Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szendvicsekkel készült lenyűgözni a cápákat.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A Konyhafőnök 2021-es évadának győztese, Bóza Roland ezúttal az RTL Cápák között műsorának vendége volt, ahová a Bad-Dog elnevezésű szendvicsének ötletével érkezett. A séfnek jelenleg is több vállalkozása van, és az egyik üzletében találta ki az új street food szendvicsének az elképzelését. A vákuumcsomagolásban értékesítésre szánt, könnyen elkészíthető étel Bóza elmondása szerint számos vendéglátó egységben megállná a helyét, amit lényegében csak megkellene melegíteni. A befektetőktől marketing célra 25 millió forintot kért 25 százalékos tulajdonrészért cserébe.

  Miután végig kóstoltatta a szendvicseit, már minden cápának sikerült az elismerését kivívnia, de többük is kifogásolta az egyszerűnek ható nejlon csomagolását.

  Ezt azért a Rácz Jenő visszadobná

  – jegyezte meg Tomán Szabina, amivel társai sem tudtak vitába szállni. Balogh Levente viszont már egyenesen kijelentette, ebben a formában nem fogja tudni eladni a terméket, viszont ha azon változtatna, akkor a várható profit is jelentősen megcsappanna.

 • Hatalmas mosolyát látva mindenkinek jobb kedve lesz.

  Magyar idő szerint hétfő hajnalban zajlott a 65. Grammy-gála Los Angelesben, ami többeknek örökre emlékezetes marad: Viola Davis megszerezte az EGOT-tagságot, Beyoncé történelmet írt és rekordot döntött, Adele számára pedig valószínűleg azért, mert először találkozhatott kedvencével személyesen. Ez a híresség nem más volt, mint Dwayne Johnson, aki iránt kiskora óta rajong az énekesnő, a sors azonban eddig nem hozta még össze őket. Megtette most hát az este műsorvezetője, Trevor Noah, aki Adele asztálához lépve így szólt:

  „A személy, akivel Adele mindig is találkozni akart, de még nem sikerült, az Dwayne Johnson. Megtudtam, hogy ő pedig a te egyik nagy rajongód. Most ugyan nincs itt Dwayne Johnson, de van itt valaki, akit úgy hívnak: a Szikla” – konferálta fel Noah a filmsztárt, aki meglepetésvendégként bukkant fel a brit popsztár mögött, óriási mosolyt csalva ezzel az arcára. Ölelkezve mutatkoztak be egymásnak, a jelenetről készült felvétel pedig azonnal a netezők kedvencévé vált.

 • Luke Skywalker megformálója bejelentette Politico-interjúja során, hogy limitált számban, de dedikál néhány Star Wars-plakátot, hogy az ebből begyűjtött pénzt Ukrajnának adományozza, ezzel segítve őket az oroszok elleni háborúban.

  „Úgy döntöttünk, hogy aláírunk néhány Star Wars-posztert limitált darabszámban, kifejezetten a keményvonalas gyűjtőknek, akiknek van felesleges pénzük rá. Ezzel sokkal több pénzt lehet összeszedni, mint gondolná az ember”  – mondta Hamill, aki a 2017-es Az utolsó Jedik megjelenése óta nem dedikált és adott el semmilyen Csillagok háborújához köthető tárgyat, de mint mondta, bármit megtesz azért, hogy segítse az ukránokat a harcokban.

 • Vasárnapról hétfőre virradóan átadták a Los Angeles-i Crypto.com arénában az idei Grammy-díjakat, szám szerint 91-et. A fontosabbnak számító kategóriákban Harry Styles, Lizzo és Adele is kapott szobrocskát, míg a négy díjat behúzó Beyoncé rekordot döntve immár a legtöbb Grammyvel büszkélkedő előadó lett.

  A gálára ezúttal elég merész szettben érkeztek a vendégek: Heidi Klum például egy mélyen dekoltált, aranyszínű estélyit viselt, de Harry Styles is hasonlóan bátor kivágású, színes overallban jelent meg a vörös szőnyegen. Camila Cabello gyakorlatilag egy szál melltartót viselt felsőként, Lizzo pedig egy hatalmas rózsacsokorra emlékeztető köpenyben érkezett, de még ez sem tudta lekörözni Cardi B rapper meghökkentő, szoborszerű ruhakölteményét.

  Lourdes Leon megidézte édesanyjának, Madonnának legendás, Jean Paul Gaultier kúpmelltartóját hasonló szabású vörös ruhájában, míg az őt kísérő Eartheater egy gyakorlatilag teljesen áttetsző dressz mellett döntött, amelyhez nagyon hasonlót húzott az abcdefu-val berobbanó énekesnő, Gayle is.