2024. június 14. 21:00
Németország
Skócia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Képernyőkép 2024-06-14 193234.png
  Fotó: YouTube

  Németország győzelmére tippelt Bubi, egyafrikai elefánt a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság nyitómérkőzésére. Ugyanígy tett egy másik „állati” jós, Ludwig, a tacskó is.

  A türingiai rezervátumban élő Bubinak az Eb nyitómérkőzésének, a Németország-Skócia meccsnek a győztesét kellett megjósolni. Bubinak egy labdát kellett elrúgnia Németország és Skócia zászlói felé, amelyek egy rögtönzött kapu két oldalán voltak elhelyezve. A labda végül Németország felé gurult (az elefánt, mint a videón látható, alaposan meglengette a német zászlót is).

  Hasonló eredményre jutott Ludwig, a tacskó is. A négylábú elé (a mérkőzés lehetséges kimeneteleit szimbolizáló) három kutyatálba tettek le csirkefalatokat. Ludwig szintén a német zászlót választotta: 

  A két állat közül Bubit a Paul, a polip lehetséges utódaként is emlegetik. Paul azzal vált híressé, hogy a  2010-es világbajnokságon a német válogatott összes mérkőzésének eredményét eltalálta.

 • Már sehogy nem tudja elérni Fannit.

  vvcsaszi.png
  Fotó: RTL

  Amikor Szabó Tibor, azaz VV Csaszi beköltözött a ValóVilág12 villájába, igencsak sikerült meglepnie a már bent élő fiatalokat, azzal meg pláne, amikor bevallotta, hogy kisfilmjében füllentett egy kicsit: a bemutatkozó videójában szingliként mutatkozott be, holott egy hétéves kapcsolatot hagyott kint a játék kedvéért.

  Amikor elmondtam a többieknek, hogy nekem párkapcsolatom van, és hogy nem is komolytalan, akkor olyan hiányérzet fogott el, amit el sem tudtam volna képzelni. Közel sem gondoltam volna, hogy ez a műsor ilyen nehéz. Olyan érzelmi hullámvasút ez a műsor, hogy aki kívülálló, az el sem tudja képzelni, milyen nehéz ez bent

  – magyarázta az RTL riportjában a magát császárnak kikiáltó egykori valóságshow-szereplő, aki belátta, hogy nagy hibát követett el azzal, hogy letagadta Fannit, azt pedig a lány sem nézte jó szemmel, amikor egyre közelebb kezdett el kerülni VV Verához.

  Mint ismert, Fanni rafinált módon üzent párjának: üzeneteket azokon a ruhadarabokon hagyott, amelyeket beküldött Csaszinak a villába.  A 23 éves villalakó ekkor gondolta át villalétét, s nem sokkal később úgy döntött, hogy feladja a játékot, mert Fanni fontosabb számára mindennél. Utolsó előtti estéjén azonban még sikerült intim helyzetbe kerülnie Verával, akinek azóta szintén el kellett hagynia a villát, a második párbajon ugyanis alulmaradt VV Duduval szemben. Csaszi az alkoholra fogta a dolgot, de azt se vette figyelembe, hogy lakótársai közül többen már jóval előtte óva intették attól, hogy Verára hajtson.

  Mostanra biztos, hogy Csaszi jóval többet veszített, mint szerette volna: nem csupán a VV12 fődíjától esett el, de Fanni szíve sem lehet az övé már.

  Nem tudom, hogy Fanni hogyan látta a játékomat. Azóta nem beszéltünk. Megértem teljesen őt, valószínűleg én is így viselkednék. Fanni mellett váltam kisgyerekből férfivá, nagyon sok dolgot tanított nekem ő is és a szülei is. Amikor jó dolog történt, ott volt mellettem, ahogy a rossz dolgoknál is. Nehéz kérdés, hogy van-e esély megmenteni ezt a kapcsolatot. Nem tudom elérni sehogy. Nem fogom zaklatni, tiszteletben tartom azt, amit ő szeretne. Sajnos egyre inkább azt érzem, hogy ezt nagyon elrontottam

  – ismerte be az egykori valóságshow-hős.

 • Mindig meg tud újulni.

  Úgy tűnik, búcsút intett az eddig viselt póthajnak Tóth Gabi, aki a közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak új frizuráját. Az énekesnő igazi kaméleonnak számít, ami a stílusát illeti: volt már rock ihletésű, tüsis hidrogénszőke és barna haja is, de hosszú, göndör tincsekkel is mutatkozott egy darabig 2017 környékén. Az elmúlt hónapokban is utóbbihoz hasonló, hosszú tincseket választott, ami miatt sokan az X-Faktor korábbi győzteséhez, Tóth Andihoz hasonlították , ám a jelek szerint elérkezettnek látta az időt a változtatásra.

  „SáriKata', aki nemcsak az egyik legjobb fodrász, de egy nagyon jó barát is, akire 12 éve számíthatok! Mindig rám hangolódik és feltölt lelkileg azzal, hogy olyan frizurákat készít, amiket megálmodok!” – jegyezte meg szelfijénél az énekesnő, aki  sorra zsebelte be a dicséreteket a Kleopátra frizurája miatt.

  Néhány napja még póthajat viselt.

  Az Átkozott nyár című dal előadóját az ilyen átalakulások miatt igazi kaméleonnak tartják. Nemrégiben nővére, Tóth Vera is ezt nyilatkozta az énekesnőről, akinek a Sztárban sztár leszek! című műsor élő adásain is készítettek póthajból hosszú copfot, fonatot.

 • Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzsika a TV2 Mokka című műsorában indította a péntek reggelét. Az énekes előbb arról mesélt a műsorvezetőknek, Orosz Barbarának és Váczi Gergőnek, hogy lelkileg igen nehéz időszakot él meg jelenleg: nemrég súlyos biciklibalesetet szenvedett, amelyből lassan gyógyul. Mivel a lábadozás idejére az edzést is abba kellett hagynia, a pluszkilók is felkúsztak rá. Szerelme azonban mindenben támogatja az énekest, aki azt állítja: pont azért történt meg a baj, mert rámosolygott Takács Zsuzskára. 

  Zámbó Jimmy elsőszülött fia immár több mint 13 éve alkot egy párt az influenszerrel. Kapcsolatuk viharos időket is megélt, hiszen többször szakítottak, de mindig visszataláltak egymáshoz. 

  Szerintem nem könnyű senkinek, minden kapcsolaton dolgoznia kell mindkét félnek, mert olyan nincs, hogy tökéletes. Mindig van olyan kérdés, amit meg kell oldani együtt, mert külön nem lehet, ha már egy párkapcsolatról beszélünk. Van, amikor neki nehezebb, van, amikor nekem nehezebb, mert egyikünk sem egyszerű eset

  – szögezte le Takács, mire Zámbó elárulta a kapcsolatuk titkát.

  Az a titkunk, hogy egyáltalán nem illünk össze. Totál más embertípusok vagyunk

  – vallotta be az énekes. Mint mesélik, a köztük lévő ellentétek akkor is kiütköznek, amikor nyaralást szerveznek, vagy arról beszélnek, milyen esküvőt szeretnének. Míg az énekes nagy bulira vágyik, addig az influenszer egy kisebb szertartásnak is örülne.