Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megdöbbentő képeket készített Siddhesh Mungekar vadvilági fotós egy nőstény oroszlánról, amint egy fa tetején ül, és úgy szemléli onnan birodalmát akárcsak egy királynő. Az oroszlánok a nagymacskák közül nem arról híresek, hogy fára másznának, inkább arról, hogy alatta lustálkodnak. Egyes területeken azonban, mint például a Masai Mara, az oroszlánok mégis a faágakra merészkednek. Ennek kevésbé van köze a természetes képességekhez, sokkal inkább a tanult viselkedéshez és az egyedi helyi körülményekhez. Az oroszlánok azért is felmászhatnak a fákra, hogy elmeneküljenek a hőség elől, és felmérjék a tájat zsákmány után.

 • James Gunn vezetésével teljesen új irányt vesz a DCU, ami a Zack Snyder-féle szuperhősök, illetve színészek egy jelentős részének elvesztésével jár, elég csak Henry Cavillre gondolni, akit a Black Adamben egy pillanatig visszakaptak a rajongók, ám később bejelentették, hogy  új Supermant fogunk kapni.

  Dave Bautista, aki évek óta szeretné Batman egyik legkeményebb ellenfelét, Banet alakítani, jó barátja Gunnak, de ennek ellenére biztosan nem ő lesz az, aki összetörheti a Sötét Lovag gerincét a vásznon.

  A DCU Univerzumot újraindítják, szóval az alapoktól kezdeni, és fiatal színészek kellenek. A következő 15 évre kell előre tervezni, azt pedig velem szerintem nem lehet

    — mondta Bautista, aki korábban arról beszélt, hogy szinte felüdülés számára, hogy nem kell többet a Marvel bohókás Draxét alakítania, ugyanis komolyabb szerepekben akar bizonyítani.

   Banet legutóbb Tom Hardy alakította Christopher Nolan A Sötét Lovag Felemelkedés című filmben.

 • A nézőknek hála, VV Barna és Melina hálótársak lettek, VV Márió legnagyobb bánatára, azonban a lány nem adja magát.

  áy
  Fotó: RTL

  Már az első este előtt kijelentette, hogy a földön fog aludni, így kedvesének nincs miért aggódnia.

  VV Barna azért próbálkozik, és minden áron próbálta rávenni alvótársát, hogy ugyan másszon már be az ágyba mellé, de hiába. A fiú számára nagyon zavaró, hogy próbál nyitni Melina felé, de ő nem kér belőle.

 • Malti Marie elrabolta az internetezők szívét.

  GettyImages-1460871441
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images

  Először láthatta a nagyvilág Nick Jonas és Priyanka Chopra egyéves gyermekének arcát! A Jonas Brothers ugyanis hétfőn csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame-en, ennek ünnepélyes átadójára pedig feleségeik, Nick és Kevin esetében pedig és gyermekeik is elkísérték a zenészeket.

   Az indiai szépségkirálynőnek és férjének tavaly januárban született meg a kislánya, eddig azonban óvták őt a nyilvánosságtól, így eseményekre sem vitték, a közösségi oldalaikon pedig mindig csak hátulról, vagyarcát kitakarva mutatták meg őt szülei.

  Malti Marie debütálása hatalmasat szólt a neten: a tündéri kislány rögtön elrabolta a netezők szívét, akik egyetértettek abban, a pici főleg édesapja génjeit örökölhette, hiszen megszólalásig hasonlít az énekesre, illetve apai ágú unokatestvéreire.