Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Julia Fox pont olyan, mint akárki más.

  fox
  Fotó: Instagram

  A színésznő nemrég ezt azzal is bizonyította, hogy megmutatta New York-i lakását, ami nem éppen olyan, mint azt feltétlen gondolnánk.

  Fox elmagyarázta, hogy nem szereti a rongyrázást, ezt pedig az otthona is tükrözi. Ennek ellenére sokan kritizálni kezdték, mondván, a takarítás ingyen van, utalva ezzel arra, hogy elég nagy a kupi az apró apartmanban.

  „Tudtam, hogy savazva leszek érte, de remélhetőleg lesz olyan is, aki a videó láttán azt fogja gondolni, hogy talán nem is csinálja rosszul azt, amit csinál” – mondta Fox.

 • Újabb videójátékból készül sorozat, ezúttal pedig egy újabb klasszikust, a Tomb Raidert adaptálják képernyőre.

  Az Amazon hozza tető alá Lara Croft történetét, aki a PlayStation egyik legikonikusabb kalandorának számit.

  A Tomb Raiderből már készült két film is Angelina Jolie főszereplésével, illetve 2018-ban Alicia Vikanderrel is egy reboot, ami azonban hatalmas bukás volt a mozikban.

  De az Amazon Prime lecsapott a jogokra, és Phoebe Waller-Bridgerrel az élen, aki írói és produceri feladatot lát el a projektben, igyekeznek feltámasztani a jobb sorsra érdemes nevet, azonban azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki fogja alakítani a fegyveres sírrablót.

 • 2021 decemberében a 26 éves Kirsten Robertson szabadúszó művészmenedzser és a közösségi oldalát kezelő párja, a zenei producer Lewis Cullen Swansea-ből úgy döntöttek, hogy otthagyják a hétköznapi állásukat meg a borsos bérleti díjjal járó albérletüket, és továbblépnek.

  Miután szétnéztek a drága lakáspiacon szülőhelyükön, Walesben, úgy döntöttek, hogy vesznek egy lakóautót, amit el is neveztek Corának. A furgon megvásárlásához ugyan kölcsönt vettek fel, és most havonta törlesztenek, de ezt még így is lényegesen olcsóbbnak találták, mint a régi házuk bérleti díját. Azóta is a vásárolt furgonban laknak, miközben távolról dolgoznak, és mióta közel két éve útnak indultak, már hét országban jártak, köztük Hollandiában, Belgiumban és Franciaországban.

 • GettyImages-1253122114
  Fotó: Catherine Falls Commercial / Getty Images Hungary

  Egy ötéves kislány 44 kilót nyom egy ritka betegségből kifolyólag, amely miatt állandóan éhségérzete van. Az Egyesült Királyságból származó 25 éves édesanyja, Holly Williams elmondása szerint arra kényszerült, hogy egy babarácsot helyezzen el a konyhában, hogy lánya, Harlow ne tudja túlenni magát.

  Mindez azért történhetett meg, mert a kislány Prader-Willi-szindrómában szenved, és hiányzik a 15. kromoszómája, amely az éhségérzet szabályozásáért felelős. A hasonló korabeli társaitól kétszer súlyosabb Harlow-nak emiatt folyamatosan van étvágya, és mindig enne valamit. A kislánynál mindössze 6 hónapos korában diagnosztizálták a szindrómát, amelyről az édesanyja azelőtt sohasem hallott. A betegség késleltette a baba képességét bizonyos fejlődési mérföldkövek elérésében. Nyolc hónapos koráig ugyanis nem tudta felemelni a fejét, és 2 és fél éves koráig járni sem tudott.

  „Harlow jelenleg túlsúlyos, ezért szigorúnak kell lennem vele, és meg kell mondanom neki, hogy nem ehet többet, miután már étkezett” – nyilatkozta az anya. „Gondoskodom róla, hogy egészséges és kiegyensúlyozott étrendet kövessen, de ettől még megengedem neki a finomságokat, hiszen mégiscsak egy gyerek, így nem akarom teljesen megfosztani tőle.”

  (via New York Post)