Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A három gyermekét egyedül nevelő 42 éves nő nem is érti, hogy hagyhatta, hogy ez megtörténjen.

  Egy 42 éves nő azt hitte, van esélye arra, hogy megtalálja a szerelmet egy internetes társkereső oldalon, de azt legrosszabb rémálmában sem gondolta volna, hogy nemhogy randi, de pénz nélkül is marad. A három gyermekét egyedül nevelő nőt, Natalie Fostert csúnyán átejtették. Úgy meséli, három héttel ezelőtt a Tinderen állt párba egy magát német származásúnak mondó férfival, aki a gördülékenyen zajló beszélgetés közben minden megtakarítását kicsalta tőle.

  A Tinder-felhasználó egy idő után csak a kriptovalutáról volt hajlandó beszélni a nővel, akit végül sikeresen rávett arra, hogy neki is legyen egy virtuális pénztárcája, ahová a kriptovalutáját teheti. A 42 éves nő végül nagyot bukott azzal, hogy azon az oldalon fektette be a pénzét, ahová a férfi kérte. Előbb kisebb összegeket szánt a dologra, majd egy nap, amikor a férfi mesés vagyonnal kecsegtette, minden pénzét befektette.

  Fostert a James nevet használó illető összesen 6 ezer fonttól (2,7 millió forinttól) fosztotta meg, kihasználva annak gyanútlanságát és naivságát.

  Nem vagyok egy nagy szerencsejátékos, de meggyőző volt. (...) Egyik este James azt mondta, komoly dolog vár ránk. Meggyőzött, hogy még több pénz feccöljek ebbe. Aztán arról beszélt, hogy a nagybátyja szerint ritkán adódik olyan lehetőség, mint a mostani: 800 százalékos profitot reméltek, ezért minden megtakarításom beletettem. Ezután hozzáadtak egy WhatsApp-csoporthoz, amiben James állítólagos nagybátyja és egy másik személy volt rajtam kívül. Ezután sikerült 67 ezer fontos (30,2 millió forintos – a szerk.) nyereséget termelniük a számlámra. Ez a szám aztán átváltozott nullára.

  Natalie Foster úgy meséli, a James nevű férfi később 4 ezer fontot (1,8 forintot) utalt még a számlára. Végül a korábbi párja világosította fel arról, hogy csalás áldozata lett, az ügyfélszolgálattól pedig csak arról kapott tájékoztatást, mekkora összeggel tartozik.

  A férfit hiába kérte számon, az elküldte melegebb éghajlatra, majd törölte profilját. A nő azóta jelentette a csalást, és ügyvédet is fogadott. Egyelőre csak azt a 80 fontot (36 ezer forintot) kapta vissza, amit először átutalt.

  (via Daily Mail)

 • A világ legnagyobb macskáját, Kefirt sokszor nem is macskának nézik: az internetezők szerint a róla készült képek alapján sokkal inkább egy pumára, hiúzra vagy egy egészen ritka kutyafajtára hasonlít. A Maine Coon fajtájú gigantikus macsek meg is rémíti az embereket, főleg, hogy bús ábrázatának van egy kis Grinch-beütése.

  Gazdája, az oroszországi Stary Oskolból származó Yuliya Minina alig bírja el Kefirt, aki az utóbbi években igazi sztár lett az interneten. Minina elmondása szerint Kefir egy nyugodt, okos macska, és imádja, ha simogatják.

  (via Daily Star)