16:00, December 04.
Franciaország 3
Lengyelország 1
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 3
Szenegál 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Röpke 1200 évvel Geralt és Ciri története előtt kezdődik a Vaják: A vér eredete, amihez most előzetes is érkezett végre.

  vaják
  Fotó: YouTube

  December 25-én landol a Netflixen az új Vaják spin-off sorozat, aminek főszereplője hét idegen lesz, akik azért lépnek szövetségre, hogy megfékezzenek egy látszólag megállíthatatlan birodalmat, ami megpróbálja elnyomni a Kontinenst.

 • Kalapács alá kerül Michael Keaton legendás Batmobile-ja.

  1,5 millió dolláros kikiáltási áron került kalapács alá Batman ikonikus autója, ami Tim Burton 1989-es, illetve 1992-es filmjében is a Sötét Lovag arzenálját erősítette.

  A Batmobile-t egy Batman-showműsor keretein belül vitték körbe korábban az Egyesült Államokban. Úgy alakították ki, hogy az ülés mögött elhelyeztek egy pluszkormányt, amivel a kaszkadőr irányította az autót, ezzel keltve azt az illúziót, hogy a járgány önmagát vezeti.

  Noha nem úgy tűnhet, de a Batmobile környezetbarát, azonban a turbinába tényleg egy lángszórót építettek bele.

 • A 80-as, 90-es években sokak életében meghatározó szerepet töltöttek be a Biff, Chip és Kipper könyvek, amik Roderick Hunt agyából pattantak ki.

  Fi bddqXkAIVwNe
  Fotó: Twitter

  Az alapjáraton gyerekeknek készült történetek azonban fura dolgokat is rejtenek. Legalábbis a Twitterre felkerült két fotó az egyik könyvből, és ezek láttán az emberek csak a fejüket vakarják.  Az egyik fotón ugyanis három férfi látható a bokrok mögött, a másikon pedig már sehol sincsenek, ellenben egy idős nő jelenik meg a helyszínen, aki valami olyasmit lát, amitől még a szemüvege és a sapkája is lerepül a fejéről.

  A fotókra a könyveket kiadó Oxford University Press is reagált az Independentnek: elmondták, hogy valóban érdekes a dolog, de a kiadványból hiányzik néhány oldal.

  „Biztosíthatunk mindenkit, hogy semmi felnőttes dolog nem zajlik a bokrok között” – nyugtatott meg mindenkit a kiadó.

 • Egy paranormális jelenségek megszállottjává vált anyuka azt állítja, hogy a környéken hírhedt pontefraki Fekete Szerzetesnek fotózhatta le a tükörképét, miután egy baljós szellemarcot látott a kísértetházban mögötte ólálkodni.

  Beth Jade egy teljes éjszakát töltött az Egyesült Királyság egyik legkísértetiesebb házában, a 30 East Drive-on e hónap elején, hogy kapcsolatba lépjen a fantommal, aki sokak szerint kísért az építményben. A huszonkilenc éves nő azóta nyilvánosságra hozta a teljes alakos, tükörben készült képeket, amelyeken szerinte egy kísérteties árny látható, amely a rettegett szellem lehet a lépcső tetején.