Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem bízott sokat a fantáziára.

  Olivia Wilde bevállalós volt, Harry Stylesszal való szakítása utáni első nyilvános megjelenésére ugyanis nagyon merész ruhát választott. A 38 éves színésznő egy áttetsző, csipkés, fekete Dior ruhában érkezett a 2022-es People Choice Awards díjátadóra, ahol egyébként az elismerő tekinteteken túl egy díjat is bezsebelt. Wilde filmje, a Nincs baj, drágám lett ugyanis az év legjobb drámája. 

 • Közeleg a You 4. évadának bemutatója, amelyet ezúttal a Netflix két részletre bontott: az első etap februárban, a folytatás pedig márciusban érkezik a platformra, és ugyan mozgásban még nem sokat láthattuk az új szezont, kaptunk pár fotót azért.

  Hie
  Fotó: Instagram

  „Új város, új személyiség, új csapat” – olvasható a hivatalos Instagram-oldalukon közzétett fotók mellett, ahol azt is láthatjuk, ahogy Joe épp egy londoni egyetemen oktat, immár új személyazonossággal, és közben bemutatkoznak az újoncok is, akik közül nem mindegyik fogja megélni a finálét.

 • Lady Gaga Bloody Mary című dala jelenleg a legtöbbször shazamozott számának számít a világon, hála a Netflixen debütált Wednesday sorozatnak.

  Érdekesség, hogy a sláger egyszer sem csendül fel Tim Burton alkotásában, azonban a TikToknak hála mégis felkapottá vált.

  Jenna
  Fotó: YouTube

  A sorozat egyik epizódjában ugyanis a címszereplőt alakító Jenna Ortega egy meglehetősen sajátos táncot ad elő, amelyet a TikTok is felkapott, de nem az eredeti audiót, hanem Lady Gaga Bloody Mary dalát használták fel, és megszületett a legújabb Wednesday-trend. 

  Ha elindítjuk az eredeti dalt Spotifyon, akkor például az említett jelenetet hozza fel az applikáció, annyira sikerült összeforrasztani a kettőt.

  Itt az eredeti jelenet: 

 • A Twitch egyik legnagyobb nevének számító Amouranth, aki meglehetősen túlfűtött streamjeivel hamar belopta magát a nézők szívébe, de ő volt az is, aki saját fürdővizét árulta egy időben.

  A most 29 éves videós nemrég bevallotta, hogy egy bántalmazó kapcsolatban élt eddig, és főként az agresszor férje irányíotta őt a háttérből, illetve kezelte a pénzügyeit is. Amouranth egy időre visszavett a streamelésből, ám nemrég visszatért, aminek valaki annyira örült, hogy 27 millió forintnak megfelelő dollárral támogatta meg a lányt. 

  A csomagba még elfért egy iPhone 14 Pro Max is, illetve egy gigászi tévé, nem mellesleg pedig egy privát testőrszolgálat is rendelkezésére áll, ha valami gond adódna.