Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1434718717
  Fotó: Carlos Alvarez / Getty Images Hungary

  Az 50 éves színész egy képet posztolt a közöségi oldalára, ahol egy teljesen széttört piros Cadillac látható. A Black Adam sztárjának édesanyja ugyanis szerda este súlyos autóbalesetet szenvedett Los Angelesben, viszont úgy tudni, komolyabb baja nem esett a 74 éves Ata Johnsonnak.

  Az irgalom angyalai vigyáztak édesanyámra, aki tegnap késő este autóbalesetet szenvedett. Ez a nő túlélt már tüdőrákot, egy megromlott házasságot, ütközést egy részeg sofőrrel és egy öngyilkossági kísérletet. Ő egy túlélő, olyan módon, hogy az angyalok és a csodák valóságossá válnak általa

  – írta Dwayne Johnson, aki édesapját, Rocky Johnsont még 2020 januárjában vesztette el, és most érezhetően nagyon megrémült a hír hallatán. A színész hosszabb képaláírásban mondott köszönetet Istennek és a helyszínre érkezőknek, hogy nem történt nagyobb baj.

  „Köszönjük a Los Angeles-i rendőrségnek és a mentősöknek, hogy ennyire gondoskodtak és figyeltek édesanyámra. Köszönöm, hogy végig a telefonon vonalban maradtatok és beszéltetek hozzám. Nekem egy szülőm maradt, szóval ha neked még mindig él anyukád és apukád, akkor öleld meg őket erősen, mert sosem tudhatod, mikor kapod meg azt a hívást hajnali háromkor, amit soha nem akartál megkapni” – olvasható a színész bejegyzésében.

 • Már kétszer is meghaladta fajtája átlagélettartalmát.

  bobikutyus
  Fotó: YouTube

  Ismerjék meg Bobit, a világ hivatalosan is legidősebb kutyáját! Az alentejo masztiff fajtájú eb 1992. május 11-én született, azaz már 30 éves elmúlt, amivel nemcsak a jelenlegi rekorder lett, de a minden idők legidősebb kutyája cím büszke tulajdonosa is.

  Az alentejo masztiff négylábúak átlagélettartama 12-14 év, így különösen kiemelkedő a Guinness-rekorder Bobi kora. 

  A Portugáliában élő házi kedvenc gazdái szerint nyugodt és társaságkedvelő, jól kijön a család négy macskájával is. Bár már látszódnak rajta a kor jelei, például egyre kevésbé lát, és mozgásszervi problémái is akadnak, jó időben még előszeretettel sétálgat a farmjukon.

 • Egyikük szombaton távozik a műsorból.

  vvboksz
  Fotó: RTL

  VV Márió szerda este megnevezte, kivel szeretne megmérkőzni a szombati párbajon. Kék kendőjét végül arra a Danira kötötte, akivel egyébként a legutolsóként, egyszerre érkeztek a villába, most pedig lehetőségük nyílt, hogy ne csak népszerűségüket, de fizikai erejüket is összemérjék. A fitt hét keretén belül egy bokszring költözött a villa udvarába, itt eshetett egymásnak a két srác.

  „A 70 nap alatt csak annyit láttam tőled, hogy végig hazudoztál” – mondta társa arcába VV Dani, mire Márió közölte, mi lesz most:

  „Gatyára foglak tenni.”

 • vanessahudgens
  Fotó: instagram

  Szintet léphetett Vanessa Hudgens és nála 8 évvel fiatalabb barátja kapcsolata – értesült a TMZ. A bulvárportál szerint a 34 éves színésznőt eljegyezte Cole Tucker élsportoló, akivel több mint 2 éve alkotnak egy párt, bár kapcsolatuk csak 2021 januárjában lett hivatalos.

  Egyelőre nem ismert, hogy pontosan mikor ereszkedett féltérdre kedvese Hudgens előtt, de a lap úgy tudja, novemberi párizsi kiruccanásukkor kérték meg a High School Musical egykori sztárjának kezét. Ezt erősíti egy hozzájuk közel álló forrás nyilatkozata is, aki arról mesélt a portálnak: Tucker tavaly év végén jegyezte el párját, bár ezt eddig igyekeztek titokban tartani.