Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A hölgy szerint az egykori sportoló hiába mondta, hogy megváltozik, ez sosem történt meg.

  10 év után véget ért Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága, aminek egyik oka nem titkoltan a hűtlenség volt. Erről szűkszavúan maga a kézilabdázó is mesélt, most pedig Kucsera egyik volt szeretője vallott viszonyukról a Blikknek.

  A hölgy elárulta, húszas évei elején járt, amikor megismerkedett az akkor épp apukává váló volt kajakozóval, és bár tudta, hogy a férfinek családja van, nem tudott nemet mondani neki.

  Nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki

  – kezdte a neve elhallgatását kérő nő, aki szerint kapcsolatuk hónapokig tartott.

  „Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta” – zárta sorait, hozzátéve: idővel rájött, hogy Kucserával nincs közös jövőjük, ráadásul gyanús lett neki, hogy rajta kívül mással is hasonló kapcsolatot ápol.

 • Most már tudjuk, honnan örökölte bájos arcát Lajos herceg!

  Kiskori fotót tett közzé Katalin hercegné férjével közös, hivatalos Instagram-oldalán. A poszt apropója, hogy új projektjében arra hívja fel a figyelmet, milyen fontos is a kisgyermekkor mint életszakasz.

  „Arra kérünk, ezen a hétvégén töltsetek időt a barátaitokkal, családotokkal, kollégákkal, ismerősökkel, a kiskorotokról és annak formáló hatásáról beszélgetve. Remélem, csatlakoztok hozzám, és közzétesztek magatokról egy fotót az ötödik szülinapotok előttről, így megosztva néhány mosolyt és emléket, valamint beindítva ezeket a beszélgetéseket” – írta a hercegné a képhez, amelyet édesanyja készített, és édesapjával látható rajta.

  A kommentelők rögtön kiszúrták, hogy Katalin annak idején pont úgy nézett ki, mint legkisebb gyermeke, a most 4 éves Lajos herceg.

 • 47386355 0ef2a106dcde0f721ce086306f337ddc wm
  Fotó: youtube

  2023. március 9-én érkezik a Sikoly-sorozat hatodik epizódja, az előzetes pedig szinkronnal is eléggé kaszabolósra sikerült.

  Ghostface ezúttal New York-ban szedi áldozatait, a filmben pedig visszatérnek az előző rész túlélői, köztük Jenna Ortega is.

 • A 27 éves színésznő nemrég a 2023-as London Critics' Circle Awards díjátadón tette tiszteletét a hétvégén, ahol egy piros pelpum kosztümben jelent meg testvére, Toby Sebastian oldalán.

  pluh
  Fotó: Instagram

  A peplum használta a 30-as 40-es években is népszerűnek számított már, és a lényege, hogy a ruha derékrészét fodros rátéttel díszítik.

  A trend 2012-ben aztán visszatért, és mindenféle ruhadaraboknál használják.