Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy mentősként dolgozó fiatal lány, aki az életét megbénító szorongással küzdött, most a mentőautót a kifutóra cserélte, mivel arra pályázik, hogy ő legyen a következő Miss Anglia győztese. A 26 éves Alice Jonesnak öt hónapot kellett kivennie a munkából, hogy terápiára járjon, azért hogy képes legyen megbirkózni az önbizalomhiánnyal, a testképzavarokkal és a szorongással. Gyerekkorától kezdve nagyobb volt társainál, és a most 180 centi magas Alice azt mondja, hogy az iskolában csodabogárnak érezte magát, és nem akart kapcsolatot létesíteni, mivel magasabb volt az összes fiúnál. Most, hogy leküzdötte problémáit, Alice sokkal magabiztosabb lett, és hétvégén részt vett a Birminghamban megrendezett szépségversenyen. A Nyugat-Midlands-i mentőszolgálatnál dolgozó fiatal nő, megnyerte a fordulót, és most helyet kapott a Miss Anglia 2022 elődöntőjében.

 • Rita Ora ezúttal is biztosra ment, hogy felkeltse a figyelmet New York utcáin, ahol egy stílusos éjsötét bomberdzsekiben mutatkozott, amely alatt egy hasát megvillantó feszülős topot viselt. Az énekesnő ezt a szettet egy stílusában hozzá illő, áttetsző nadrággal és bőrcsizmával kombinálta, amely tökéletes választásnak bizonyult. A paparazzoknak most sem volt nehéz dolga kiszúrni a hírességet, akit több fotón megörökítettek. 

 • GettyImages-1434718717
  Fotó: Carlos Alvarez / Getty Images Hungary

  Az 50 éves színész egy képet posztolt a közöségi oldalára, ahol egy teljesen széttört piros Cadillac látható. A Black Adam sztárjának édesanyja ugyanis szerda este súlyos autóbalesetet szenvedett Los Angelesben, viszont úgy tudni, komolyabb baja nem esett a 74 éves Ata Johnsonnak.

  Az irgalom angyalai vigyáztak édesanyámra, aki tegnap késő este autóbalesetet szenvedett. Ez a nő túlélt már tüdőrákot, egy megromlott házasságot, ütközést egy részeg sofőrrel és egy öngyilkossági kísérletet. Ő egy túlélő, olyan módon, hogy az angyalok és a csodák valóságossá válnak általa

  – írta Dwayne Johnson, aki édesapját, Rocky Johnsont még 2020 januárjában vesztette el, és most érezhetően nagyon megrémült a hír hallatán. A színész hosszabb képaláírásban mondott köszönetet Istennek és a helyszínre érkezőknek, hogy nem történt nagyobb baj.

  „Köszönjük a Los Angeles-i rendőrségnek és a mentősöknek, hogy ennyire gondoskodtak és figyeltek édesanyámra. Köszönöm, hogy végig a telefonon vonalban maradtatok és beszéltetek hozzám. Nekem egy szülőm maradt, szóval ha neked még mindig él anyukád és apukád, akkor öleld meg őket erősen, mert sosem tudhatod, mikor kapod meg azt a hívást hajnali háromkor, amit soha nem akartál megkapni” – olvasható a színész bejegyzésében.

 • Már kétszer is meghaladta fajtája átlagélettartalmát.

  bobikutyus
  Fotó: YouTube

  Ismerjék meg Bobit, a világ hivatalosan is legidősebb kutyáját! Az alentejo masztiff fajtájú eb 1992. május 11-én született, azaz már 30 éves elmúlt, amivel nemcsak a jelenlegi rekorder lett, de a minden idők legidősebb kutyája cím büszke tulajdonosa is.

  Az alentejo masztiff négylábúak átlagélettartama 12-14 év, így különösen kiemelkedő a Guinness-rekorder Bobi kora. 

  A Portugáliában élő házi kedvenc gazdái szerint nyugodt és társaságkedvelő, jól kijön a család négy macskájával is. Bár már látszódnak rajta a kor jelei, például egyre kevésbé lát, és mozgásszervi problémái is akadnak, jó időben még előszeretettel sétálgat a farmjukon.