Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem véletlenül.

  Amikor még az RTL Reggeli című műsorát vezette , gyakran lehetett lazább öltözékekben látni Szabó Zsófit a tévéképernyőn, ám ez a jövőben változni fog – mutatott rá a story.hu. Az egygyermekes tévés a stylistoknak köszönhetően eddig sokszor egyszerű farmert, vagány bőrdzsekit és a kivágott ruhadarabokat viselt, ám ezeket le fogja cserélni, sokkal visszafogottabban fog mutatkozni.

  A lap szerint a „stílusváltás” nem történik ok nélkül, a műsorvezetőnőnek ugyanis illeszkednie kell aMokka arculatához, amelyet márciustól ő is vezetni fog . Erre utalt már az is, hogy a TV2 hétfői sajtótájékoztatóján egyszerű szürke kosztümben, s visszafogott fehér felsőben jelent meg.

  A Mokka stylistja, Ordasi Zsolt korábban a Best magazinnak elmondta: annak a ruhákon is látszódnia kell, hogy egy visszafogott, reggeli műsorról van szó. Ez az oka annak, hogy a műsorvezetőnők az adásokban nem viselnek nagy fülbevalókat, vagy olyan ruhákat, amelyek elvonnák a nézők figyelmét a beszélgetésekről. Ez már a Mokka keddi adásában is látható volt.

  Íme egy fotó az RTL Reggeli stúdiójából:

  S egy másik felvétel, már a TV2 sajtótájékoztatójáról:

 • Travolta a minap 70 éves lett, Curtis ennek apropóján halászta elő egyik régi képüket.

  Jamie Lee Curtis szívhez szóló bejegyzésben köszöntötte a közösségi oldalán jó barátját, egyben kollégáját, John Travoltát a születésnapja alkalmából. A magyar felmenőkkel is rendelkező amerikai színésznő kicsit megkésve ugyan, de pár közös képet is közzétett az Instagram-oldalán a Grease és a Szombat esti láz című filmek sztárjával, aki február 18-án ünnepelte a 70. születésnapját.

  A régi fotó még közös filmjük, az 1985-ös Ingerlő idomok forgatásán készült, azaz 39 évvel ezelőtt.

  Boldog születésnapot @johntravolta! Régóta barátok és kollégák vagyunk, egyaránt osztozunk a művészet, a gyerekeink és a kutyamentés iránti szenvedélyünkben 

  – emelte ki a 65 éves színésznő a lapozható bejegyzésben, akinek Travolta válaszolt is.

  Jamie, csodállak téged. Köszönöm, hogy emlékeztél a születésnapomra és a csodálatos kapcsolatunkra is.

  (via Daily Mail)

 • Egyszerre dögös és bizarr.

  Bizarr fotó került elő Rihannáról. A barbadosi énekesnő, aki éppen tegnap, azaz február 20-án lett 36 éves, a felvételen egy egészen szokatlan szerelésben, harisnyában, bodyban, bő pólóban és magas sarkú cipőben látható.

  A fotó azonban mégsem csak az öltözék miatt érdekes, hanem azért, mert Diamonds című dal előadója így állt neki egy villanykörte kicserélésének. Rajongói csak dicsérni tudták a kétgyermekes édesanyát, amiért nem kényeskedik egy ilyen feladat kapcsán, de azért is kapta az elismerő szavakat, amiért tűsarkúban mászott létrára.

  Bár a fotó, amelyet a Bors szúrt ki, csak a minap került elő, egyébként nem friss: az egyik legtöbb követővel rendelkező Rihanna-fanoldalon tették közzé, de még 2020-ban fotózták a Harper's Bazaar című lapnak. Akkor ennél bizarrabb helyzetekben is megörökítették Rihannát.

 • Kispesten teniszezett a filmes legenda.

  Az Index is beszámolt Russell Crowe és Rami Malek Budapestre érkezéséről a Nürnberg című film forgatásának apropóján. A Gladiátor színészét már el is csípték fővárosunkban, Bátyai Éva, a Barátok közt egykori színésznőjének férje és fia futott össze vele a minap, amelyről most a Reggeli stúdiójában mesélt.

  Mint kiderült, a nagy találkozó nem a Váci utcában vagy esetleg a Halászbástyánál történt, hanem egy XIX. kerületi teniszpályán, ahol együtt edzett az apa-fia páros.

  „Pont egy háromórás edzésük volt, és mellettük teniszezett Russell Crowe. Azt hiszem a Wekerlén valahol. Ott volt, ők nem is vették észre, nem azzal foglalkoztak, ki van mellettük. Amikor mentek el, akkor Russell Crowe odament a férjemhez, és megkérte, hogy segítse megigazítani a hálót” – mesélte Bátyai, párja pedig így tett, aztán beszélgetett is egy kicsit a férfival. Ekkor esett le neki, hogy az új-zélandi filmsztár állt előtte, de addigra Crowe visszament a pályára, így úgy döntött, vár egy kicsit, hátha készíthetnek közös fotót.

  „Crowe-nak volt egy szép labdamenete, és ki is nézett a férjemre, aztán megkérdezte tőlük, hogy szeretnétek egy képet? Mondta a férjem, hogy igen, majd Russell a kisfiammal is beszélgetett egy kicsit angolul. Nagyon közvetlen volt, kedves, nagy öröm volt ez nekik.”