Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Repülőre sem fog soha többet ülni, de nyomós oka van erre.

  Gálvölgyi János a Heti libazsír című műsor vendégeként beszélt arról a minap, hogy életében még legalább egyszer szeretne tengerben fürdeni, repülőgéppel azonban soha többet nem fog utazni egy korábbi rossz élmény miatt.

  A 75 éves színészlegenda utoljára közvetlenül a koronavírus-járvány kitörése előtt repült, méghozzá Dublinba utazott, de ebből többet nem kér.

  „Rá egy héttel mondták be, hogy covid van, de mi már ott megkaptuk. Úgy nézett ki a gép...! Friss hányástól kezdve, ahova beültettek... És ott ültünk két órán keresztül, mert vagy a pilótát nem találták, vagy ő nem találta a botkormányt, és köhögtek, tüsszögtek, prüszköltek, zsebkendők, minden – és akkor azt mondtam, hogy én nem” – fogalmazott, ám arra nem tért ki, melyik légitársaság járata gondol.

  Ugyanakkor a belföldi nyaralások tekintetében is van olyan hely, amit kizárt.

  „Komplikált lett a repülés. Az most már megalázó, hogy leveszik a lábadat, belenéznek a hónod aljába, késik a gép 40 órát, el se indul, neked kell megtolnod – nem, nem, nem.

  Egyszer még szeretnék életemben tengerbe belemenni. Talán nyáron valahol itt a közelben találok egy tengerpartot. Balatonra nem tudok menni, olyan gazdagok nem vagyunk. A part már foglalt, valahova jó lenne elmenni. Van Magyarországon is egy olyan hely, nem akarom mondani, ami közel van, nagyon jó, van szauna, uszoda, és az nekem bőven elég

  – jelentette ki Gálvölgyi, 

  (via 168.hu)

 • Badár Sándor Karinthy-gyűrűs humorista és színész volt a Szavakon túl című műsor vendége, ahol ezúttal a magánéletéről is beszélt, ami eddig nem igazán volt jellemző rá. Mint a beszélgetésből kiderült, elvált feleségétől a magyar színész.

  Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam, de ez nem téma, mert mindenkinek van egy magánélete, és a magánéletet nem szeretem szellőztetni. Van új párom, a régivel sem volt gond. Mindenkit azért szeretünk, ami a pozitívum benne, nem pedig a negatívumokért kezdünk egy másik emberrel. Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy azokat a pillanatokat kell keresni a másikban, amiért szeretjük, nem pedig azokat, amiért nem

  idézi a Story Badárt, aki azt is belátta: vele sem könnyű az élet, de az embernek be kell látnia a hibáit, mert abból tud majd előre lépni.

  Hozzátette, nem történt semmi konkrét vagy drámai, ami miatt úgy döntöttek, külön utakon folytatják feleségével, egyszerűen csak így látták helyesnek.  Jelenlegi kapcsolatában kiegyensúlyozottnak tűnik a humorista

  Majdnem azt mondom, hogy jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna. Egyébként ezen kívül semmilyen indok nem volt. Nagyon jól érzem magamat a mostani kapcsolatomban, nagyon jó dolgokat csinálunk, meg úgy érzem, hogy több energiám marad, mint amennyi előtte volt. Ennyi. Nincs is értelme tovább fejtegetni

  – fogalmazott.

 • Árpa Attila a Klasszik című podcastműsor vendége volt, amit a Story szemlézett. Mint kiderült, az Árulók játékmestere úgy érzi, színész-műsorvezetőként kötelessége jól kinézni, többek közt ezért is festi a haját is.

  Ez egy nagyon jó demagóg magyarázat a részemről, hogy szakmailag muszáj, hogy így nézzek ki. Tehát nem azért festem a hajamat, mert nem vállalom fel az ősz hajszálaimat, hanem mert egy szerepre úgyis befestik. Ami egyébként igaz! Most is be van festve. Azt sem tudom már, hogy néznék ki, ha nem lenne befestve, mert szinte minden szerepre a produkció befesti. Nyilván az ember ápolja magát, észreveszi azt, ha nagyobbak a ráncok, nagyobbak a karikák, gondolkodik azon, mit csináljak, mivel kenjem magam, vagy hallgassak a többiekre, akik azt mondják, hogy a férfiaknak ez jól áll...

  – mondta Árpa, aki bevallottan foglalkozik az idősödéssel: már csak szakmailag is, hisz színészként mégiscsak hozzátartozik, hogy a tévé képernyőn látják az emberek.

  Hozzáteszi, összességében még sincs kétségbeesve a kora miatt, szerinte ezen már túltette magát. Mint mondta, talán 44-45 éves lehetett, amikor volt egy kis pánik benne, mert ilyenkor jelentek meg nála az első ősz borosták.

  Most azzal foglalkozom, hogy a szinten tartáshoz mi kell, hogy lelassítsam tulajdonképpen az öregedést, ami a külsőről szól, a belsőt úgysem lehet. Az időt nem lehet megállítani. Azt tudjuk csinálni, hogy a lehetőségekhez képest próbálunk jól kinézni. Olyan világban élünk, ahol a temetők tele lesznek gyönyörű szép emberekkel... Mert hiába szabatod szépre az arcodat, tünteted el a ráncokat, meghalni meg fogsz úgyis előbb-utóbb, csak lehet, rohadt jóképű leszel.

 • A Madame Tussauds Budapest első születésnapját ünnepli, aminek alkalmából hazánkba érkezett az esemény sztárvendége is, Dwayne Johnson. Bár a félig szamoai származású világsztár a Herkules forgatásakor korábban már járt a magyar fővárosban, ezúttal a róla készült viaszszobor lesz megtekinthető a belvárosi Palazzo Dorottyában.

  „Johnson egyszerre színész, profi pankrátor, testépítő ikon, amerikaifutball-liga-tulajdonos, üzletember és producer, akit tömegek követnek szerte a világon. A Madame Tussauds egyik legnépszerűbb egyéniségei közé tartozik, többek között Londonban, New Yorkban, Las Vegasban, Dubajban, Amszterdamban és Berlinben is találkozhatnak figurájával a rajongók. Érthető a vonzalom: mindenki szívesen szelfizik a Sziklával” – írják a lapunkhoz eljuttatott sajtóanyagban.

  A hazai Madame Tussauds 52 állandó figurával rendelkezik, köztük 17 magyar vonatkozású viaszmással, ám időről időre érkeznek a köreikbe exkluzív vendégek is. Legutóbb a Sherlock Holmesként, illetve a marveles Doctor Strange-ként ismert Benedict Cumberbatch viaszmása töltött itt néhány hónapot.