Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • antman
  Fotó: Instagram

  2023. február 16-án kerül mozikba az MCU következő nagy dobása, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia.

  A történet szerint Scott és családja egy balesetnek köszönhetően a Kvantumvilágban találják magukat, ahol felbukkan a mostani fázis nagy gonosza, Kang a hódító, hogy olyan ajánlatot tegyen a Hangyának, amit nem lehet visszautasítani.

  A szinkronos előzetes itt tekinthető meg:

 • Érdekes módon tölti a szabadidejét.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  A Tokióban mérnökként dolgozó Toru Ueda szereti úgy tölteni szabadidejét és kikapcsolódni, hogy felveszi a méregdrága farkasjelmezét, amelynek elkészítése négy embernek közel két hónap munkájába telt. Ueda csak azért, hogy farkasemberré válhasson 19 ezer fontot (8,5 millió forintot) fizetett ki egy elképesztően valósághű, testre szabott jelmezért. A japán férfi elmondása szerint ez a létforma lehetőséget ad neki, hogy kiszakadjon a normális emberi életéből, és megtapasztalja a „farkas életérzést”. 

  A tokiói szakember szerint az állatok iránti megszállottsága elsősorban abból fakad, hogy menekülni akar a hétköznapi bosszúságok elől. „Amikor felveszem a jelmezemet, úgy érzem, hogy már nem vagyok ember” – nyilatkozta a 32 éves férfi. „Megszabadulok az emberi kapcsolatoktól. Mindenféle gond, ami a munkával és más dolgokkal kapcsolatos hirtelen elfelejtődnek”.

   (via The Mirror)

 • A fél internet az énekesnő humoros húzásán nevet.

  Rendkívül meghökkentő módon, tetőtől talpig vörös Swarowski kristályokkal kirakva érkezett meg Doja Cat hétfő délután a Schiaparelli párizsi divatbemutatójárta. A 27 éves énekesnő nettó 5 órán át készülő extrém kinézete elég nagy visszhangot váltott ki, de több tízezer kő ide vagy oda, a netezők egyetlen dolgot szúrtak ki rögtön: Doja hiányzó műszempilláit. 

  A méltatlankodó posztok elértek a popsztárhoz is, aki másnap Instagram oldalán közölte rajongóival: ha annyira szempillákat akarnak, megkapják. Be is tartotta ígéretét, a Viktor and Rolf szerdai show-jára ugyanis már műszempillát ragasztott, csak szemhéja helyett arcára, állára és szemöldökére.

  A vicces húzás abszolút betalált a rajongóinál, akik azóta is bálványozzák az énekesnőt:

  „Doja Cat a legexkluzívabb bemutatókra jár, és még így is el tudja lopni a show-t” – fogalmazott egy twitterező.

 • Lékai-Kiss Ramóna nemrégiben elárulta, sikerült betartania a tavaly tett újévi fogadalmát, ugyanis a színész-műsorvezető arra az elhatározásra jutott, hogy nem fog egyetlen új ruhát sem vásárolni magának.

  Ha ruhákat nem is, de fehérneműt, zoknit, harisnyát vehettem, és ebben éltem ki magam. De a viccet félretéve, tényleg betartottam a fogadalmam, és a megspórolt pénzt, amit amúgy ruhára költöttem volna, igyekeztem félrerakni. Igazából észre sem vesszük, hogy megvásárolunk egy pólót, és máris röpködnek az ezer, kétezer, sokezer forintok. Úgyhogy örülök, hogy ezt a pénzt hasznosabb dologra költöttem, és el tudtunk menni belőle nyaralni.

  – mondta Lékai-Kiss a Bestnek, amit a 24.hu szemlézett. A műsorvezető a sikeres kihívás után az idei évre szintén megfogadott valamit, mégpedig azt, hogy a 2023-as évben csak élményekre fog költeni, mint például az utazás, de ajándékba is csak azt szeretne adni másoknak.