Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fast X címmel érkezik a Halálos Iramban-sorozat következő epizódja, ami Torettóék sztorijának lezárása is lesz egyben.

  Pontosabban a lezárás első fele, ugyanis a finálé két filmre lett bontva, ehhez kaptunk most egy posztert, amin Vin Diesel ikonikus keresztjét szorongatja.

 • James Gunn és Peter Safran vezetésével támasztják fel a DCU filmes univerzumot, ahol eltörlik a Zack Snyder által indított eseményeket, filmeket, és fiatalabb színészekkel kezdik élőről az egészet.

  batgirl
  Fotó: Instagram

  Ez azt is jelenti, hogy Henry Cavill nem lesz többé Superman, de Ben Affleck helyére is új Batman érkezik, ráadásul Robinnal az oldalán. A Robert Pattinson-féle Batman különálló alkotás, az teljesen Matt Reeves munkája, ezért azt a variációt nem látjuk majd a fősodorban, ahogy a Jokert sem. A nagy reformot a már leforgatott Batgirl indította el, amit bemutatás nélkül törölt a vezetőség, óriási felháborodást és döbbenetet kiváltva a rajongókból.

  A január 31-én tartott sajtótájékoztatón ez a téma is előkerült, Peter Safran pedig elmondta, hogy miért landolt a kukában Barbara Gordon sztorija.

  Saját bevallása szerint ő látta az alkotást, amivel – ha bemutatták volna –, csak kárt okoztak volna a DC-nek és az alkotóknak is, így a vezetőség jól döntött, amikor a süllyesztőbe küldte az eredetileg az HBO Max-ra szánt filmet, amelynek minőségével jelentős problémák voltak.

 • Szegény lovag csak jót akart.

  Az amatőr filmes Andy Chen fejéből pattant ki az ötlet, hogy a Dreamworks ogréját átülteti élő szereplős horrorba, és le is forgatta a Fiona hercegnő filmjét, amiben nem Shrek, hanem kedvese és az őt sújtó átka van középpontban.

  A mindössze 4 perces kisfilm pedig tényleg figyelemre méltó, ugyanis egészen más szemszögből mutatja be kedvenc mocsárlakónk világát.

 •   Az énekesnő aztán tudja, hogyan kell promózni új dalát, a You Only Love Me-t.

  ora
  Fotó: Instagram

  Rita Ora ugyanis New York utcáit használta divatbemutatójának kifutójaként, ahol összesen 10 különböző ruhába bújva reklámozta új zenéjét.