11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 2
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 2
Dánia 1
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 2
Mexikó 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezeken a képeken mókázó szürkefókák láthatók a nagy-britanniai Norfolkban, ahogy jókedvűen nevetnek. A képeken a szürkefókák barátságos önmagukat mutatják, és nem haboznak pózolni a kamerának. Az egyik fotón egy kedves fóka hangos, féktelen nevetésben tör ki, míg egy másikon az okos tengeri emlős az uszonyát használja, hogy szemét a napfény elől árnyékolja. A szürke fóka a két brit fókafaj közül a nagyobbik, és Nagy-Britanniában főként a sziklás északi és nyugati partok mentén található meg. Ezeket a képeket a 48 éves Marc Freebrey hobbifotós készítette. „Hasra feküdtem, és csendben vártam, hogy a fókák megbarátkozzanak a jelenlétemmel" - mondta Marc. „Amikor egy kis bizalmat szavaztak nekem, lassan átkúsztam a homokospart gerincén, és elkezdtem fotózni. A fókák nem ijedtek meg, helyette nagyon örültek, hogy ők a fő attrakció. Horsey Gap amúgy is híres hosszú homokos strandjáról és látványos szürkefóka-kolóniájáról. Lehengerlő élmény volt látni ezeket az állatokat.”

 • A Múmia-filmek sztárja Scott Lawrence youtuberrel beszélgetett Zoomon keresztül, azonban a színész egészen mással volt elfoglalva.

  faser
  Fotó: YouTube

  Fraser ugyanis közben a Nintendo Switch konzoljával babrált, amibe annyira belemerült, hogy szinte totálisan megfeledkezett minden másról. A gamerré avanzsált színész persze csak az első pár pillanatban nyomkodta a konzolt, és az sincs kizárva, hogy előre megbeszélték a humorosnak szánt jelenetet Lawrence-szel.

 • Betelt a pohár Vajtó Lajosnál a Farm VIP legutóbbi adásában.

  nelly
  Fotó: TV2

  Vajtó egy fontos dologról akart beszélni a többiekkel, akik, élükön Dudás Mikivel, teljesen mással foglalkoztak, és nevetgéltek. Fésűs Nelly férje hamar megelégelte a dolgot, és egész egyszerűen faképnél hagyta az egész társaságot.

 • VV Anitával bővült a ValóVilág11 lakóinak létszáma, és VV Barna már ki is vetette rá a hálóját.

  VVsnizs
  Fotó: RTL

  A 28 éves várpalotai Anita igazi méhkirálynőnek vallja magát, és biztosan okoz majd némi feszültséget a villában, ugyanis a nőcsábász VV Barna most épp őt szemelte ki magának, miután VV Renit és Pirost már sikeresen befűzte.

  VV Barna szerint Anita „optikailag” az ő esete, jelentsen ez bármit.