Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Idén is meglepték a gyerekeket Fegyverneki Máté és Csatári Gergő tűzoltók a debreceni klinika osztályain. Rengeteg felajánlás érkezett, főképp mikulás csomagokat osztogattak szét a beteg gyermekek között.

 • dardaiblanka
  Fotó: RTL

  November elején egy több fotóból álló Instagram bejegyzésben vállalta fel szerelmét L.L. Junior és Dárdai Blanka, akiknek románca már a nyár folyamán is találgatások témája volt. A két zenésznek akkor sorra gratuláltak a kommentelők, a pozitív megjegyzések mellett azonban a kritikából is kijut nekik bőven, főleg a köztük lévő 18 évnyi korkülönbség miatt. Dárdai most az RTL Reggeli műsorában árulta el, hogyan kezeli ezt a helyzetet.

  „Nekem is ez egy új szituáció, és én is szeretem figyelgetni nem is csak a reakciókat, hanem hogy én hogy reagálok az emberekre” – kezdte az énekesnő, hozzátéve: az X-Faktor óta már nem viseli meg mások véleménye, de a mocskolódó hozzászólásokat nem tolerálja.

  „A gyűlölködő, trágár, rosszindulatú kommenteket abszolút törlöm. Azért, mert az én profilomon egyszerűen nem lehet ilyen, főleg, amikor mi mindenhez szeretettel nyúlunk hozzá, nem bántunk ezzel senkit.”

  Az énekesnő szerint bár párjával meg-megosztják közös pillanataikat az interneten, de egyáltalán nem nyilatkoznak vagy hakniznak szerelmükkel, ezért ő is elvárja, hogy követőik is tartsák meg ezt a három lépés távolságot.

  „Ha valakinek nem tetszik, akkor ha meg is írja, legyen okés a komment, nem trágár.”

 • Nem bízott sokat a fantáziára.

  Olivia Wilde bevállalós volt, Harry Stylesszal való szakítása utáni első nyilvános megjelenésére ugyanis nagyon merész ruhát választott. A 38 éves színésznő egy áttetsző, csipkés, fekete Dior ruhában érkezett a 2022-es People Choice Awards díjátadóra, ahol egyébként az elismerő tekinteteken túl egy díjat is bezsebelt. Wilde filmje, a Nincs baj, drágám lett ugyanis az év legjobb drámája. 

 • Közeleg a You 4. évadának bemutatója, amelyet ezúttal a Netflix két részletre bontott: az első etap februárban, a folytatás pedig márciusban érkezik a platformra, és ugyan mozgásban még nem sokat láthattuk az új szezont, kaptunk pár fotót azért.

  Hie
  Fotó: Instagram

  „Új város, új személyiség, új csapat” – olvasható a hivatalos Instagram-oldalukon közzétett fotók mellett, ahol azt is láthatjuk, ahogy Joe épp egy londoni egyetemen oktat, immár új személyazonossággal, és közben bemutatkoznak az újoncok is, akik közül nem mindegyik fogja megélni a finálét.