Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A humorista a Madison Square Gardennél járt, ahol megvillantotta új külsejét.

  Pete Davidson a New York Knicks mérkőzésére látogatott el, és bizony teljesen új külsővel sokkolta rajongóit.

  Davidson ugyanis kopaszra nyírta a fejét, ami nem mindenki tetszését nyerte el.

 • Pörög az élet az ötfős családban.

  Tavaly február elsején születtek meg Rúzsa Magdi hármas ikrei, akik a Keve, Zalán és Lujza nevet kapták. Az énekesnő nemrég aranyos fotót mutatott a kicsikről, most pedig születésnapjuk alkalmából személyiségükről mesélt.

  Mint kiderült, Zalán örökölte édesanyja zenei tehetségét, érdeklődve fordul a hangok felé, és mindig keresi a forrásukat. Ezenkívül a szerelgetésben leli örömét, míg Keve a szülők szerint mindent megvizsgál, érdeklik az apró részletek. Lányuk, Lujza pedig igazi művészlélek, aki már most sok táncos mozdulatot tesz.

  Kemények, kíváncsiak, mozgékonyak, járnak, pakolnak, jó buli lesz velük az élet

  – mondta a Nők Lapjának Rúzsa, hozzátéve:

  „Néha megrendülünk, kicsit elfáradunk, de alapvetően nem érzem, hogy káosz lenne. Az természetes, hogy vannak nehézségek, de több a boldog, szép, mély, meghitt pillanat.”

  (via Blikk)

 • Január 31-én James Gunn bejelentette az új DCU első fejezetének filmjeit és sorozatait, amelyek az elkövetkezendő években fogják felépíteni Batmanék megtépázott világát.

  henry
  Fotó: Instagram

  Az Istenek és szörnyek névre keresztelt fejezetet a Superman: Legacy mozifilm fogja elindítani, amelyben egy fiatalabb Clark Kent lesz a középpontban. Épp emiatt akadtak ki a rajongók, hogy Gunn és a Warner Bros. kirúgta Henry Cavillt, aki a 2012-es Acélember óta játszotta a kriptonit.

  Gunn nemrég reagált a kritikákra, és tiszta vizet öntött a pohárba.

  „Henry Cavill nem lett kirúgva, mindössze nem ő kapta Superman szerepét a következő filmben. Soha nem volt vele szerződésünk egy következő filmre, ennyi az egész.”

  Gunn egyébként egy Zöld Lámpás sorozatot, illetve Supergirlt is kap, a Bátor és a Vakmerő címmel érkező Batman-filmről nem beszélve, amiben Damien Wayne, a Denevérember fia lesz középpontban.

 • Újabb hét, újabb megpróbáltatások a luxusbörtön versenyzőinek.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A legutóbbi adásban kezdetét vette a fitt hét a ValóVilág 11-ben. A villalakókat már kora reggel egy edző ugrasztotta ki az ágyukból, aki tudatta velük, hogy egy ideig búcsút inthetnek az egészségtelen nassolnivalóknak, és az elkövetkezendő hétben gatyába fogja rázni a társaságot. Miután a játékosok súlyát is lemérte, a tréner az udvaron tette próbára az erőnlétüket egy szintfelmérő feladatsorral.

  VV Ákos guggolás közben a kelleténél jobban megerőltette magát, amitől rosszul lett, hányingerét vizes borogatással próbálta csillapítani. A VV edzője mindenkit leizzasztva kiértékelte a versenyzők teljesítményét egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Hiába a harmatos teljesítmény Ákostól, a tréner mégis nagyra értékelte a kitartását és a lelkesedését, ezért neki hatost ítélt. Összességében mindenki a középmezőnyben mozgott az értékelésnél, egyedül Máriótól és Barnától várt többet, akiket le is pontozott.

   Katasztrófa. Amekkora volt az arc, hát… egy négyes

  – értékelte a két játékost.