Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagy csalódás érte a táncművészt.

  Széphalmi Juliska kiegyensúlyozott párkapcsolata közel tíz hónap után véget ért. A Madách Színház táncosnője kollégájával Sánta László színésznek volt korábban a párja, akivel egy gyermekük is született, majd válásuk után sokáig szingli volt. Bár sosem tagadta, hogy nagyon megviselte a szakítás, igyekezett nem magába roskadni és inkább válaszokat találni a történtekre.

  Azt mondják, minden szakításnak van tanulsága, én már tudom is, ebből mit kell megtanulnom: hogy a munkahelyeden sose jöjj össze senkivel... Pedig látod, nekem ezt már meg kellett tanulnom, hiszen Lacival is együtt dolgoztunk, és azóta is dolgozunk, ami folyamatos konfliktusokat eredményezett. De az érzelmeket, a szerelmet nem lehet irányítani, és belépett az életembe, a szívembe Ricsi

  nyilatkozta a táncművész a Borsnak.

  Kovács Richárd táncművésszel fokozatosan lépett szintet kapcsolatuk, de a sok együtt töltött idő ellenére sokáig várt, mire bemutatta kisfiának. Végül megtörtént a bemutatkozás, majd elmentek hármasban nyaralni külföldre, de nemsokkal azután véget ért köztük a románc.

  Egyszerű a történet, nem akarta más gyerekét nevelni. Megpróbálta, nem ment... Csalódott vagyok és szomorú, mert én hittem ebben a kapcsolatban. Nagy szerencse egyébként, hogy most nagyon sűrűek a napjaim: bemutatóm volt, Lacika most kezdte az iskolát, én is visszaültem az iskolapadba, és nagyon készülök életem első maratonjára, semmire nincs időm, érezni sem

  – árulta el Széphalmi.

 • Egy könnyű, elektromos meghajtású kétkerekűt mutatott be a Honda japán autó- és motorkerékpár-gyártó, amelyet úgy lehet hordozni, mint egy kis bőröndöt. A Motocompacto nevű járgányt rövid városi utazásokhoz, illetve egyetemistáknak a kampuszon való közlekedésre tervezték.

  A pedál nélküli közlekedési eszköz összecsukható, ezért könnyedén lehet szállítani vonaton vagy buszon, egyszerűen fel lehet vinni egy lépcsőn, és akár a munkahelyi íróasztal alá is el lehet rejteni. Ha elutaznánk, akkor elfér az autó csomagtartójában is, vagy otthon az ágy alá csúsztatható a tároláshoz. A karcsú, dobozos keretet úgy tervezték, hogy a tulajdonosok saját matricákkal személyre szabhassák.

  A 18 kg-os járgány összehajtva 756 cm hosszú, 53 cm magas és 9,5 cm széles. Az utazásokhoz a felhasználó kihúzza az ülést az egyik sarokból, kihajtja a kormányt, és kihúzza a kerekeket a váz két alsó sarkából. 490 W-os villanymotorral rendelkezik, sebessége akár 24 km/óra, miközben álló helyzetből a végsebességre mindössze hét másodperc alatt gyorsul fel.