Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kristina Murphy, aki egy súlycsökkentő műtét és életmódváltás révén több mint 90 kilogrammot fogyott. Most megpróbálja 11 kiló laza bőrének műtéti eltávolítását, mondván, hogy anélkül nem tud megszabadulni a régi énjétől.

    A 34 éves Kristina Murphy, egy kétgyermekes anya az amerikai Pennsylvania államból, 175 kilogrammot nyomott a legsúlyosabb korában, aki egész életében küzdött a súlyával. A világjárvány idején a súlya kicsúszott a kezéből, és emiatt képtelen volt egyáltalán bekötni a cipőfűzőjét, vagy gond nélkül felmenni egy lépcsőn. A súlygyarapodás életének minden területére kihatott, és 2020-ban úgy döntött, hogy itt az ideje a drasztikus változásnak. 2021 januárjában egy sebésszel megkezdte gyomor szűkítő beavatkozását, és életmódjába beépítette az étrend és a testmozgás változtatását.

    A most 79 kilós Kristina még mindig testdiszmorfiától szenved, mivel a fogyás miatt becslések szerint 9-11 kilónyi megereszkedett, laza bőr maradt a hasa körül, de erre rövidesen újabb beavatkozás formájában megoldás születik. Elképesztő átváltozása valóban inspirálóan hat, amit azt mutatja, hogy kellő akarat erővel minden elérhető.

  • Aranyos rókakölyköket sikerült jókor jóhelyen lencsevégre kapnia egy szerencsés fotósnak. A mesés képeken a kicsiket játszadozva láthatjuk civakodni egymással, de csak anyjuk figyelő anyjuk tekintete alatt, aki alig méterre ült tőlük felügyelve a mókázást. A csöppségek láthatóan tele voltak energiával, amit civakodással, futással és birkózással mozogtak le. Johnson Huang hobbifotós először nem  hitt a szerencséjének, amikor meglátta, hogy az egy hónapos rókák előbújtak az odújukból a Washington állambeli San Juan-szigeten. Kéznél levő fényképezőgépét azonnal munkára is fogta: