Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt érzi, rossz fényben akarják feltüntetni.

  Továbbra sem csillapodnak a kedélyek Rácz Jenő és Istenes Bence sztárboxos összecsapása körül. Ugyan a meccset a sztárséf nyerte, még napokkal később is ment a szóváltás a két fél között. Az RTL ennek kapcsán megkérdezte a ringbírót, Gábris Bulcsút, mennyit hallott a két fél szájkaratéjából, és hogyan ítéli meg, mennyire volt szabályos a küzdelem. Bulcsú elmondta, több szabálytalanságot látott Istenes oldalán, mint Rázcnál.

  A sportszerűségét megkérdőjelező kijelentésekre a műsorvezető Bochkor Gáborék rádióműsorában reagált a minap:

  Bosszant, hogy én csöndben vagyok, nem nyilatkozom erről a pontozásról, de elfogadtam a pontozóbírók döntését. Viszont az most „már nagyon zavar – és az ügyvédemet tegnap éjszaka pont nem értem már el –, hogy hazugságokat állítanak például. Hogy tegnap lenyilatkozza a meccs bírója, hogy én »Állj!« után ütöttem... Kiemelik azt a bizonyos esetet a harmadik menetben, hogy én ütöm a Jenőt, és »Állj!« után ütöttem, sportszerűtlen voltam... ez színtiszta hazugság

  – magyarázta Istenes, aki azt érzi, hogy rossz fényben akarják feltüntetni, és olyan dolgokat hoznak fel, ami hazugság. Kiemelte: laikusként nem ért egyet a pontozással, mert azt gondolja, hogy „simán lehetett volna másképpen, és ha billent volna valahova, akkor felénk kellett volna”.

  Bochkor nekiszegezte a kérdést a tévésnek, ha nem előzi meg a rasszista balhé kettejük összecsapását, akkor lehet, hogy nem viszi el a közvélemény a figyelmét, és még ha veszít is, könnyebben fogadta volna el a végeredményt.

  Az, hogy ez rátette a bélyegét, természetes, befolyásolta a lelkivilágomat, komoly megbánás volt bennem. Hibáztam, máshol volt a figyelmem, de ezért felelősséget vállaltam. Már úgy mentem be, hogy egy nagyon durva lelki nyomás volt rajtam. (...) A lelkemet az viszont nagyon megnyugtatná, ha nem akarnák az ellenkezőjét bebizonyítani olyan dolgoknak, amik teljesen egyértelműek. Hogy tegnap olvastam, hogy a bíró lenyilatkozza, hogy az »Állj!« után ütöttem, az hazugság. Ott van felvételen a harmadik menetben, mindenki nézze meg

  – jelentette ki a műsorvezető.

 • A hajtogatással készült pogácsa elkészítése időigényes, de hála a törődésnek, a tészta hihetetlenül omlós lesz, rétegeire lehet szedni.

  Mindenki szereti a sós vendégvárókat, különösképpen a sajtos finomságokat. Nagy kedvenc a sajtos rúd és a pogácsa, mely akkor a legjobb, ha a tészta bővelkedik sajtban és még harmadnap is omlós marad.

  A legjobb házi pogácsa hajtogatással készül, igaz, ez munkával jár, de megéri rászánni az időt, mert így készítve lesz igazán csodálatos. A finomság készítésénél legyen türelmes, a tésztát rendesen állítsa össze ezen részletes recept alapján. A hajtogatott pogácsa akkor szép, ha a tésztája alaposan át lett gyúrva.

  További receptekért keresse fel a sobors.hu-t, ha pedig még többet szeretne megtudni a különböző sajtfajták felhasználásáról, itt bővebben olvasgathat tippeket és trükköket.

 • Nagyon haragudott magára az üzletasszony.

  pt
  Fotó: TV2

  Érzelmes pillanatokban nem volt hiány a Farm VIP kedd esti epizódjában, mivel Lissák Lauránál és Polgár Tündénél is eltört a mécses. A piros csapat két tagja azután fakadt sírva, hogy egy erőnléti feladatban gyengébben teljesítettek ellenfeleiknél, ezért elvesztették a játékot, a megtermelt javaik egy részét tehát át kellett adniuk ellenfeleiknek.

  „Egy csapatért küzdöttél. Ezen lelkileg nagyon nehéz neked túltenni magad” – nyugtatta a táncosnőt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt, majd az üzletasszonyhoz fordultak, aki rögtön visszautasította bókjaikat.

  „Nagyon dühös vagyok magamra. Azért, mert nagyon szeretném megmutatni, hogy még 50 felett is még az ember számít” – nyelte könnyeit Polgár, míg társai kórusban biztosították őt arról, már sikerült neki bizonyítania.

 • Megszólalt a néhai énekes legkisebb fia.

  Néhány hete már annak, hogy eladósorba került Zámbó Jimmy csepeli otthona, amelyet közel 130 millióért hirdetnek. A családtagok ennek kapcsán korábban már megszólaltak, akkor kiderült, a legendás énekes otthona már 23 éve a felesége és a fiaik, Adrián és Szebasztián tulajdonában van, de csak előbbi kettő él abban. Most Zámbó Adrián körbevezette a Mokka stábját a házban, illetve reagált azokra a találgatásokra, hogy miért szeretnének megválni a szeretett otthonuktól.

  Mostanában mindenféle híresztelés szárnyra kapott, úgyhogy szeretném leszögezni: nem anyagi okokból adjuk el a házat. Egyszerűen csak tényleg nagy kettőnknek édesanyámmal. Több mint 200 négyzetméter, plusz egy hatalmas kert, aminek gondját kell viselni, és erre nekünk már nincs kapacitásunk

  idézi a néhai énekes fiát a story.hu.

  Mint mondta, az ingatlant azonban nem az ereklyékkel és a berendezéssel együtt árulják, azokat mindenképpen viszik magukkal.

  A rózsafa berakású antik bútorok maradnak, ha igényt tartanak rájuk. De a trónt, az asztalt, a lemezeket, a díjakat mindenképpen visszük magunkkal. Ezeket nem lehet megvenni

  – árulta el Adrián, aki hozzátette: nem hátrány, ha szimpatizáns az új tulaj, persze ez nem kikötés, de szeretnék olyannak eladni, aki megbecsüli a házat. Azt sem szeretnék, ha lerombolnák, vagy múzeummá alakítanák át, de tudják, ebbe már kevés beleszólásuk van.