11:00, November 28.
Kamerun 3
Szerbia 3
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 2
Ghána 3
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rebootok, és előzménytörténetek korában Antonio Banderas nemrégiben megosztotta a gondolatait arról, hogy ki lenne a legjobb választás arra, hogy a legendás maszkos igazságosztó, Zorro nyomdokaiba lépjen.

  A színész, aki a 98-as Zorro álarca című filmben és a 2005-ös Zorro legendája című folytatásban alakította a kardforgató hőst, a Comicbooknak adott interjúban pedig elmondta, hogy szerinte a Pókember-filmek sztárja, Tom Holland illene a legtökéletesebben a szerepre. „Ha hívnának, hogy csináljak még egy a Zorrót, azt tenném, amit Anthony Hopkins tett értem, vagyis továbbadnám a stafétát” - mondta Banderas, amikor arról kérdezték, hogy lehetséges lenne-e egy harmadik film elkészülte a franchise-ban, utalva arra, hogy Hopkins annak idején az első filmben továbbadta neki a köpenyt.

  (via CNN)

 • Az albán elnök állampolgársággal ajándékozta meg az énekesnőt.

  Megkapta az albán állampolgárságot Dua Lipa, aki ugyan Londonban született, de szülei által koszovói albán származású. Az énekesnő maga is több évet élt Pristinában gyerekként, most pedig (ahogy ő fogalmazott) „papírja is van” a gyökereiről.

  Az állampolgárságot Tiranában, az albán függetlenség kikiáltásának 110. évfordulója alkalmából adományozta a popsztárnak Bajram Begaj elnök, aki szerint Lipa munkássága által világszerte terjesztette az ország és népe jó hírét.

  Az eskütételen egyébként részt vett az énekesnő családja is – erről, illetve a díszdokumentumról Lipa több felvételt is megosztott Instagram oldalán, alatta pedig albánul is megköszönte a lehetőséget az elnöknek és a tiranai polgármesternek.

 • Megnyugodhatnak a rajongók, természetesen köztük lesz Baby is.

  Ahogy azt már egy ideje rebesgették, folytatást kap Patrick Swayze és Jennifer Grey 1987-es kultfimje, a Dirty Dancing. A mű jelenleg még csak a tervezőasztalon van, a forgatási munkák várhatóan tavasszal kezdődnek meg, ám mint most kiderült, több egykori szereplőt is viszontláthatunk majd benne, köztük a főhősnőt, Frances „Baby” Housemant, aki, ahogy azt Grey viccesen megjegyezte, egy kicsit azért idősebb lesz, mint az eredeti musicalben.

  „Bonyolult, de egyben nagyon izgalmas is” – magyarázta a színésznő, aki egykori partnere, a 2010-ben elhunyt Swayze karakterére is kitért. 

  „Csak azt tudom mondani, hogy senkit sem lehet pótolni, aki nincs köztünk már, nem próbálhatsz megismételni valamit, ami ilyen varázslatos volt.”

  A Dirty Dancing folytatása várhatóan 2024-ben debütál majd Jonathan Levine rendezésében, Grey pedig nemcsak szereplője, de producere is lesz a filmnek. Mint mondta, teljes szívéből szeretne egy, az eredetihez hasonló élményt adni a rajongóknak vagy egy fiatal, új közönségnek, és bár tudja, ezt valószínűleg soha nem tudná megismételni, de ígéri, a készülő mozinak „ugyanolyan alapjai vannak”.

 • A majomra rátaláló hölgy megfürdette, megetette, és még kakaót is adott a plüssnek, az erről készült fotók pedig olyan gyorsan terjedtek, hogy végül eredeti családjához is elértek.

  Szívmelengető történetről számolt be a Kent Online angol lap: egy fiatal anyuka, Rachel Holloway nemrégiben egy árván maradt, kissé koszos és megázott plüssmajomra talált a kelet-angliai Canterbury egyik játszóterénél, akin megesett a szíve, így hazavitte „kipofozni” őt.

  A játék vendégeskedéséről humoros fotókat is készített, amelyeket aztán sorra feltöltött a Facebookra is. Megörökítette a majom habfürdőjét, aki utána még számtalan kalandba keveredett – kakaót, majd uzsonnát kapott, összebarátkozott egy elefánttal, lógott kicsit a szobanövényen, mesét nézett és még csokit is majszolt, mielőtt aludni tért volna kipárnázott ágyában. A humoros képek rögtön a netezők kedvenceivé váltak, a rengeteg megosztásnak hála pedig elértek a Majom névre hallgató majom igazi családjához is, így az őt elveszítő kislány kisvártatva visszakaphatta kedvencét, aki valódi luxuskörülmények között pihent a távolléte alatt.

  „Az járt a fejemben, hogy valószínűleg van valahol egy kisfiú vagy egy kislány, aki nagyon szomorúan ment haza, miután elveszítette a majmát. Gondoltam, biztos mosolyt csal majd az arcára, ha látja, hogy a majom jól érzi magát, és biztonságos helyen vár rá” – magyarázta Holloway.