Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Spilák Klárát jól ismerjük és szeretjük, hiszen az ő hangján szólal meg magyarul többek között Sarah Jessica Parker, Robin Wright és Julianne Moore is. Most viszont különös dolog történt vele, amit a Facebookon osztott meg.

  Játszott ugyanis a Vienna Blood (Bécsi vér) című brit-osztrák sorozatban, ám a pszichológiai thriller magyar változatában nem ő szinkronizálja saját magát. Arra tud csak gondolni, hogy esetleg nem ismerte föl őt sem a szinkronrendező, sem az őt szinkronizáló színésznő.

  Az angol-osztrák koprodukcióban készült televíziós sorozat Bécsben játszódik az 1900-as években. A Frank Tallis Liebermann írásain alapuló mozi Max Liebermann fiatal pszichoanalitikust, Sigmund Freud tanítványát követi nyomon, aki Oskar Rheinhardt rendőrnyomozónak szokatlan gyilkosságokat segít felgöngyölíteni.

 • Spoiler: nem Hungary Baldwin lesz a kicsi.

  Hamarosan anya lesz Alec Baldwin legidősebb, Kim Basingertől született lánya, Ireland. A kismama lányt hord a szíve alatt, nemrég pedig elárulta, párjával már döntöttek is a gyermek nevét illetően.

  Mivel őt magát is egy országról (Írországról) nevezték el, úgy döntöttek, barátjával hagyományt fognak teremteni, így a kicsi is eszerint lesz megkeresztelve. Választásuk a Holland-re esett, több oknál fogva is.

  „Szeretem Holland Taylor színésznőt. Mindig is tetszett ez a név kiskorom óta, azt gondoltam nagyon klasszikus, gyönyörű hangzása van, szóval ennél maradtunk” – idézte a modellt a People magazin.

  Az, hogy a kis Hollandia mikor jön világra, pontosan nem tudni még, mindenesetre nagynénikéi és nagybácsikái már nagyon várják az érkezését.

 • A humorista a Madison Square Gardennél járt, ahol megvillantotta új külsejét.

  Pete Davidson a New York Knicks mérkőzésére látogatott el, és bizony teljesen új külsővel sokkolta rajongóit.

  Davidson ugyanis kopaszra nyírta a fejét, ami nem mindenki tetszését nyerte el.

 • Pörög az élet az ötfős családban.

  Tavaly február elsején születtek meg Rúzsa Magdi hármas ikrei, akik a Keve, Zalán és Lujza nevet kapták. Az énekesnő nemrég aranyos fotót mutatott a kicsikről, most pedig születésnapjuk alkalmából személyiségükről mesélt.

  Mint kiderült, Zalán örökölte édesanyja zenei tehetségét, érdeklődve fordul a hangok felé, és mindig keresi a forrásukat. Ezenkívül a szerelgetésben leli örömét, míg Keve a szülők szerint mindent megvizsgál, érdeklik az apró részletek. Lányuk, Lujza pedig igazi művészlélek, aki már most sok táncos mozdulatot tesz.

  Kemények, kíváncsiak, mozgékonyak, járnak, pakolnak, jó buli lesz velük az élet

  – mondta a Nők Lapjának Rúzsa, hozzátéve:

  „Néha megrendülünk, kicsit elfáradunk, de alapvetően nem érzem, hogy káosz lenne. Az természetes, hogy vannak nehézségek, de több a boldog, szép, mély, meghitt pillanat.”

  (via Blikk)