Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Shay Mitchell, aki szerepelt a Hazug csajok társasága című sorozatban, illetve a Netflix You első évadában is felbukkant, TikTokon osztotta meg a világgal, hogy a nőkhöz is vonzódik.

   A színésznő egy TikTok videóval duettezet, aminek az volt a lényege, hogy ha biszexuális vagy, akkor biztos van zöld kanapéd. Mitchell pedig megmutatta, hogy neki bizony van otthon.

  A rajongók egy emberként ünneplik Shay coming outját, és arra is felhívták egymás figyelmét, hogy legismertebb szerepei (a Hazug csajok, You) szintén leszbikus, vagy biszexuális karakterek voltak.

 • Ikertornyok!?

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Edgar Wright rendező viccesen megosztott egy Instagram-posztot, amelyben kiemelte a közte és az Ant-Man színésze közötti hátborzongató hasonlóságot, ami lényegében egy hosszú hajban, és szakállban merül ki mindkettőjüknél. „Megkértek, hogy írjak alá két reklámfotót rólam. Boldogan teszek eleget a kérésnek” –írta Wright a képaláíráshoz, majd megosztotta az egymás melletti képeket Rudd-dal. „Hogy elkerüljünk minden további félreértést ebben a kérdésben, én és Paul szeretnénk két friss fotóval szolgálni". A két férfi humoros válasza pedig az, hogy saját magukról készült képükön mindketten egymás neveiket tartják fel egy cetlin:

  via (Yahoo)

 • Az Oscar-díjas színésznő és férje nagyon szerettek volna már szülőkké válni.

  Hamarosan anya lesz Hilary Swank Oscar–díjas színésznő, amit a Good Morning America tévéműsor vendégeként árult el. A Millió dolláros bébi és Fiúk nem sírnak 48 éves sztárja illetve 45 éves férje már régóta vágyott gyermekre, most pedig nem is egy, rögtön két kicsivel bővül a családjuk. 

  „El sem hiszem! Olyan jó, hogy végre beszélni róla, hogy végre megoszthatom másokkal is” – mondta Swank, aki a bejelentésig még kollégái elől is titkolta terhességét, amit egyébként kifejezetten jól visel.

  (via The Sun)

 • A Tv2 Gabriela Spanic után egy másik dél–amerikai színésszel erősíti táncos műsorát.

  20080229 prc d60 882
  Fotó: d60 / Northfoto

  Megérkezett csütörtök délután Budapestre Facundo Arana latin sorozatsztár. Mint azt a Borsnak röviden elmondta, nagyon hálás, hogy itt lehet, mivel ez az első alkalom, hogy Magyarországon jár.

  Az 50 éves argentin színészt leginkább a Vad angyal című szériából ismerhetik a magyar tévénézők, rajongói legnagyobb örömére pedig hamarosan visszatér a képernyőkre a Dancing with the Stars sztárvendégeként.

  Nem ez az első alkalom, hogy dél–amerikai híresség szerepel a TV2 táncos showjában: az első évadban "kolléganője", Gabriela Spanic szántotta fel a parkettet Andrei Mangra partnereként, produkcióikkal végül a második helyig jutottak. Azt egyelőre nem tudni, hogy Arana pontosan milyen szerepet kapott a szombaton kezdődő műsorban, mindenesetre addig is érdemes nyitott szemmel járni a fővárosban, hiszen mostantól bárki összefuthat a latin színésszel.