Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő el is ismerte, hogy kapcsolatban vannak.

  Selena Gomez egy rajongói Instagram-oldalon erősítette meg a hírt, hogy egy párt alkot Benny Blanco producerrel, akivel legújabb dalán, a Single Soonon is közösen dolgoztak. Az egyik fan egy fekete-fehér képet osztott meg róluk a közösségi oldalon, amelyhez az énekesnő is kommentelt – írja a People.

  Ő a mindenem

  – írta Gomez, kifejtve, Blanco a legjobb, ami valaha történt vele, és hogy sosem volt még olyan boldog, mint mellette. 

  Az előadó korábban több hírességgel is egy párt alkotott már, köztük Justin Biberrel – akivel vagy háromszor összejöttek –, Orlando Bloommal, a The Weeknddel és Nick Jonasszal. 

 • Paprika Dorina megalázónak tartotta az indoklását.

  rippel.png
  Fotó: TV2

  A Farm VIP csütörtök esti adásában a piros csapat Paprika Dorinát küldte párbajra, aki Sánta Lászlót választotta ellenfelének a sárga csapatból, ám a kapott feladat során utóbbi bizonyult eredményesebbnek. A párbaj alatt tojást kellett megtartaniuk, ami a fiatal lánynak azért okozott nehézségeket, mivel begörcsölt a karja. Paprikának végül távoznia kellett a játékból, ám csapattársa, Rippel Feri különös magyarázattal szolgált arra vonatkozóan, miért őt látja a leggyengébbnek közülük:  

  Többször felkínáltam, hogy eddzünk, fejlesszük magunkat, legalább a púpot vegyük ki hátból, mert púpos háttal biztosan nem fogsz tudni továbbhaladni. Görnyedten nem lehet erőt kifejteni, és az, hogy a játékokat a felénél abbahagyod, olyan hiányosságod, amit pótolni kell

  – mondta, mire Paprika azonnal visszaszólt neki: 

  Ne haragudj, azért, mert nincs kihúzva a hátam... engem ne alázzanak meg. Komolyan mondom... mert púpos a hátam? Ez az óvodában volt, amikor a gyerekek megszólaltak, hogy te duci vagy. 52 éves ember ilyennel takarózik? Undorító.

 • Régi klasszikusok állnak a dobogón.

  karácsony.png
  Fotó: YouTube

  Ha külföldi karácsonyi dalokat kéne felsorolnunk, szinte biztos, hogy szinte mindenkinek Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című slágere vagy a Wham Last Christmase jutna eszébe, amelyek kétségkívül az ünnepi szezon leghallgatottabb szerzeményei. Ám amennyiben magyar dalokra gondolunk, már nem annyira egyértelmű, melyek állnának a dobogó legfelsőbb fokain.

  Az Artisjus szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből ugyanakkor kiderül, a magyarok mely nótákkal hangolódnak a legszívesebben az ünnepekre. Közlésük szerint először készítették el a legnépszerűbb hazai karácsonyi dalok toplistáját, amely alapján az alábbi rangsor állítható fel:

  1. Piramis: Ajándék
  2. Katona Klári: Legyen ünnep
  3. Zséda: A szürke patás
  4. TNT: Fehér karácsony
  5. Csondor Kata: Add tovább
  6. Neoton Familia: Ha elmúlik karácsony
  7. Bereczki–Szinetár: Ajándék
  8. Bagossy Brothers Company: Esti ének
  9. Dés-Geszti: Csillagszórás
  10. Bojtorján: Száncsengő
 • Az orvosai nem javasolják, hogy megerőltesse magát.

  Mint megírtuk, a rapper nemrég kórházba került, és azóta gyógykezelés alatt áll, így a fellépéseket is háttérbe kell szorítania. Állapotával kapcsolatban csütörtökön az Instagram-oldalán 24 órán át elérhető egyik történetben számolt be, kijelentve, a bal oldali egyensúlyközpontja teljesen leállt – aminek következtében hányingerrel, levertséggel, egyensúlyzavarral és szédüléssel küzd –, így nem koncertezhet. 

  Sokat készültem, hogy átállok a live verzióra fellépések szempontjából, szinte az egész évem erről szólt, de a szervezetem közbeszólt. A félórás fellépéseken is borzalmasan koncentrálok, hogy le tudjam adni a műsort, amit egyébként a kezelőorvosom szerint nem szabadna, de én akkor is megyek, viszont az, hogy 60-70 percet tudjak nyújtani egy live koncerten, az jelenleg teljességgel kizárt. Szóval egyelőre nem fogok tudni nagyzenekaros koncerteket adni

  – mondta, hozzátéve, sok live koncertet kellett lemondaniuk, amelyekre már többen jegyet vettek, ezek árát természetesen visszatérítik, és amint jobban lesz, pótolják.