16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05. ÉLŐ
Brazília 2
Koreai Köztársaság 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagy-Britannia legelkényeztetettebb kisgyermeke két és fél ezer font értékű ajándékot kap karácsonyra - többek között luxusruhákat ruhákat, gyémántkirakásos arany cumit, és egy utazást a Kanári-szigetekre. A harminchárom éves Kasey Akram imádja ajándékokkal elhalmozni a kétéves fiát, Jareem Akramot. Reméli, hogy idén száz ajándékot is tud venni fiának karácsonyra, amire május óta gyűjtöget. Az önmagát főállású anyukának nevező nő azt mondja, hogy csak a legjobbat szeretné a kisfiának és egyetlen ajándék sem túl nagy számára.

  „Az ajándékok drágák, de cserébe már májusban elkezdem összegyűjteni őket. Apránként csinálom, van hozzá egy megtakarítási rendszerem, és összesen körülbelül kétezerötszáz fontot költök. Ebből én nagyjából ezret fordítok rá, a többit pedig az apja állja. Amikor édesapja azt kérdezi: »Miért májusban veszed meg ezeket a dolgokat ?«, Én azt válaszolom: »Előre kell gondolkodnod, mert nehéz idők járnak!« Remélem, hogy száz ajándékot tud majd kibontani karácsony napján, mert szeretem, ha tele van a padló velük.″ – nyilatkozta a Sheffieldben élő Kasey.

 • Chloe Fineman az első találkozásuk óta érti, hogy Pete Davidson miért olyan rendkívül vonzó a hölgyek számára. 

  GettyImages-1237491390
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  „Dolgoztam és beszélgettem együtt vele” – mondta Fineman a Page Sixnek a 2022-es Amerikai Természettudományi Múzeum gáláján csütörtök este. „Mélységesen elbűvölőnek találom őt, és emlékszem az első évemre (a Saturday Night Live című komédiaműsorban), amikor odamentem az összes barátnőmhöz, és azt mondtam: »Most már értem«”

  A harmincnégy éves Fineman azt is megosztotta, hogy voltak olyan közeli barátai, akik randiztak a huszonkilenc éves Davidsonnal, és kivétel nélkül csakis „szép dolgokról” számoltak be neki. És nem ő az egyetlen SNL szereplő, aki átlátja, hogy a Staten Island királya vígjátékfilm sztárja miért szűri össze a levet olyan női hírességekkel, mint Ariana Grande, Kim Kardashian, Kaia Gerber vagy legutóbb Emily Ratajkowski. 

  Másik ismert kollégája, Mikey Day elmondta, hogy a komikus személyesen egy „jó fej” és „nagyon okos srác”. „Nem hiszem, hogy az emberek tudják, hogy mennyire okos, mert mindig olyanokat szokott mondani, hogy: »Hé, mi a helyzet? Az anyámmal élek és füvet szívok«" – folytatta. „Pedig egy nagyon intelligens, jól kommunikáló, és érdekes srác. Szeretem Pete-et. Ő a legjobb.”

 • Újabb oldaláról ismerhetjük meg.

  A rappernek ez lesz élete első hivatalos bokszmérkőzése, de elmondása szerint, már gyerekkora óta folytatja a küzdősportot. Leendő szlovák nemzetiségű rapper ellenfelét, Rythmust, jól ismeri és tiszteli a munkásságát, és úgy tűnik a kolumbiai dzsungelből nemrég visszatért sztár valóban készen áll a megmérettetésre.

  Férfias küzdelemre lehet számítani! Jobb ha komolyan veszi az ellenfelem a jobbosom, ami elég ütős, akárcsak a szövegeim!

  – nyilatkozta Curtis, aki napi két edzéssel készül az összecsapásra, és állítása szerint azóta sikerült leadnia jónéhány plusz kilót, de még az állóképessége is javult. „Rengeteg magyar szívű szlovákiai támogat engem, én pedig az ő tiszteletükre az Ismerős Arcok, Nélküled című ikonikus dalára fogok bevonulni a ringbe.”

  (via Bors)

 • Jobb későn, mint soha!

  Robert Pattinson és Suki Waterhouse azon sztárpárok közé tartoznak, akik igyekeznek a lehető legjobban védeni magánéletüket a nyilvánosságtól. Így lehet, hogy 2018 közepe óta tartó, négy és fél éves kapcsolatuk alatt mindössze pár közös fotó készült csak róluk, nyilvánosan pedig nem is mutatkoztak együtt – egészen mostanáig!

  A filmsztár és modell-énekes kedvese ugyanis most először közösen vettek részt egy hivatalos rendezvényen, a Dior 2023-as őszi férfi kollekciójának divatbemutatóján. Az eseményre egy igazán különleges helyszínen, az egyiptomi Gizában került sor, a két híresség pedig egyaránt visszafogott és minimalista, de annál elegánsabb ruhában érkezett: