bale elárulta, hogy nem rajong a zöld hátteres forgatásokért, ami borzalmasan monotonná tud válni.

  „Ez volt az első alkalom, hogy ilyet csináltam. Ez a monotonitás definíciója. Vannak jó embereid, és ott vannak remek színészek veled, akiknek sokkal több tapasztaltuk van ebben nálad. Megtudod különböztetni az egyik napot a másiktól? Nem. Egyáltalán nem. Fogalmad sincs arról, mit kéne tenned." - mondta Bale, aki a helyét is alig találta a forgatáson.

  „Folyamatosan mondogatták nekem, hogy a hármas színpadon állok. Oké, de melyik az? A kék. Majd mondták, hogy de az a hetedik. Kérdeztem, hogy de az mégis melyik? Kaptam a választ, hogy a kék lesz az, de az mégis hol van?" 

 • Színésznők, modellek és énekesnők is jártak már a humoristával.

  Nem túlzás kijelenti, Pete Davidson talán napjaink egyik legnagyobb hollywoodi nőcsábásza. Ugyan kapcsolatai nem szoktak hosszúra nyúlni, a férfi egy tucat A–listás hírességnek meghódította már a szívét. Korábban eljegyezte Ariana Grandét, de járt a Bridgerton első évadának főszereplőjével, Phoebe Dynevorral, Kate Beckinsale-lel, Margaret Qualley-val és Cindy Crawford szintén topmodell lányával, Kaia Gerberrel is - a felsorolás pedig közel sem teljes.

  Adódik tehát a kérdés: mi a titka a humoristának? Erre adott most választ a The  Kardashian friss epizódjában legutóbbi párja, Kim Kardashian, akivel egyébként 9 hónap után, nem sokkal a műsor premierje előtt szakítottak

  „Pete–nek van a legjobb szíve. Azt érzem, hogy az emberek azt hiszik róla, hogy csak a legszexibb csajokkal randizik – és tényleg. De közben meg ő a legédesebb, legfigyelmesebb ember” – osztotta meg teóriáját a valóságshow–hős, aki a februárban rögzített felvételkor arról beszélt, folyton Davidsonon jár az esze, így ajándékot is vett neki milánói látogatása során.