16:00, December 09.
Horvátország 2
Brazília 1
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09. ÉLŐ
Hollandia 0
Argentína 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Sárkányok Háza Emmy-díj esélyes színészét nagyon megérintette karaktere búcsúzó jelenete.

  Minden kétséget kizáróan élete alakítását nyújtotta Paddy Considine Viserys királyként az idei év egyik legnagyobbat szólt sorozatában, a Sárkányok Házában. A brit színész játéka még a Trónok Harca-könyvek szerzőjét, George R. R. Martint is elbűvölte, Considine azonban sokáig nem volt hajlandó visszanézni magát. 

  Spoileres tartalom következik ezután, hiszen ennek oka leginkább karaktere súlyos betegsége volt. Viserys egy leprához hasonló, borzasztó leépülést okozó kórságban szenvedett, ami miatt a király a széria második felére nem csak súlya nagyjától szabadult meg, de bőrétől, sőt több testrészétől is. Az élethű sebeken a maszkmestereknapi 5 órát dolgoztak.

  „Nem néztem meg a 8. epizódot, ellenben a feleségem és a lányom igen, és nagyon felkavarták őket a látottak” – kezdte a színész, aki végül felesége unszolására mégis megtekintette haldokló jeleneteit. 

  „Évekkel ezelőtt láttam, ahogyan az édesapámat elviszi a rák, és nagyon gyors volt a leépülése a diagnózis után. Tudod, pillanatok alatt csont és bőr lett. Szóval amikor a feleségem megmutatta az epizód végét, és láttam az arcomat, könnyekben törtem ki, mert az apámat láttam ott fekve, amint haldokol, és ez a kép sokkolóan hatott rám. Nagyon, de nagyon felzaklatott a dolog ” – idézte Considine szavait az IGN.

 • A Netflix berendelte a Wednesday második évadát, ami 2024-ben érkezik a streaming szolgáltató kínálatába. 

  Jenna
  Fotó: YouTube

  Az új évadban hangsúlyosabb szerepet kap az Addams család  többi tagja, valamit a színészekhez csatlakozik Anjelica Huston és Joan Cusack is. Úgy tudni, hogy Huston karaktere veszi át a Nevermore Akadémia igazgatójának helyét, Cusack pedig egy titokzatos figurát fog alakítani az évadban, akinek köze lesz Galpin seriffhez.

  Az új évad ismételten Romániában forog majd, és Jenna Ortega természetesen visszatér a címszereplőként, de Christina Ricci és Catherine Zeta Jonestól sem kell búcsúzni.

 • Dwayne Johnson és Chris Evans főszereplésével érkezik a Red One című karácsonyi akció-vígjáték, amiben a Pókember-filmek J. Jonah Jamesonját is alakító J.K. Simmons is szerepelni fog, méghozzá egy rommá gyúrt Télapóként.

  A most 67 éves Simmonstól nem áll messze a gyúrás, elvégre a Whiplashben is irigylésre méltó formában volt, de az Igazság Ligájának Gordon felügyelője kedvéért is ellátogatott a konditerembe, holott nem sokat szerepelt a filmben.

  Dwayne Johnson Twitteren osztott meg most néhány fotót színésztársáról, aki előtt emeli kalapját még ő maga is.

  "Hölgyek, urak és gyerekek! Bemutatom a legmenőbb, legerősebb, és egyben legkedvesebb Télapót." - írta a Szikla, aki azt ígérte, nagyon sok örömet fog okozni a képernyőn Simmons karaktere.

 • Megan Fox is kipróbálta a legújabb szenzációt: mesterséges intelligencia segítségével készíttetett magáról képeket, de nem volt elégedett a végeredménnyel.

  megan
  Fotó: Instagram

  Az egykori Transformers-filmek sztárja is kipróbálta a Lensa AI appot, ami a fotóit alakítja át úgy, mintha egy festmény lenne, vagy épp egy anime karakter.

  A MI álltal generált "mágikus avatarok" most nagyon népszerűek az interneten, TikTok-on és Instagramon is megosztáják őket az emberek, ahogy Meg Fox is, és egyúttal nem tetszését is kifejezte.

  A 36 éves színésznő ugyanis nehezményezi, hogy szinte az összes fotóján "pucér", és túl szexualizálta őt a mesterséges intelligencia.