Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tíz pont a Griffendélnek.

  SWNS POTTER DOG 010
  Fotó: Northfoto

  Egy fiatal nő arra képezte ki a kölyökkutyáját, hogy a legtöbb Harry Potter-filmekből ismert varázsszavakra reagáljon – köztük az Invitóra, amivel lábhoz hívja, és az Avada Kedavrára, hogy halottnak tettesse magát. Mint kiderült, a 33 éves Audriana Li az elmúlt három évet azzal töltötte, hogy a Dobby névre hallgató labrador keverékét igazi varázslótanoncként vizsgáztassa bűbájokból.

  Li rájött, hogy a varázslatok nagy része felcserélhető a klasszikus vezényszavakkal, így úgy döntött, ezeket beépíti a négylábú képzésébe. Az izgága eb mostanra olyan varázsigéket ismer, mint a Stupor (feküdj), Immobilus (maradj), Invito (gyere), menj az Azkabanba (helyedre),vagy az Ascendio (ugorj fel) és Capitulatus (dobd el). Ráadásul az egyedi parancsok gyakran szolgáltatnak beszédtémát, amikor a lány sétálni viszi Dobbyt, mivel a többi kutyasétáltató mindig jót mulat a trükkjükön.

 • Azóta egyvalamire jobban vigyáz.

  02-testikorkep-140430-IMG 1926
  Fotó: Dívány / Dívány

  Béres Alexandra családjával nemrég a festői látványvilágú Thaiföldre utazott kikapcsolódni ahol életre szóló élményekben lehetett részük. Erről mesélt a Mokkában a fitneszedző, akiről tudni lehet, hogy a téli sportok szerelmese, ezért az egzotikus nyaralás előtt még beiktattak egy síelést. Mint kiderült, az édesanya olyan családra szabott programokat szervezett, ahol mindegyikük jól érezheti magát, így egy elefántlátogatáson is részt vettek.

  Olyan elefántokkal kirándultunk, akik egész életükben emberek között éltek és már nem tudták visszaengedni őket a természetbe. Igazából egy rezervátumba mentünk, ahol megethettük, megmosdattuk őket.

  – mesélte Béres, hozzátéve: közölték velük, hogy eddig még nem léptek rá senkire a jámbor óriások, de nem tudják garantálni, hogy nem történhet meg soha.

  Megjegyezte, a február eleji utazásról azonban csak később tett ki képet, azután csak, hogy már hazajöttek. Tette mindezt azon okból, mert drága árat fizetett egyszer azért, hogy közölte követőivel, hogy épp nyaraláson van.

  Én általában akkor posztolok, vagy teszek ki bármit, amikor én már hazajöttem, mert képzeljétek el, hogy egyszer bementek a házunkba, mert én kitettem egy képet, hogy valahol külföldön vagyunk. Úgyhogy ezt nagyon szépen megtanultam.

  idézi a Bors a sportolónőt.

 • Gyerekkorában nem is hitte volna, hogy egyszer beteljesül az álma.

  Szandi a napokban egy elragadó videót osztott meg, amely élete első fellépéséről készült, amikor még csak 9 éves volt. Mostani Instagram-posztja szintén nosztalgikus hangvételűre sikerült: az énekesnőről egy pillanatkép készült, ahogy másodmagával a magasa emelkedik, mintha csak egy profi légtáncost láthatnánk.

  „Régóta dédelgetett álmom vált valóra! Soha nem gondoltam volna gyerekként, amikor a Fővárosi Nagycirkuszba mentem a szüleimmel és ámulattal néztem az artistákat, hogy egyszer én is ott leszek a magasban! A napokban csodálatos videóklipet forgattunk itt, ebben a fantasztikus és látványos manézsban, ebből láthattok egy villanást. Már alig várom, hogy láthassátok a végeredményt!” – írja posztjában az énekesnő.

 • Egy 28 éves amerikai férfi drámai fogyásán ámul az internet népe. Isaiah Caldwell a New York Post riportjában mesélte el, hogy két év leforgása alatt mintegy 95 kilót sikerült leadnia, az étrend azonban, amelyet választott, nem volt veszélytelen.

  A műszaki értékesítőként dolgozó Caldwell, aki alatt egykor 196 kilót is mutatott a mérleg, azért döntött úgy, hogy életmódot vált, mert orvosai nagyon megijesztették: azt mondták neki, hogy túlsúlya miatt kevés az esélye arra, hogy édesapa lehessen, feleségével azonban nagyon vágytak egy gyermekre. A férfi emiatt reformálta meg drasztikusan az étkezési szokásait: áttért a húsevő étrendre, avagy a carnivore diétára. Ez annyit jelent, hogy kedvenc ételeiről lemondva, a húson, tojáson és egyéb állati eredetű termékeken kívül mást nem is evett.

  A babaprojekt a megszállottságunkká vált. Nagyon izgatottan vágtunk bele, de egy évig hiába próbálkoztunk, mire gyanakodni kezdtünk arra, hogy termékenységi problémáink lehetnek. Úgy voltam vele, hogy bármit megtennék a világon annak érdekében, hogy végre apa lehessek. Az emberek azt gondolják, valami varázslat kellett ahhoz, hogy lefogyjak pedig csak leálltam a mértéktelen evéssel. Sok mindenről le kellett mondanom, ezt a fajta életmódot nem is ajánlanám mindenkinek

  – magyarázta Caldwell, aki állítása szerint már az első hónapban leadott 9 kilót. Tíz hónap alatt 45 kilótól szabadult meg, ekkor vezette be étrendjébe fokozatosan a gyümölcsöket és a tejtermékeket, s ekkor fogott bele a súlyzós edzésekbe is.