Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy rendkívül ügyes körömművész egyedi, fotorealisztikus műkörmöket árul, amelyek festésére szettenként akár 40 órát is fordít. A 27 éves Maddox McCollough először a 2020-as járványügyi zárlat idején kezdett el hivatásszerűen körmöket festeni. Bevallása szerint borzalmas volt, amikor először kezdte, ugyanis még egy egyenes vonalat sem tudott húzni. Mostanra azonban már kereskedelmi céllal is fest kollekciókat olyan világhírű márkáknak, mint az HBO, a Disney vagy a Fox, akik hatalmas összegeket készek fizetni egy-egy szettért.

  • Nem akármilyen öröm és meglepetés ért egy magyar szurkolót a budapesti Sevilla – AS Roma Európa Kupa döntője után. José Mourinho a római klub vezetőedzője már azzal is megdobogtatta a szíveket, hogy az elveszített döntőt követően a Sevilla szurkolóit is megtapsolta, így gratulálva a spanyoloknak a győzelemhez, amit az egész stadion tapssal fogadott, de amit ezt követően tett, arra nem sokan számítottak.

    Különösen nem egy magyar szurkoló, akinek Mourinho olyat ajándékot adott, ami egy életre szól. Az AS Roma vezetőedzője levetette nyakából az ezüstérmet, és nekiadta egy magyar szurkolónak. Az esetről az AS Roma szurkolói oldala számolt be.

  • Ha azt hitte, hogy az idei Met-gálán már minden úttörő divatstílust láthatott, akkor ezeket a Pet-gálán készült fotókat hagyhatja ki. A képeken néhány imádnivaló kutya látható, akik elképesztően divatos szettekben jelentek meg a nemrég tartott Anthony Rubio's The Pet Gala rendezvényen. Az eseményen bemutatott megjelenések között szerepelt Jared Leto, Rihanna, Cardi B, Pedro Pascal, Salma Hayek, Bad Bunny, Dua Lipa, Diddy, Naomi Campbell és Emily Blunt ruhájának másolata is.

    Az eseményt rendező Anthony Rubio divattervező idén eltávolodott a szokásos kutyaszépségversenyektől és előállat a valódi hollywoodi sztárok mintájára megtartott Pet-gála nyitóeseményével. Rubio ráadásul mindezt önzetlen célból csinálja: az évek óta tartott jótékonysági alapokon nyugvó kifutóshow-jai már több mint négymillió dollárt gyűjtöttek állatmenhelyek és mentőcsoportok számára.

  • A Bugatti Residences, amely egy dubaji ingatlanfejlesztővel közös vállalkozásként jön létre, az autógyártó első lakóépületekkel foglalkozó vállalkozása lesz. Más luxusautó-márkák, mint például a Bentley és az Aston Martin mintájára, – akik már az ingatlanok területére is betörtek,– a Bugatti is belép a piacra, amely egy növekvő tendenciát jelez az iparágban. A tervek szerint Dubai nagy presztízsű Business Bay nevű negyedében található 42 emeletes felhőkarcoló minden szinten erkélyekkel díszített lesz, és kanyargós formájával ejti majd rabul a bámészkodókat. Az épületben összesen 171 luxuslakás kap majd helyet, és fejlesztő elmondása alapján az épület dizájnja és belső berendezése a Bugatti gazdag örökségéből merít ihletet.