Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Spanyolországban nyaral a házaspár.

  DSC8172
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Schobert Norbert a napokban töltötte be 53. életévét, amely jeles nap alkalmából felesége, Rubint Réka egy külföldi álomnyaralásra vitte. A házaspár a minap Barcelonából jelentkezett be, ahol sikerült Sztefanosz Cicipasz teszisztárral közös képet csinálniuk.

  Norbi születésnapi ajándékának azért lett Barcelona a célállomásra, mert ATP 500-as tenisztorna van Barcelonában és Norbi nagy teniszrajongó.

  – írja posztjában a fitneszlady.

  A 25 éves görög teniszező korunk egyik legjobbja, a négy Grand Slam-tornából kettőn, a Roland Garroson és Australian Openen már finálét játszott, legmagasabb szinten pedig 11 tornagyőzelmet ünnepelt. A világranglistán jelenleg hetedik helyezett, viszont járt már a harmadik pozícióban is, legutóbb pedig a Monte Carló-is mestertornát nyerte meg április elején.

 • balogh andrea
  Fotó: RTL

  Az álommeló csütörtöki adásában Balogh Levente szerette volna jobban megismerni azokat a jelöltjeit, akikről eddig nem sikerült átfogó képet alkotnia. Az elnök útközben egy kocsiban beszélgetett a versenyzőkkel, akik igyekeztek őszintén válaszolni neki. Andrea arra a kérdésre, hogy milyen területen szeretne dolgozni elnöki asszisztenseként, meglepő választ adott. Mint mondta, közgazdász végzettsége ellenére nem gazdasági szinten szeretne elhelyezkedni, hanem inkább új dolgokat próbálna ki és tanulna meg az elnök oldalán.

  Ha azt mondanám, hogy legyen könyvelő az egyik cégemnél?

  tette fel a kérdést Balogh, mire a jelölt azt felelte, inkább tovább küzdene az asszisztensi pozícióért, hiszen még később is lehet a könyvelője.

  – Tehát akkor ezt az állásajánlatot most visszautasítja?

  – Most igen.

  Eközben az irodában maradt jelöltek a többiek tudta nélkül azt a feladatot kapták Balogh Leventétől, hogy nevezzék meg azt a személyt, aki szerintük a legkevésbé alkalmas az elnöki asszisztensi pozíciójára. Eszter, Zsuzsi, Péter és Márió a nap végén meg is hozták a döntésüket, amit az elnök úr elfogadott, így Andreának távoznia kellett a versenyből.

  Ma úgy döntöttem, elfogadom a tanácsot. Önre mint könyvelő valóban számítok a jövőben, úgyhogy erről tudunk beszélni. Azt gondolom, hogy ön könyvelőnek nagyon jó, de elnöki asszisztensnek pont azért, mert valamiben nagyon jó, ezért a térlátása nem annyira

  – fogalmazott Balogh, hozzátéve: a továbbiakban is tartja az ajánlatát, amiről Andrea ugyancsak örömmel egyeztetne.

 • ZS 9948
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Ahogy azt mi is megírtuk, hétfőn megszületett Szegedi Fecsó és Géczi Bea második közös gyermeke. A kisfiút testvérével ellentétben nem külföldön, hanem egy fővárosi kórházban hozta világra a kismama. Szegedi a Borsnak mesélt arról, hogy a felesége és gyermeke azóta már hazamehetett a kórházból. Mint kiderült, minden rendben ment a szüléssel, igaz, 10 nappal hamarabb érkezett a kicsi, mint azt várták volna. A szerelmesek szombaton tartottak még egy babaváró bulit, másnap pedig már menniük kellett a kórházba.

  Szerdán hoztam haza őket, szerencsére van segítségünk, mert a nagymamák is itt vannak. Még nem ocsúdtam fel a történtek után, azért egy apának kell egy kis idő, mire realizálódik. De nem tudom kifejezni, mennyire örülök, és boldog vagyok, hogy már három fiam van

  – mondta az üzletember, aki persze nagyon örült volna annak is, ha kislánya születik, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy egészségesek mindketten.

 • Már majdnem sikerült megegyezniük.

  20231024- MG 3648
  Fotó: Németh Kata / Index

  Tavaly gyakorlatilag nem volt olyan RTL-es produkció, amiben ne vállalt volna szerepet Széki Attila Curtis, ellenben most arról számolt be, hogy idén már nem számol vele a csatorna. Az újpesti rapper erről a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban beszélt, amely péntek este élesedik a Frizbi TV YouTube-csatornáján. A Blikk előzetesen betekinthetett az adásba, amelyből kiderült, hogy a konkurens TV2 szerette volna átcsábítani a zenészt, akit például a Dancing with the Starsban is akartak szerepeltetni.

  Hát hogy néznék ki? De azért sem mentem, ami kibukott a Sztárboxnál. Pontosan tudom, hogy nem foglalkozom majd annyit a dologgal, nem készülök fel. Napi hét-nyolc órát táncoltak Csutiék, tudom, mert a barátom, beszéltem vele… És hát hol megyek én nyolc órát táncolni?

  – magyarázta a rapper, aki kitért arra is, hogy sokat tárgyaltak a TV2-vel az átigazolásáról, de végül ott sem lesz látható, ahogy az RTL-en sem.

  Úgy volt egyébként, hogy átmegyek, most már elmondhatom, de nem tudtunk megegyezni, illetve olyan műsorokat tudtak volna adni, amelyekben nem éreztem volna jól magam. Most már vagyok olyan szinten, hogy megmondjam: nem. Akkor csak zenélünk, az meg jól megy.

  Mint mondta, azon a felkérésen komolyan elgondolkodott, hogy szerepeljen a Megasztárban zsűriként, sőt már az anyagiakon egyezkedtek, amikor hirtelen visszavonták az ajánlatukat.

  „Lehet, hogy valaki megfúrt… Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, de a legutolsó e-mail-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot, ők pedig egyet vagy kettőt, az nagyon messze van egymástól” – fogalmazott a zenész.

  Curtis őszintén bevallotta, utóbbi nem viselte meg, hanem inkább az, hogy úgy érzi, az RTL idén már nem számol vele:

  Korrektül elmondták, hogy amilyen műsorok lesznek idén, azokban nem számolnak velem, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy jövőre ne tárgyalnánk újra. Azzal is felhívtak, hogy ne az újságból tudjam meg, hogy két óra múlva bejelentik Majkát. Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről, és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén

   – tette hozzá.