Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyon meglepte, hogy Melinán akadt meg fia szeme.

  Szombat este az évad eddigi legkevesebb szavazatkülönbségével VV Dani esett ki a ValóVilág 11-ből. A srác több mint 70 napot töltött a villában, ahol rátalált a szerelem is VV Melina személyében, akivel, mint mondta, a való életben is folytatni tervezi kapcsolatát.

  Míg Dani szeme előtt teljes a rózsaszín köd, édesanyja már másképp szemlélte kapcsolatukat a képernyőkön keresztül. Szerinte Melina csak taktikából jött össze fiával, és attól fél, emiatt érzései sem feltétlenül őszinték:

  Attól is tartok, hogy Melina tönkreteszi Danit, aki össze fog omlani, ha esetleg itt kint már nem folytatódik a viszonyuk és kiderül, hogy a villában csak érdekből közeledett hozzá.

  Maga a románc egyébként nagyon meglepte őt, hiszen szerinte a villán kívül Melinának nem lett volna esélye az egyébként nagyon kapós férfinál.

  „Daninak egyáltalán nem esetei az ilyen típusú lányok, akik agyon vannak tetoválva. De én nem akarom megmondani, hogy mit csináljon, majd eldönti, mi a helyes”– idézte a nő Telenovellának adott interjúját az RTL

 • A Grammy-gálán adott át egy díjat, utána indult meg a komment-cunami.

  GettyImages-1463441557
  Fotó: Timothy Norris / Gettty Images

  Hétfő hajnalban rendezték meg Los Angelesben a 65. Grammy-gálát, ahol Madonna is átadott egy díjat. Az énekesnő meglehetősen ritkán jelenik meg nyilvános eseményeken mostanság, így eléggé meghökkentette a nagyérdeműt már-már felismerhetetlen külsejével.

  El is lepték a netet az erről szóló cikkek és kommentek, a kritika-cunamit azonban most megelégelte a 64 éves popsztár, és Instagram oldalán vágott vissza egy hosszú bejegyzésben az őt bírálóknak.

  „Ahelyett, hogy arra koncentrálnátok, amit a beszédemben mondtam, azaz, hogy legyünk hálásak az olyan előadókért, mint a félelmet nem ismerő Sam Smith és Kim Petras, rengeteget ember úgy döntött, inkább csak a rólam készült közeli fotókról beszél.

  Olyan teleobjektívvel fotózták a sajtófotósok, ami bárkinek az arcát eltorzította volna.

  Már megint a kor alapú diszkrimináció és a nőgyűlölet kereszttüzébe kerültem, ami átszövi az egész világot, amiben élünk. Egy világot, amely nem hajlandó megünnepelni a 45 év feletti nőket, és szükségét érzi, hogy megbüntesse őket, ha továbbra is erős akaratúak, szorgalmasak és kalandvágyóak akarnak maradni.

  Pályafutásom kezdete óta lealacsonyított a média, de úgy veszem, hogy ez egy próbatétel, és szívesen vállalom az úttörő munkát, hogy a mögöttem álló összes nőnek könnyebb lehessen az elkövetkező években”

  – fogalmazott Madonna, hozzátéve: ahogy eddig, úgy ezután sem fog soha bocsánatot kérni kreatív döntésiért.

  A popdíva persze nem hazudtolta meg önmagát, és egy elég bevállalós rövid videót is csatolt posztjához.

 • Bánóczki Tibor és Szabó Sarolta rendezésében érkezik a Műanyag Égbolt című magyar animációs sci-fi, ami 2123-ban Magyarországon játszódik.

  muny
  Fotó: YouTube

  A hivatalos leírás szerint, ebben a nem túl távoli jövőben, ahol az emberiség túlélésének kegyetlen ára van, egy férfi minden szabályt áthág, hogy megmentse a felesége életét. A főszereplők Szamosi Zsófia és Keresztes Tamás, akik nem csak hangjukat, hanem megjelenésüket is kölcsönözték a figuráknak.

  A hazai bemutató 2023. március 30-án esedékes.

 • A TikTok népét teljesen kiakasztotta az a videós, aki szerint soha nem halunk meg, ráadásul a világ már néhányszor elpusztult, csak nem vettük észre.

  giphy.gif
  Fotó: Giphy

  Joli Moli elmélete szerint az emberek nem halnak meg, helyette tudatuk egy alternatív világba kerül. Ebben az alternatív valóságban úgy élünk tovább, hogy nem emlékszünk a korábbi történésekre, ellenben feltűnhetnek apró dolgok, amelyek azt az érzést keltik bennünk, hogy valami nincs rendben.

  A kvantumöngyilkosság és a kvantumhalhatatlanság egy gondolatkísérlet, amely Hans Moravec nevéhez köthető 1987-ből. Érdekesség, hogy egy évvel később – tőle teljesen függetlenül – Bruno Marchal is felvetette, végül pedig Max Tegmark 1998-ban ki is dolgozta az elméletet. A gondolatkísérlet egyik metafizikai értelmezése a kvantumhalhatatlanság, amely szerint a sokvilág-interpretáció értelmében a tudatos lények halhatatlanok.

  Moli ezek alapján jutott arra a következtetésre, hogy számtalan apokalipszisen estünk már át, csak épp nem emlékszünk rá, ugyanis a tudatunk azóta átkerült egy másik síkra.

  Ha a kvantumhalhatatlanság helyes, akkor úgy ébredsz fel egy párhuzamos univerzumban, hogy fogalmad sincs arról, hogy épp túléltél egy apokalipszist

  – magyarázta Moli.

  Ehhez azonban hozzácsapta a Mandela-hatást, amely sokak szerint az alternatív univerzumot bizonyítéka, miközben a szakértők szerint inkább a meseszövés egyik formája.

  A Mandela-effektus alatt azt értjük, hogy bizonyos dolgokra másként emlékezünk, mint ahogy valójában történtek; ezeket nevezik hamis emlékeknek. A név Nelson Mandela halálához köthető, aki 2013-ban, 95 évesen hunyt el. Egy Fiona Broomer nevű amerikai nő 2009-ben rádöbbent, hogy Nelson Mandela életben van, holott úgy hitte, hogy a Dél-afrikai Köztársaság első fekete elnöke még börtönbüntetése alatt meghalt a kilencvenes években.

  Tévhitét megosztotta az interneten, ekkor pedig elindult a lavina: egymás után érkeztek a beszámolók arról, hogy mások is úgy hitték, Mandela meghalt, sőt akadtak olyanok, akik még a temetésére is emlékeztek. Azóta rengeteg egyéb példát is találni, ami sokak szerint bizonyíték a Mandela-effektusra, ilyen a Monopoly figurája, akinek a tévhit ellenére nincs monoklija, vagy Darth Vader vallomása Luke Skywalkernek sem úgy hangzott el a Birodalom visszavágban, mint ahogy arra sokak emlékeznek.

  A szakértők szerint erre egyszerű a magyarázat: a közösség ereje és az érzelmi befolyás hatással van az emlékeinkre, ráadásul legtöbbször a lényeg marad meg bennünk, nem a részletek.

  A teória a TikTok közösségét is kiakasztotta Moli videóját látva, egyesek szerint lehetetlenség megszökni az örök lét elől, és a halhatatlanság inkább lelombozó, mintsem megnyugtató.