11:00, November 28.
Kamerun 3
Szerbia 3
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 2
Ghána 3
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 1
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 2
Uruguay 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A munkájáról YouTube-videókat készítő gazdálkodónak már 37 ezer feliratkozója van, és azt mondja, több pénzt keres az interneten, mint a tejelőállományával. Az 57 éves Ian Pullen szarvasmarhatenyésztő havonta akár kétezer fontot is megkeres a YouTube-videókból az angliai Gloucestershireben található ötvehét hektáros farmján. A videók készítését 2018-ban kezdte el, de a csatorna igazán a járvány idején lendült fel, amikor elkezdett minden nap tartalmakat feltölteni, hogy az idősek otthonában élő édesanyja naprakészen értesülhessen a farmról, amikor ő nem tudta meglátogatni. Most, felesége, Jean és négy lánya segítségével több mint 37 ezer feliratkozója van a világ minden tájáról, és még a kutyájáról, Biskitről készült plüssállatkákat is árulja.

 • Közel egy éve, hogy Nick Wisniewski egyedüli lakosa maradt a skóciai Whisaw egyik zsákutcájának, és esze ágában sincs ezen változtatni.

  A 66 éves férfi összes szomszédja (egész pontosan 8 tömbház 200 lakója) tavaly decemberben költözött ki a Stanhope Place-ből, amelynek lebontásáról hivatalos döntés született. Wisniewski azonban ennek ellenére sem hajlandó elhagyni otthonát, a kivásárlási ajánlatokat sorra utasítja el, sőt: most úgy döntött, felújítja lakását, kifesteti és újraburkoltatja több szobáját is.

  A Stanhope Place utolsó lakójának legutóbb 35 ezer fontot, azaz valamivel több, mint 16 millió forintot kínált fel az önkormányzat, ami mellé még új otthona két évnyi lakbérét is állták volna, de a férfi nem kért a pénzből – inkább marad „Nagy-Britannia legmagányosabb utcájában”.

 • Újabb sztárpár van születőben Hollywoodban, legalábbis a jelek szerint igazán közel került egymáshoz Dan Reynolds, az Imagine Dragons frontembere, illetve az Eufóriából is ismert Minka Kelly. A párost a minap egy Los Angeles-i étteremben szúrták ki, ahová közösen érkeztek, majd a Page Six információi szerint több mint öt órával később, bőven az éjjeli órákban távoztak onnan. Egy lesifotós azt is megörökítette, ahogy a 34 éves énekes Kelly haját simogatta autójában.

   Reynolds 10 év után, két hónapja szakított feleségével, a színésznőnek pedig májusban vért éget a kapcsolata Trevor Noah humoristával, a kettejüket összeboronáló szóbeszédet azonban egyelőre egyik fél sem erősítette meg. 

 • Az alkalmazottak a Nugget becenevet adták a babának, akit egy atlantai McDonald's-ban hoztak a világra.

  Northfoto
  Northfoto
  Fotó: Paul Weaver

  Alandria Worthy egy helyi médiának elmondta, hogy a vajúdása egyre erősödött, és a vőlegényével reggel éppen a kórházba tartottak, amikor megálltak, hogy a nő használhassa a mosdót a gyorsétteremben, ekkor indult be nála a szülés. Worthy fájdalmában kiabálni kezdett, amire az étterem vezetője is figyelmes lett. Amint feleszmélt rögtön szólt is a dolgozóinak, hogy egy baba van születendőben. Végül ő és két női dolgozó segítette világra hoznia a kisbabát. A párja, Deandre Phillips szintén bejött, hogy megnézze, mi történik, ekkor szembesült azzal, hogy Worthy a szül. Alig tizenöt perccel később világra jött Nandi Ariyah Moremi Phillips, akit az ott dolgozók Nuggetnek kezdtek el becézni. Az étterem tulajdonosa 250 dolláros ajándékkártyákkal jutalmazta a váratlan helyezett remekül kezelő alkalmazottakat.