Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bon Jovi fia búvárkodás közben tette fel a nagy kérdést, de a dolgok nem a tervei szerint alakultak.

  Bon Jovi fia, Jake Bongiovi tavaly áprilisban kérte meg szerelme, Millie Bobby Brown kezét, s bár a gyűrűről ódákat zengtek annak értéke és mérete miatt, ám a fiatalok azt eddig nem árulták el, milyen körülmények között került sor a lánykérésre. Stranger Things című sorozat sztárja a teljes történetet Jimmy Fallon The Tonight Show című műsorában osztotta meg, mert úgy vélte, kár tovább magában tartania.

  A 20 éves színésznő a csütörtöki adásban úgy fogalmazott: szerelme búvárkodás közben, a szokásos helyükön tette fel a nagy kérdést neki. Bobby Brown nem számított a dologra, csak azt furcsállta, hogy Jake Bongiovi megint ugyanoda akar menni, ráadásul már reggel 8-kor el akart indulni. A színésznő ezt unalmasnak találta.

  „Nos, ezt a történetet még senkinek nem meséltem el, mert vannak olyan kulcsfontosságú pillanatok az életben, amelyekhez Fallon műsora legjobb, és azt is gondolom, hogy ez túl jó történet ahhoz, hogy ne mondjam el. A búvárkodás a közös hobbink Jake-kel, imádjuk, a búvárvizsgát is együtt tettük le” – kezdte Bobby Brown.

  A mélyben adott nekem egy kagylószerű dolgot, amit megfordítottam és egy gyűrűvel találtam szemben magam. Jake-re meredtem, de nem tudtunk a víz alatt beszélni. Felmutattam a hüvelykujjam, de a búvároknál ez azt jelenti, hogy fel akarok menni a felszínre, úgyhogy gyakorlatilag olyan volt, mintha nemet mondtam volna neki. Inkább a kezemmel mutattam valami oké jelet.

  Teljesen kiborultunk. Mindegy is, felhúzta az ujjamra a gyűrűt, én pedig meg akartam mutatni neki, de az leesett, és olyan gyorsan zuhant, mint a filmekben. Jake utánavetette magát, hiába mondta a búvár, hogy ezt nem szabad csinálni a füle miatt, mert szó szerint felrobban az agya. De végül elkapta és megmentette a gyűrűt” – részletezte a filmbe illő történetet a sorozatsztár.

  (via People)

 • A ruhát csak a láncok tartották a helyén.

  Palvin Barbara ismét bebizonyította, hogy nincs szüksége áttetsző vagy mélyen dekoltált ruhára ahhoz, hogy magára szegezze az emberek tekintetét. Az Egyesült Államokban élő magyar modell egy hófehér selyemöltözékben is kitűnik a tömegből, ez legalábbis így történt a párizsi divathéten, ahol inkább a természetes és elegáns vonalat képviselte.

  A 31 éves manöken szinte ragyogott a Rabanne őszi-téli kollekciójának bemutatóján a  vékony, arany láncokkal díszített ruhában, amely a követői szerint az esküvőjén is megállta volna a helyét, és amelyet amerikai férje, Dylan Sprouse sem hagyott szó nélkül.

  Az egykori gyerekszínész a fotóhoz azt írta a testhez simuló ruha kapcsán, hogy:

  Szeretném.

  Alábbi galériánkban további képeket láthat a modellről.

 • Felesége sokáig nem akart anya lenni, de már ő is családot alapítana.

  Lassan bővülhet Szabó Ádám családja, feleségével, Jenniferrel ugyanis egyre többször játszanak el a gyermekvállalás gondolatával.

  „Egy éve és négy hónapja vagyunk együtt, és szep­tember óta vagyunk házastársak. Nem húzzuk le egymást, hanem szépen építjük. Mostanra a hibákat, amikkel meg kellett küzdenünk, kijavítottuk” – kezdte a Story magazinnak az énekes, majd rátért a babatémára.

  „Bevallom, egész életemben arra vártam, hogy egy nő azt mondja, szeretne tőlem gyereket. Előttem ott volt a szüleim gyönyörű példája, és egy álmom vált valóra, amikor Jennifer­ azt mondta, hogy szeretne velem családot alapítani. Eddig egyetlen nő mellett sem éreztem azt, hogy szeretnék édesapa lenni, valami mindig hiányzott, de ez most megváltozott.”

  Ezzel felesége is egyetértett, ő úgy fogalmazott, egy mindig fennálló űrt töltött be Szabó az életében.

  „Mellette megnyugodtam, otthonra találtam, minden egyes félelmem szertefoszlott mellette, és én is tudtam segíteni neki abban, hogy túllendüljön a nehézségein, hogy felnőtté váljon. Úgy érzem, tökéletes családapa lesz belőle” – kezdte a fiatal nő, akinek a gyerekvállalással kapcsolatos véleményét is megváltoztatta férje.

  „Én egészen eddig nem akartam gyereket, mert a szüleim elváltak, amit nagyon nehezen éltem meg, és azt mondtam: a saját gyermekemet nem akarom kitenni ennek. Ádám azonban mindent felülírt az életemben, és úgy érzem, készen állok rá, hogy édesanya legyek.”

 • Szerinte Sunny és Sadie sokat tanulhatnának tőle.

  Legutóbb a tavaly nyáron megjelent Ne merészelj eljönni a bát mitcvámra című vígjátékban láthattuk együtt játszani Adam Sandlert feleségével és gyermekeivel, akik szeretnének idővel híres édesapjuk nyomdokaiba lépni. A színész most egy interjúban elárulta, nemrég szakmai tanácsot adott a 15 éves Sunnynak és a 17 éves Sadie-nek, példaképet ajánlva nekik:

  „A gyerekeink színészek akarnak lenni. Mondtam, akkor nézzétek meg Carey-t” – kezdte új, Az űrhajós című filmje női főszerepét játszó Carey Mulliganre hivatkozva Sandler, aki ezúttal egy házaspárt alakít a többek közt A Nagy Gatsbyben is feltűnt angol kolléganőjével.

  Imádom Carey-t. Figyelj, amit a filmekben csinál, lehetetlen, hogy én ezt meg tudnám csinálni. Nem lehetséges. Csak nézem, és azt gondolom, ez a színészkedés egy új szintje. Csak próbáltam nem útban lenni neki, lenyűgöző, annyira igazi, erőfeszítések nélkül

  áradozott Mulliganről a férfi, de mint kiderült, rajongásuk kölcsönös a másik iránt, hiszen az Oscar-díjra jelölt színésznő is látta Sandler összes filmjét.