11:00, November 28.
Kamerun 3
Szerbia 3
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megnyugodhatnak a rajongók, természetesen köztük lesz Baby is.

  Ahogy azt már egy ideje rebesgették, folytatást kap Patrick Swayze és Jennifer Grey 1987-es kultfimje, a Dirty Dancing. A mű jelenleg még csak a tervezőasztalon van, a forgatási munkák várhatóan tavasszal kezdődnek meg, ám mint most kiderült, több egykori szereplőt is viszontláthatunk majd benne, köztük a főhősnőt, Frances "Baby" Housemant, aki, ahogy azt Grey viccesen megjegyezte, egy kicsit azért idősebb lesz, mint az eredeti musicalben.

  „Bonyolult, de egyben nagyon izgalmas is” – magyarázta a színésznő, aki egykori partnere, a 2010-ben elhunyt Swayze karakterére is kitért. 

  „Csak azt tudom mondani, hogy senkit sem lehet pótolni, aki nincs köztünk már, nem próbálhatsz megismételni valamit, ami ilyen varázslatos volt.”

  A Dirty Dancing folytatása várhatóan 2024-ben debütál majd Johnatan Levine rendezésében, Grey pedig nem csak szereplője, de producere is lesz a filmnek. Mint mondta, teljes szívéből szeretne egy, az eredetihez hasonló élményt adni a rajongóknak, vagy egy fiatal, új közönségnek, és bár tudja, ezt valószínűleg soha nem tudná megismételni, de ígéri, a készülő mozinak „ugyanolyan alapjai vannak”.

 • A majomra rátaláló hölgy megfürdette, megetette, és még kakaót is adott a plüssnek, az erről készült fotók pedig olyan gyorsan terjedtek, hogy végül eredeti családjához is elértek.

  Szívmelengető történetről számolt be a Kent Online angol lap: egy fiatal anyuka, Rachel Holloway nemrégiben egy árván maradt, kissé koszos és megázott plüssmajomra talált a kelet-angliai Canterbury egyik játszóterénél, akin megesett a szíve, így hazavitte „kipofozni” őt.

  A játék vendégeskedéséről humoros fotókat is készített, amelyeket aztán sorra feltöltött a Facebookra is. Megörökítette a majom habfürdőjét, aki utána még számtalan kalandba keveredett – kakaót, majd uzsonnát kapott, összebarátkozott egy elefánttal, lógott kicsit a szobanövényen, mesét nézett és még csokit is majszolt, mielőtt aludni tért volna kipárnázott ágyában. A humoros képek rögtön a netezők kedvenceivé váltak, a rengeteg megosztásnak hála pedig elértek a Majom névre hallgató majom igazi családjához is, így az őt elveszítő kislány kisvártatva visszakaphatta kedvencét, aki valódi luxuskörülmények között pihent a távolléte alatt.

  „Az járt a fejemben, hogy valószínűleg van valahol egy kisfiú vagy egy kislány, aki nagyon szomorúan ment haza, miután elveszítette a majmát. Gondoltam, biztos mosolyt csal majd az arcára, ha látja, hogy a majom jól érzi magát, és biztonságos helyen vár rá” – magyarázta Holloway.

 • Költözés előtt áll Mark Wahlberg, eladóvá vált a színész Beverly Hills-i álomotthona!

  A közel 1300 négyzetméteres, Kaliforniában lévő villában nemcsak hét ágy, valamint tizenkét fürdőkád található, de van moziszoba is, sőt Wahlberg saját, önmagában is milliókat érő edzőtermet is építtetett. A kertben a már-már kötelező elemnek számító medence mellett kosárpálya, de még vízesés is van, illetve egy elkülönülő, kétemeletes vendégház is helyet kapott a birtokon.

  A szerény ingatlant most bárki megvásárolhatja, feltéve persze, ha van potom 11 milliárd forintnyi félretett pénze, addig azonban a fotókon is bőven lehet álmélkodni:

 • Igaznak bizonyultak a találgatások Pete Davidson és Emily Ratajkowski kapcsolatáról, melyek azután kaptak szárnyra, hogy  egy pletykaoldal közzétette egyik olvasója beszámolóját, miszerint félreérthetetlen helyzetben látta együtt a párost.Ezt aztán később több amerikai bulvárlap is megerősítette, most pedig mindent eldöntő bizonyítékként nyilvános randira ment a két híresség, akik egy NBA-meccsen vettek részt tegnap New Yorkban, a Madison Square Gardenben.

  Davidson és Ratajkowski láthatóan remekül érezték magukat egymás társaságában, a meccs alatt sokat nevettek és beszélgettek, bár a róluk készült fotók alapján érezhető, hogy még jócskán az ismerkedési fázisban járnak.

  A humorista másik oldalán egyébként Ben Stiller és felesége, Christine Taylor ültek, míg a modell balján egy újabb híresség, Jordin Sparks énekesnő foglalt helyet. 

  Hoolywood aktuális szívtiprója, Pete Davidson augusztus elején szakított Kim Kardashiannel, akivel közel egy évig alkottak egy párt, a topmodellnek pedig szintén a nyáron dőlt be a házassága, miután kiderült, producer férje rendszeresen megcsalta őt. Ratajkowskit azóta összeboronálták már Brad Pitt-tel, és egy amerikai dj-vel is közelebbi viszonyba került, mielőtt egymásra találtak volna a humoristával. Úgy tudni, a páros már hónapok óta randizgat, és a múlt heti hálaadást is együtt töltötték barátaikkal.