Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ismerje meg azt a fiatal nőt, aki mostanra boldog házasságban él középiskolai zsarnokoskodójával, annak ellenére, hogy az tinédzserként hónapokon át minden nap ugratta őt. A 20 éves Lauren Enslow akkor szeretett bele a 21 éves Lucas Olsenbe, amikor megbocsátott neki, amiért 15 éves korában minden nap szekálta őt valamiért az iskolában. A fiú és barátai egy népszerű rajzfilmfigura után Lindának hívták Laurent, Lucas pedig az iskola folyosóin filmezte a tinit. De miután Lauren 2017 novemberében autóbalesetet szenvedett, Lucas meglátogatta az érintettet, belátta a hibáit és a zaklatás abbamaradt. A páros ezt követően barátként jött össze, majd 2018 februárjában randizni kezdtek, és nemsokra rá már komolyabb érzelmeket tápláltak egymás iránt. Úgy tűnt remek párost alkotnak, és Lucas 2022 júliusában egy hegy tetején megkérte a lány kezét.

 •   Az HBO berendelte a The Last of Us második etapját is, ami hivatalosan is a 2020-ban megjelent, egyébként nagyon megosztó Part II történetét fogja feldolgozni.

  ELLIE
  Fotó: Instagram

  Sokakban felmerült, hogy Ellie-t ki fogja alakitani a második évadban, azonban úgy tűnik, hogy továbbra is Bella Ramsey marad a szerepben.

  Innentől kezdve spoilerek következnek a játék, és potenciálisan a sorozat cselekményéről!

  Akik ismerik a játékot azok tisztában vannak vele, hogy a Part II négy évet ugrik előre az időben, Ellie pedig immáron nem az a kislány, mint akit megismerhettünk az elején.

  Épp ezért felmerült, hogy a fizikailag és mentálisan is jelentősen megváltozott karaktert másik, idősebb színésznő alakítja majd-e a folytatásban, azonban úgy tűnik, ezt maga Ramsey lőtte most le, aki a Happy Sad Confused podcast vendége volt nemrég.

  A most 19 éves színésznő elárulta, hogy nagyon izgatott Ellie és Dina sztorija miatt, és látott már olyan összevágásokat, ahol összetették őket, emiatt pedig alig várja, hogy eljátszhassa ezeket.

  Dina ugyebár Ellie barátnője lesz a Part II története során, és elkíséri őt bosszúhadjáratára is. Innentől kezdve csak az a kérdés, hogy a sokkal fiatalabb Ramsey miként fog megbirkózni az immáron felnőtt nővé érett Ellie megformálásával.