2024. június 21. 15:00
Szlovákia
Ukrajna
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország
Ausztria
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00
Hollandia
Franciaország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Együtt pózolt szobrával a színésznő.

  mpiRW 030124 Damsel 10
  Fotó: Rw / Northfoto

  Új szoborral bővül a héten a Madame Tussauds londoni panoptikumának kínálata, méghozzá egy meglehetősen fiatal színésznő személyében. Bizony, Millie Bobby Brownról van szó, aki 20 éves kora ellenére már saját viaszfigurát kapott a világhírű múzeumban.

  A nemrég megházasodott brit film- és sorozatcsillag Enola Holmesként mosolyog mostantól a vendékegre, és bár az elmúlt időben a frissen felavatott szobrok inkább nevetség-, mintsem a csodálat tárgyát képezték (gondoljunk csak a Szikla-féle esetre), ezúttal valóban ijesztően élethűre sikerült megformálniuk Brownt. Közös fotóik alatt ezt az internetezők is megjegyzeték.

  „Ezek általában szörnyűek, de az övét eltalálták!”

  „Jobban hasonlít Milly Bobby Brownra, mint Milly Bobby Brown!”

  „Ez idén a második, ami jól néz ki!”

  Ha nem pózolt volna másképp, nem tudtam volna melyik melyikük!”

  „Végre egy viaszfigura, ami tényleg úgy néz ki, mint az ember.”

 • Már nem kell sokat várni a legkisebb Bieber érkezésére.

  00660293 000070
  Fotó: Fashion PPS / Bestimage / Northfoto

  Még az idén szülői örömök elé néz Justin és Hailey Bieber, akik május elején, házassági fogadalmuk megújításával együtt tudatták követőikkel, érkezik első gyermekük.

  A modellnek sikerült jó sokáig, egészen pontosan a hatodik hónapig titkolni, hogy babát vár, és azóta sem sokszor mutatta meg gömbölyödő pocakját – most azonban így tett, méghozzá egy igen lengén öltözött fotósorozat keretén belül. Követői sorra gratuláltak a 27 éves modellnek, sűrűn hangsúlyozva, milyen jól áll neki a várandósság, és egyenesen kivirult az utóbbi időben.

 • Pedig  játékával sokakat meggyőzőtt már.

  Egy emberként lepődtek meg az American Horror Story rajongói, amikor a legutóbbi, Delicate című évad egyik főszerepét Kim Kardashianre osztották. Ennél talán csak akkor lepődtek meg többen, amikor kiderült – a prekoncepciók és előítéletek ellenére Kardashian milyen meggyőző alakítást nyújtott a széria komoly üzletasszonyaként.

  Ugyan legújabb filmje már készülőben van, a reality-sztár nemrég arról beszélt, nem tervez ennél komolyabb színészi karriert.

  Évi egy filmet tudok csinálni, és még van nagyjából 10 évem, amíg jól nézek ki. Szóval ez minden, ami bennem van, aztán kiveszek egy kis szabadságot. Ez a 10 éves tervem

  – kezdte a 43 éves valóságshow-hős, hozzátéve: arcán végzett beavatkozásai miatt mimikája is jóval korlátozottabb lett, ijedt arcot például nem nagyon tud vágni. Ennek alátámasztásaként megpróbálta megemelni szemöldökeit, sikertelenül.

  „Úgy érzem, kevesebb botox kéne a több érzelem kimutatásához, ami nekem nem megy. És nem fogok 200 kilót hízni vagy fogyni egy szerepért, ez nem az a hely, ahol nekem lennem kell” – árulta el.