Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • TikTokon számolt be újszülött gyermeke kicsit sem hétköznapi felkarjáról.

  Képernyőfotó 2023-01-29 - 21.29.38.png
  Fotó: TikTok

  Yoana Banda azon kismamák közé tartozott, akik a várandósság alatt sem hagynak fel az edzéssel, sőt: úgy tornázott, és emelgette a súlyokat, mintha nem is lett volna állapotos. A nő azonban a jelek szerint nemcsak a saját izmait építette, hanem a gyermekéét is, aki virálissá váló posztja szerint már bicepsszel született:

  „Ha a terhességed alatt is edzel, akkor a babád izmosan bújik elő az anyaméhből” – írta TikTok-csatornájára feltöltött videójához, amelynek végén megmutatta kislánya felkarját is.

  @yoanabanda1 She really came out and said ‘where them weights at’ 🙂 #fyp #viral #babytiktok #babygirl #strongbaby ♬ GIVE IT TO ME X PROMISCUOUS - ALTÉGO

  Természetesen az ámuldozó felhasználók mellett sokan támadták is a hölgyet, amiért ennyit sportolt terhesen, de mint írta, korábban is emelt súlyokat, sőt rendszeresen egyeztett orvosával is, így nem sodorta veszélybe gyermekét.

  @yoanabanda1 She really came out and said ‘where them weights at’ 🙂 #fyp #viral #babytiktok #babygirl #strongbaby ♬ GIVE IT TO ME X PROMISCUOUS - ALTÉGO

   (via RTL)

 • Több mint tíz éve már, hogy utoljára együtt énekelt az összes tag.

  Időről időre felmerül a Spice Girls-rajongókban a kérdés: láthatják-e még újra együtt kedvenc bandájukat az eredeti, öttagú felállásban? Az ezredforduló legendás lánycsapata egy ideje már ha vissza is tér egy-egy koncert erejéig, csak hiányosan lép fel: Victoria Beckhamet a 2012-es londoni olimpia záróünnepsége óta nem tudták a színpadra csábítani társai. Próbálkozásaik azért továbbra is vannak, és a jelek szerint a nem is olyan távoli jövőben egy remek apropója is lenne a koncertnek.

  Brit bulvárértesülések szerint ugyanis III. Károly király májusi koronázásán az előre bejelentett, ám egyelőre meg nem nevezett sztárfellépők között lehet a Spice Girls is, méghozzá Victoria Beckhammel kiegészülve. Ezt ugyan egyelőre sem a Buckingham-palota, sem az együttes részéről nem erősítették meg, mindenesetre általános az a vélekedés, hogy egy ilyen jelentőségű esemény meghozhatja a várva várt Spice Girls-egyesülést.

  A koronázás olyan különleges, mint az olimpia – az egyszeri, megismételhetetlen ünneplés és egyedülálló előadás lehetősége 

  – mondta egy, a lányokhoz közel álló forrás.

 • Örömmel vállalna egy újabb Harry Potter-filmet Rupert Grint, árulta el nemrég a színész egy interjúban. A széria befejezésekor arról beszélt, szeretné lezárni élete és karrierje ezen szakaszát, de úgy tűnik, az azóta eltelt 12 év alatt megváltozott a véleménye, és már habozás nélkül bújna Ron Weasley bőrébe.

  „Igen. Ha megfelelő az időzítés, és mindenki más is visszatérne, akkor feltétlenül eljátszanám őt újra. Ez a karakter nagyon fontos számomra, vele együtt nőttem fel. Szinte egy emberré váltunk, óvnám őt” – idézte Grint szavait az IGN.

  Az, hogy ebből végül lesz-e valami, főleg két társán, Daniel Radcliffe-en és Emma Watsonon múlik, hiszen a Warner Bros egy ideje már szeretné megfilmesíteni a Harry Potter és az elátkozott gyermek című, a főhősök gyermekeiről szóló nagy sikerű színdarabot, így a történet adott lenne egy esetleges visszatéréshez. 

 • Elsőre meglehetősen szokatlanul hat, de kétség sem fér hozzá, remekül áll a vörös Cate Blanchettnek! Az 53 éves színésznőt a minap kapták lencsevégre Los Angelesben új filmje, a Borderlands forgatása közben, ennek kedvéért váltotta le szőke tincseit is a merész, élénkvöröses-narancssárga frizurára.

  A Borderlands, hasonlóan az épp hatalmasat futó Last of Ushoz, szintén egy videójáték alapján készül, amelynek bátor főszereplőjét, Lilitht alakítja majd az Oscar-díjas filmsztár. Az akcióvígjátékban Blanchetten kívül még feltűnik többek közt Jamie Lee Curtis, Kevin Hart és Jack Black is.