Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A netezők már most azzal poénkodnak, Romy az eddigi legjobb filmes a családjában.

  romymars
  Fotó: tiktok

  Nehéz lépést tartani Sofia Coppola Oscar-díjas rendező és Thomas Mars Grammy-díjas énekes 16 éves lányának TikTok videójával. Romy egy alig egy perces felvételt töltött fel a minap a közösségi oldalra, amivel villámgyorsan a platform kedvencévé vált – bár azóta a TikTokról törlésre került, posztja a Twitteren hódít továbbra is, ahol már átlépte a 10 millió megtekintést is. Hogy miért? Csak az első nyolc másodperc történése, hogy a tinilány mosolyogva közli, most vodkaszószos tésztát fog készíteni, mert szobafogságra ítélték, amiért 

  megpróbált az apja hitelkártyájával egy helikoptert szerezni magának, hogy New Yorkból Marylandbe utazhasson.

  „Egy tábori barátommal akartam vacsorázni” – indokolta meg tettét, majd egy másodperccel később arról kezdett beszélni, nem tudja megkülönböztetni a fokhagymát a vöröshagymától, ezért a Google-n kellett rákeresnie, melyik hogy néz ki.

  „Gondoltam megcsinálom ezt [a videót], ha már úgyis büntetésben vagyok, mert a szüleim legnagyobb szabálya, hogy nem lehet nyilvános közösségimédia-profilom. Ezért” – folytatta Romy, és apja Grammy-díjával a kezében tért vissza a kamera elé.

  „Nem akarják, hogy nepo-bébi legyek, de a TikTok által úgysem leszek híres, szóval mindegy.”

  Miután elpakolta a szobrocskát, megvitatta magával, hogy továbbra sem ismeri fel, milyen hagymát is szel, és bemutatta a bébiszittere pasiját is.

  „Mivel a szüleim soha sincsenek itthon, gyakorlatilag ők a helyettesítő-szüleim.”

  Végül a lány elújságolta, hogy elküldte a férfit bevásárolni, így most mégsem fog főzni, de ígéri, visszatér egy másik videóban, ahol tényleg elkészíti a vodkás tésztát.

  A netezők azóta is követelik a szóban forgó második részt, Romy ugyanis rögtön belopta magát a szívükbe teljesen kaotikus és szürreális posztjával. Sokan nem tudják feldolgozni, hogy Francis Ford Coppola unokáját, illetve Sofia Coppola lányát látják épp bénázni a konyhában, míg mások azzal viccelődtek, szerintük a tinédzser a legtehetségesebb filmes a családban.

 • Egy, a férfi fején megjelenő pizzaszelet volt az utolsó csepp a pohárban.

  Kifogott a technika Mark Borlace-en, egy dél-ausztráliai autósklub szóvivőjén, aki a minap az adelaide-i Nine TV-nek adott élőben interjút a Zoomon keresztül.

  A szakértő többször is megpróbált semleges, a hátteret elhomályosító filtert rakni maga mögé, de ez nem nagyon akaródzott sikerülni. Kezdetnek egy autómosó lány fotóját választotta ki, majd ezt követően egy búvárkodó férfi jelent meg mögötte, végül valahogy magára applikált egy pizzaszelet formájú sapkát.

  Ez volt az a pont, ahol a műsorvezető, Alice Monfries összes addig tanúsított akaratereje elfogyott, és hangos kacagásban tört ki. Borlace közölte, most kijelentkezik és újra megpróbál inkább csatlakozni a beszélgetéshez, a nő pedig kiengedhette a visszatartott nevetőgörcsét.

   (via RTL)

 • Egy fiatal nő, aki a konyhaasztaláról küzdötte fel vállalkozását a párizsi divathét szintjére, először maga sem hitte el termékei sikerességét. A 27 éves Dominique Croft 2020 januárjában kezdett el saját kezűleg ékszereket készíteni, amikor észrevette, hogy piaci rés van a megfizethető arany és ezüst piacon. Az egész bizniszét a közösségi tartalom menedzseri munkája mellett alapította meg, amíg el nem árasztották a megrendelések, és mindössze másfél év alatt ez lett a főállása. Három évvel később termékeit már a nagy ékszermárkák árulják, Dominique pedig debütált a 2023-as párizsi divathéten.

 • A 16 éves Suri nagyon rég találkozott utoljára édesapjával.

  Semmilyen szinten nincs jelen lánya életében Tom Cruise, számolt be erről a Page Six. A bulvárlap forrása szerint a 16 éves, lassanfelnőtt nővé értett Suri évek óta nem hallott az apja felől, aki vallása miatt nem tartja a kapcsolatot egyetlen gyermekével. A színész által követett Szcientológia Egyház elvei ugyanis tiltják, hogy a hívők kapcsolatban állhassanak nem hívőkkel, ami alól még a lánya sem jelent kivételt.

  „Ez az ő vesztesége, az ő hibája és az ő baja. Nagyon átmoshatták az agyát” – nyilatkozta az informátor.

  Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermeke 2006-ban született, és bár sokáig úgy tűnt, semmi nem állhat a hollywoodi álompár közé, 2011-ben bejelentették szakításukat. Kapcsolatuk zátonyra futásában feltehetően szintén jelentős szerepet játszott már a szcientológia.

  Többen arra gyanakszanak, Cruise igazi terve az, hogy megvárja, amíg a tinédzser elég idős lesz ahhoz, hogy őt is becsalogassa az egyházba, majd pedig saját édesanyja ellen fordítja, akit ellenségnek és "elnyomó" félnek tekintenek a hívő körökben.