Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • VV Lisszát padlóra küldték a nézők.

  lissza
  Fotó: RTL

  A VV11 játékosában olyan érzéseket váltottak ki a nézői kommentek, amiket nem akart átélni.

  A lányt nagyon megviselték a kommentek, még VV Barna sem tudta jobb kedvre deríteniLisszát nagyon bántotta, hogy a nézők unalmasnak tartják, úgy érzi, hogy mindenki lecseréli egy jobbra.

 • Hey, Khaleesi

  – üvölti Zachary Levi a Shazam! Az istenek haragja című film előzetesében, miközben nekirepül egy sárkánynak.

  chrome-capture-2023-0-28 (1).png
  Fotó: InterCom

  A DC kétségkívül egyik leginkább közönségkedvenc szuperhősfilmjének folytatása tavasszal kerül mozikba, az előzetes tervek szerint már márciusban.

  A filmet eredetileg 2022 decemberében akarták bemutatni, ám mivel a premier így összecsúszott volna James Cameron második Avatar filmjével, a stúdió úgy döntött, hogy elhalasztja a bemutatót 2023. március 17-re, hogy ne essenek áldozatául A víz útjának.

  Bár felröppent olyan szóbeszéd is, hogy az egyelőre elkaszált Black Adam mellett a Shazam! is áldozatául esik a Warner spórolási stratégiájának, ezt egyrészt Zachary Levi is cáfolta, másrészt megjelent a második rész előzetese, így már biztosak lehetünk benne, hogy újra láthatjuk a DC egyik legkedvesebb szuperhősét, amint szembeszáll az Atlas lányaival, akiket méghozzá zseniális színésznők alakítanak: Lucy Liu, Helen Mirren, Rachel Zegler.

  A trailer alapján a film kifejezetten eseménydúsnak ígérkezik, tele mitikus lényekkel, a sárkányon kívül szárnyas oroszlánt és sátáni kinézetű egyszarvúakat is láthatunk az előzetesben.

  A folytatást szintén David F. Sandberg rendezte, a forgatókönyvet az első részen is dolgozó Henry Gayden és a Halálos iramban-széria egyik producer-írója, Chris Morgan írta. Főbb szerepekben Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody, Ross Butler, Meagan Good, Lucy Liu, Djimon Hounsou és Helen Mirren látható.

 • Ákos nem szeret mosogatni.

  ákos
  Fotó: RTL

  A nézők ismét szavaztak, aminek VV Ákos annyira nem örült a ValóVilág 11 legutóbbi adásában.

  A játékosnak ugyanis az lett a feladata, hogy a közös ebéd után mosogasson el, Ákos pedig úgy érzi, hogy a nézők direkt neki adják az ilyen kellemetlen feladatokat, hogy szenvedni lássák.

 • Az ördög Pradát visel 41 éves sztárja leopárdmintás ruhában jelent meg a Párizsi Divathéten, ahol mindenki fejét sikerült elcsavarnia.

  A java azonban csak ezután jött, ugyanis a Valentino Haute Couture show után tartott afterpartin Hathaway annyira belemerült a táncba, hogy lehetetlenség volt nem őt nézni mindenkinek.

  A videó elég hamar elterjedt, mindenki oda-vissza van a jelenetért, csak egyet sajnálnak, hogy valaki pont eltakarja Hathawayt a kamera elől.