Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Disney Pixar rákapcsolt: érkezik a Toy Story 5 és sok más folytatás.

  woody
  Fotó: YouTube

  A Disney vezérigazgatója, Bob Iger bejelentette, hogy újabb részek készülnek a legsikeresebb filmjeikhez, ami érthető döntés, miután a  Furcsa világ óriásit bukott a mozikban.

  Így tehát a jövőben érkezik a Jégvarázs 3, ami a stúdió egyik legnépszerűbb címe, de a Zootopia is megkapja a maga folytatását, illetve egy Disney+-ra érkező sorozatot is mellé.

  Érdekesség, hogy folytatódik a Toy Story is, ami a sorozat ötödik része lesz, de arról nincs hír, hogy a kasszáknál leszerepelt Lightyear megkapja-e a második kalandját.

 • Hiú embernek tartja magát az énekes, de hírességként úgy érzi, adnia kell a külsejére.

  Delhusa Gjon a plasztikai műtétek és a szépészeti beavatkozások kérdésköréről nyilatkozott a Best magazinnak. Az énekes azt is elárulta, hogy szereti magát fiatalosan tartani, és éppen ezért tíz évvel ezelőtt már járt plasztikai sebésznél, aki akkor azt javasolta, ne végezzen beavatkozást, később térjenek rá vissza, amennyiben az indokolt lesz.

  Ha eljön az ideje, készen állok a plasztikára. Az évek múlnak, és én használom azokat a krémeket, eljárásokat, amiket a világ nekünk gyárt. Nem szeretnék pojácának tűnni, adok magamra, hiú vagyok, rendszeresen kikérem a gyógyszerészem, a kozmetikusom és az orvosaim véleményét, mi a teendőm, hogy fiatalos maradjak. Ismert emberként ezt kötelezőnek is érzem

  nyilatkozta a lapnak, amit a 24.hu szemlézett . Az énekes nemrégiben Zámbó Krisztiánnal került ellentmondásba, amikor azt állította a Fókusznak adott interjújában, hogy Zámbó Jimmy halála előtt közvetlen egy nagyobb pénzösszeget kért tőle. Az egykori énekes legidősebb fia közösségi oldalán szállt bele Delhusába, ahol hazugnak nevezte, és állítása szerint később telefonon is megkereste, hogy tisztázzák a dolgot.

 • Korhatáros vígjátékkal tér vissza Will Ferrell, ahol trágárkodó kiskutyaként áll bosszút a felelőtlen gazdáján.

  trágár
  Fotó: YouTube

  Amikor Reggiet (Will Ferrell) a kis naiv, optimista Border terriert elhagyja a gazdája, hamar a város kegyetlen fergetegében találja magát.

  Szerencséjére összebarátkozik néhány kóbor ebbel, akikkel közösen elindulnak, hogy bosszút álljanak a tahó gazdán.

  A Strays idén júniusban kerül mozikba.

 • A villalakók nehezen viselik a tanyahetet, ahol mindenért nekik kell megdolgozniuk.

  Ákos
  Fotó: RTL

  Emiatt nem kevés a feszültség az amúgy sem túl nyugis luxusbörtönben. A feladatok elvégzése pedig nem az erőssége a játékosoknak, de volt, akit Zsolt gazda a nap végén megdicsért a teljesítménye miatt, ám ekkor jött Ákos, aki inkább vitázni kezdett.

  A villalakó kijelentette, hogy őt nem hazudtolja meg a gazda, akivel egészen máshogy emlékeztek az instrukciókra.