Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Idilli felvételek kerültek fel az Instagramra.

  Ritkán enged betekintést családja életébe Krausz Gábor, ám a minap kivételt tett: megmutatta, hogyan telt a hétvégéjük gyermekével, Hannaróza Máriával. A séf a friss felvételek tanúsága szerint valósággal fürdik az apaszerepben, négyéves kislánya pedig nem is tágít mellőle.

  A Dancing with the Stars magyar változatának első férfi győztese egy erdei üvegházban pihent, ahonnan lenyűgöző látványt nyújtott a Duna panorámája. A fotók szerint a séf kacsázni is tanította kislányát.

  A felvételekről a követők a séf párját, Mikes Annát is hiányolták, ám a sasszemű rajongóknak feltűnt, hogy a táncosnő is megosztott pár képet arról a helyszínről, ahonnan Krausz is bejelentkezett, csak ő korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tette ezt meg.

 • Megváltoztak azóta a prioritásai.

  Rácz-Gyuricza Dóra a minap közösségi oldalán tartott kérdezz-feleleket, amelyben egyik követőjét az érdekelte, hogy miben változtattatta meg az anyaság. Az influenszer és férje, Rácz Jenő kislánya, Kamilla 2022-ben született meg.

  „Mindenben” – kezdte válaszát az édesanya, amit így folytatott: „Az elején nehéz volt nekem is, és a férjemnek is rájönni, hogy ez nem csak amiatt lesz más, hogy van egy baba az életünkben. Sőt, ahogy néhány barátomon észrevettem, nekik is új a helyzet.

  De kijelenthetem, a javamra változtam, anyának lenni rengeteg változással jár, de az én szememben ez level up. Megváltoztak a prioritásaim, a hobbijaim, az, ami kikapcsol, az, ami feltölt, a testem, a lelkem, a felelősségérzetem, a strapabírásom. A három évvel ezelőtti önmagamra is büszke voltam, de egy nyafi kukac ahhoz a nőhöz képest, aki ma vagyok

  – idézi a 24.hu Rácz-Gyuriczát, aki hozzátette: szándékosan számolta bele a terhesség időtartamát is a három évbe.

 • A TV2 Hazatalálsz című sorozatában vállalt szerepet.

  Tóth Andi sokoldalúságát már többször is bizonyította, nem csak énekesnőként, de táncosnőként, divattervezőként, valamint színésznőként is megvillantotta már tehetségét. Énekesnői visszavonulását követően a fiatal tehetség színésznőként folytatta pályafutását a TV2 Hazatalálsz című sorozatában, ahol Orsi karakterét keltette életre. A hamarosan érkező új évad előtt készült egy interjú az előadóval, melyben elmondta, hogy mennyire örült a felkérésnek, mert nagyon magára ismert a ráosztott szerepében. Azt sem titkolta, mi volt számára a legnehezebb a színészkedésben.

  „Mindig örülök, ha olyan karaktert kell hoznom a képernyőn, amivel tudok azonosulni és én vagyok azért valamilyen szinten. (...) Nekem mégis nehezebb volt talán az, amikor mondjuk csókolóznom kellett. Adott egy film vagy egy sorozat, vagy bármi, akkor az emberek sosem tudják, hogy az mekkora munka megcsinálni. Nem is tudom, hány száz ember dolgozott itt. Nagyon nagy munka, sok türelem kell hozzá egymás között is, és ez nehéz, megterhelő.” – idézi Tóth Andi szavait a Blikk.

 • Az őszinteségben hisz a házaspár.

  10-story gala 2018-180210-A40A6535
  Fotó: Szécsi István / Dívány

  Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám lassan már tíz éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk pedig kiállta az idő próbáját, sőt ötéve még szorosabbra fűzték azt, amikor összekötötték az életüket. Most a story.hu-nak meséltek a harmonikus kapcsolatuk titkáról.

  Nagyon igaz ránk, amit Claudia már a kapcsolatunk elején is mondott: attól működik igazán jól a házasságunk, hogy nem akarjuk legyőzni a másikat. Nagyon sok kapcsolat férfi vagy női oldalról éppen azon bukik el, hogy valamelyik fél erőt akar fitogtatni. Például a férjek meg akarják mutatni, hogy ők mekkora férfiak, micsoda macsók, vagy a nők, hogy ők akarnak irányítani. Nálunk ilyen nincs.

  – jelentette ki Pataki, aki egyébként a háztartási feladatokból is kiveszi a részét, ha úgy alakul, mosogat, porszívózik, tereget, és nem mondja azt, hogy ezek „női munkák”.

  Liptai hozzáteszi, ugyanúgy élik a hétköznapjaikat otthon is, mint amilyennek a nyilvánosságban látják őket. Bár kapcsolatuk elején férje úgy gondolta, nem biztos, hogy mindent el kell mesélniük az életükből, ma már nyíltan beszél a gyereknevelésről vagy a házasságukról.

  „Nagyon sokszor mondják nekem: »De jó, hogy egy ilyen emberrel találkoztál, kívülről is jól látszik, mennyire működik a kapcsolatotok.« Én pedig úgy érzem, hogy ha ez így van, márpedig így van, akkor kötelességünk megmutatni néha ennek a másik oldalát is. Igenis beszélni kell a problémáinkról is, hogy lássák, pontosan ugyanazokkal a kihívásokkal küzdünk, mint más családok vagy házas­párok” – fogalmazott a műsorvezetőnő. 

  Mint mondta, képtelen lenne egy tökéletesnek hazudott, hamis képet mutatni az életükről. De nem is szándékozik ferdíteni a nyilvánosságban, hiszen úgy véli, nincs mint titkolniuk.

  Nem is tudok hazudni, nekem ez már egész életemben problémám volt. Nem is tudnám, mit hazudtam, és pillanatok alatt elvesznénk ebben. Nincs olyan dolgunk, amit titkolnunk kellene, és egyáltalán nem félek attól, hogy ha őszintén megosztunk magunkról valamit, azt bárki fel- vagy kihasználná. Annál sokkal biztosabb lábakon áll a mi kapcsolatunk, hogy ebbe kívülről valaki belezavarhasson vagy beleköthessen. Ha otthon minden kerek, és tudjuk az irányokat, akkor nyugodtan vállalhatjuk őszintén az esendőségeinket is.